Jeg faldt for den med det samme..

Når man bliver utålmodig..

Kære søde læsere,

I går formiddags var jeg ude at gå/løbe 5 km, det var nogle dage siden jeg sidst havde været ude, så jeg kunne godt mærke jeg trængte til det. Og efterfølgende har man det så godt. Det er også skønt at komme ud i naturen og opleve årstiderne på en anden måde, når man motionere ude næsten hver dag.

I går til middag kom vores datter Nadia, kæresten og vores barnebarn. Det var super hyggeligt og vores døtre på seks og otte år leger altid så godt sammen med vores barnebarn på snart fem år.

Efter maden fik jeg et flip over de grå hår som var begyndt at titte frem allevegne i mit hår, og da man er utålmodig anlagt som jeg er, og altid fuld af skøre gode idéer spurgte jeg Nadia, om hun ville farve mit hår, for det skulle helst være i dag.

Vi kørte i Netto og fandt to pakker farve til mit lange hår(jeg plejer at gå hos en frisør men det kunne jeg ikke vente på.)

Nadia var rigtig god til at farve mit hår, og det er også blevet pænt, men jeg synes også at det bliver mere mørkt håret når man selv farver det, og jeg får mere kløe efterfølgende i hovedbunden. Men det er fint for nu, så næste gang må det blive frisøren, men nu kan man i det mindste ikke se de grå hår:)

God dag,

Knus Sanne

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Jeg faldt for den med det samme..