Når savnet er størst..

Til frisøren og hvem mon kiggede ind…

Kære søde læsere,

Lige nu sidder jeg hos min frisør med farve i håret. Jeg skal have en hel farve i dag, da det er et år siden, jeg sidst har fået farvet hele håret, de sidste par gange har vi nøjes med at farve bunden og klippet spidser.

Men i dag bliver det hele håret, så det bliver spændende. Det kan godt virke lidt mørkt i starten når man får farvet hår, men det bliver hurtigt mere naturligt at se på efter et par vaske, og man vænner sig også hurtigt til det.

Men jeg trænger også til lidt spil i håret, men jeg vil ikke have det klippet da jeg vil have langt hår. Jeg siger altid til min frisør at jeg vil have langt hår og hver gang siger frisøren, du har langt hår. Men for mig kan det næsten ikke blive langt nok. 🙂

Så vi klipper ikke spidser i dag, vi nøjes med at farve det, give det en hår kur og jeg køber frisør shampoo og balsam med hjem. Det skulle være det bedste for mit hår at købe det shampoo og balsam, som min frisør anbefaler mig fra sin salon, og kan jeg undgå at blive klippet ved at pleje mit hår med lidt dyrere produkter, så gør jeg gerne det. 🙂

Min datter Nadia har kigget ind til mig, hun passer vores barnebarn Mason i dag, de triller lidt rundt her på Ros Torv, jeg kunne desværre ikke kramme Mason på tre måneder, da han sov i barnevognen, da hun kom ind til frisøren og jeg sad med farve i håret. Men hun lovede at kigge ind senere. Så kan det være vi kan drikke kaffe sammen et sted. 🙂

Jeg laver et blog indlæg senere, så i kan se resultatet af mit nye hår, jeg kommer også lige i tanke om at jeg skal have farvet og plukket mine bryn, det må jeg lige minde min frisør om.:-)

Knus Sanne

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Når savnet er størst..