Prøver at komme ovenpå...

Jeg er så rørt…

Kære søde læsere ❤

Det var ikke meningen jeg skulle skrive mere blog i dag, men da jeg kommer hjem fra min 3 km gåtur og været hjemme i 5 minutter, ringer det på døren. Udenfor står to søde fans Natasha & Stine med gaver til vores døtre ❤

Jeg blev så glad og overrasket, så jeg sagde at vi var syge, men de måtte godt komme ind og få fan billeder og være med i en video, hvor vores døtre åbner gaven, det ville de meget gerne.

Imens holdte deres far i bil udenfor og ventede, jeg spurgte om ikke de lige skulle spørge deres far om de måtte være her i 10 min og lige være med i en video, for jeg ville så gerne give noget igen, når søde piger kommer hele vejen til os og med gaver til vores børn, jeg er meget rørt, som i også kan høre i videoen på vores Youtube sannevillefamily. Vi har også snart 3000 Abonnenter, Det er så vildt og det stiger med ca. 40 om dagen.

Vores søde fans har vi aldrig mødt før, men de har fulgt os på vores Youtube i lang tid, to søde og kønne piger, jeg er stadig helt rørt .

Amalie & Sofia var vilde med gaverne hjemmelavet slim og squishies, og vores døtre krammede dem og sagde Tak og at de elskede dem 😍

Tænk at vores børn vokser op med fans i en alder af 5 og 7 år, godt vi har lært dem om taknemmelighed.

Sikke en sød overraskelse på en søndag.

Knus

Smilende Sanne ❤20180128_16404120180128_16574520180128_16432620180128_164318

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Prøver at komme ovenpå...