Jeg har ikke købt julegave til min mand..

Juleaften, fik vi vores ønsker opfyldt..

Kære søde læsere,

Glædelig jul, så blev det juleaften. 🙂

Jeg sidder her i sengen og skriver til jer og pigerne sover, men klokken er også 1 om natten. Thomas er fan af risalamande, og er gået i køkkenet for at lave en skål til os hver. Vi er vist blevet natte mennesker, det må vi snart have lavet om på igen, inden det bliver hverdag.

Vi har haft en skøn juleaften hos mine svigerforældre, vi var først hjemme næsten kl. 24, og det var med glade, men trætte børn.

Vi fik alle vores ønsker opfyldt juleaften. Mit største ønske var at vores to døtre nåede at blive raske, efter de har haft brække syge i to dage. De nåede at blive raske, så det var dejligt. Mit andet ønske var en guld halskæde fra Thomas og pigerne, det fik jeg, plus en guld ankelkæde. 🙂

Vores datter Amalies største ønske var en mobil, og det fik hun. Amalie var så glad for den, at hun sad juleaften, og skrev med sine bedsteforældre, selvom de sad i sofaen overfor hende. 🙂

Vores datter Sofia på seks år, hendes største ønske var et make up sæt, så det fik hun flere af juleaften.

Thomas havde jo selv købt sin julegave fra mig og pigerne, en harddisk, så han var glad.

Vi fik også andre fine julegaver, men nu nævner jeg bare de største ønsker vi havde.

Vi fik så lækkert julemad, vi fik And og flæskesteg og alt hvad der hører med. Vi ventede til sent aften med risalamande, for efter aftensmaden, blev børnene utålmodige og vi var mætte efter maden, så vi fik vi lyst til at danse om juletræet og åbne gaverne.

Da alle julegaverne var åbnet, og der var lidt ro på. Var det tid til risalamande, der var tre mandelgaver, det blev Thomas og pigerne som fik mandlen. De fik alle tre en flot æske chokolade.

Så en skøn juleaften, men nu vil jeg spise risalamande med min mand i sengen, imens vi ser en god film, og så skal vi snart sove, det er jo midt om natten og kl. 14 har vi julefest igen. Der kommer vores voksne døtre og barnebarn og spiser julemad, og vi skal have julegaver igen.

Julen er skøn, det er med at nyde den.

Rigtig glædelig jul <3

Knus Sanne

 

 

 

 

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Jeg har ikke købt julegave til min mand..