Så fik jeg købt mere lækkert bolig interiør...

Så kom det nye tapas interiør i brug…

Kære søde læsere ❤

Så kom vores datter, svigersøn & barnebarn til en let frokost i dag. Så jeg tog vores nye Riviera Masion tapas skåle interiør i brug.

Så jeg mixede lidt forskelligt og skar et fuldkorns brød ud i skiver og smed i ovnen, så vi fik ristet brød, knækbrød & saltstænger til.

Lidt forskelligt ost, vindruer, spegepølse, leverpostej, lune pølser, makrel & tunsalat kom på bordet og nutella for børnenes skyld.

Forskellige nødder kom også på bordet, det tænker jeg er mere sundt end kage. Det er jo hverdag og jeg passer jo den sunde livsstil i hverdagene, som jeg er så stolt over, også fordi jeg elsker kage, så det kræver vilje styrke, og jeg er heldigvis nået over det punkt nu, hvor jeg ikke længere savner at spise kage og slik.

De andre spiste chips og chokolade senere, men jeg nøjes med at nyde min kaffe. Vores 5 årige datter Sofia har influenza, så hun spiste næsten ingenting, kun lidt chips.

Da vores familie var kørt, nåede jeg at gå mine daglige 3 km med vores hund Karla inden det bliv mørkt, så det var godt. Vi skal snart til badestedet Lalandia, så vil jeg jo gerne have en pæn figur😊

God aften 💫

Knus

Smilende Sanne

20180124_12232820180124_12124120180124_150633

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Så fik jeg købt mere lækkert bolig interiør...