Jeg vil flytte tilbage til min fødeby..

Se mit nye hår..

Kære søde læsere,

I dag var jeg til frisør Unique på Ros Torv og fik farvet hår. Det blev rigtig flot, lidt mørkere, end det var før, men jeg er godt tilfreds.

Jeg fik jo min datter til at farve mit hår sidst, for ca. fire uger siden, hvor jeg panikkede en søndag, over grå hår, som tittede frem i hovedbunden. Da man ikke kan komme til frisøren på en søndag, farvede vi selv mit hår.

Men man kan godt mærke forskel på håret, når frisøren har gjort det med hendes gode produkter, og når man selv gør det. Jeg er glad for, frisøren fik givet mit hår en hårkur, farvet det, klippet det og farvet mine bryn, så jeg kan se lækker ud igen.

Jeg ønsker et langt hår, og det er ikke pænt, hvis det ikke ser sundt ud. Og nu føles mit hår dejligt sundt og flot, så der kommer jeg fremover.

Mit datter Nadia var med mig til frisør, hun fik også farvet sine bryn. Nu sidder vi og hygger med en god frokost på Vivaldi på Ros Torv i Roskilde.

God dag,

Knus Sanne 

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Jeg vil flytte tilbage til min fødeby..