Vi rejser væk i Nytåret...

Jeg har ikke købt julegave til min mand..

Kære søde læsere,

Glædelig 4 advent<3

Vi har haft en meget hård nat med sygdom. Amalie på otte år, har kastet op stort set hver time hele natten, så vi er alle lidt trætte i dag. Men til gengæld har Sofia fået det bedre, men jeg krydser fingre for vi alle er friske i morgen.

Det er begyndt at små sne lidt hos os i Osted nær Roskilde, men ingenting i forhold hos dem som bor i Nordsjælland, de kan kælke med deres børn. Her krydser jeg også fingre for mere sne. Tænk hvis vi får en hvid jul, det ville da være fantastisk, det har vi ikke haft siden Amalie blev født i  år 2010.

Vi har styr på alle vores julegaver som jeg tidligere har skrevet. Men jeg har ikke købt julegave til min mand Thomas, det har han selv gjort fra mig af. 🙂

Vi har aftalt et beløb, og så har Thomas købt den harddisk han drømte om, fra mig og pigerne. Jeg har så pakket den ind og gemt den til juleaften, selvom han godt ved hvad han får.

Jeg synes nemlig det er svært at købe gave til min mand, når han kun ønsker sig elektronik, og det har jeg altså ikke så meget forstand på. Så i år var det nemmest han selv fandt hvad han ønskede sig. 🙂

Min mand har købt julegave til mig, fra ham og pigerne, jeg aner ikke hvad det er. Jeg har ønsket mig en guld halskæde, og som i også kan se på billedet, er det en lille fin pakke, jeg krydser fingre igen. 🙂

God dag, nu vil jeg køre ud og finde en værtinde gave til mine svigerforældre, som vi holder juleaften hos i morgen, og imens passer Thomas syge børn.

Knus

Sanne 

Klik her for at følge min blog 🙂

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Vi rejser væk i Nytåret...