Om året som snart er gået..

Nytårsbord og Nytårsforsæt..

Kære søde læsere,

Så fik vi handlet ind til Nytår i går, vi fik købt så meget, så helt Marielyst skal være velkommen. Det er sikkert typisk for de fleste at gå amok med shopperiet til nytårsaften, for man vil jo heller ikke have at der mangler noget.

Men vi mangler stadig nogle raketter og lidt mere børne fyrværkeri så Thomas tager ud med pigerne om lidt og køber noget.

Imens tager jeg imod vores datter og barnebarn som bliver vores Nytårs gæster, det bliver så hyggeligt. Og jeg forbereder lidt af maden i løbet af dagen.

Som i kan se på billedet er der lagt en lille lykkekage på hver tallerken på nytårsbordet. Sofia smagte en og hun var helt vildt med dem, de smager af vanilje og så er der en lille seddel i med en besked, det er rigtig sjovt med de lykkekager.

Mit nytårsforsæt i år er at jeg skal være bedre til at sætte grænser med god samvittighed. Jeg kan godt sætte grænser men ofte får jeg dårlig samvittighed bagefter, fordi jeg har det med at tænke på andre før mig selv. Når man siger nej til andre, siger man ja til sig selv. 🙂

Nu vil jeg slutte årets blog indlæg af med at takke jer for at læse min blog. Tak fordi i skriver så mange søde kommentarer, det betyder rigtig meget. Jeg er meget taknemmelig, jeg læser alle kommentarer på min blog.

Jeg ønsker jer et rigtig Godt og lykkebringende Nytår <3

Knus Sanne

 

Klik her for at følge min blog 🙂

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Om året som snart er gået..