Nyt hår og næsten gylp i munden..

Nu får piben en anden lyd, og lidt nyt lækkert til mig..

Kære søde læsere,

Efter søde sager det meste af vinterferien så får piben en anden lyd nu. Jeg skal i trænings center med vores datter Nadia i dag. Det er første gang for Nadia, så hun får en træner på i dag, så hun også kan lære maskinerne at kende.

Det var mig som fik presset Nadia til at komme igang med lidt træning, og faktisk skulle der ikke så meget pres til, for Nadia elsker at være sammen med sin mor, så længe vi gør ting sammen, så er Nadia med på den. Nadia er 26 år og et stort familie menneske og meget social, og så er hun vores datter og det er jeg stolt af.

Min mand Thomas og jeg, vi har heller ikke trænet siden vi gik på vinterferie, så vi må igang igen og prøve at omlægge kosten lidt i hverdagene, så vi bliver lidt sundere igen. Men i dag er det kun Nadia og jeg som træner.

Thomas har rigeligt at se til med sit læge arbejde og sin pilot uddannelse, som kræver lidt mere end man lige tror. Det er lige med at finde tiden til at få læst, så han kan bestå teori prøverne til maj.

Jeg fik shoppet på Ros Torv i går, og jeg fik forkælet mig selv med en ny taske. Denne gang er det en lidt anderledes taske, end den type taske, jeg plejer at købe. Den er ikke for stor og ikke for lille, men lige tilpas i størrelsen, og så er den grøn, ja du læste rigtigt, den er grøn. 🙂

Man har det altid med at købe sorte tasker, men denne gang synes jeg at det skulle være anderledes. Og jeg er vild med den, alle de små rum og lynlåse allevegne. Jeg købte den for 500 kr.

Jeg købte i samme butik de fineste perle spænder til håret, i kan se jeg har den i håret på billedet. 🙂

Dejligt med lidt forkælelse, nu vil jeg tage hen og træne med Nadia.

God dag,

Knus Sanne

 

Klik her for at følge min blog 🙂

3 kommentarer

 • Charlotte

  Jeg har googlet mig til den nu 🙂 Men tænkte om det er Cristell eller Cali modellen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hvor er det en flot taske! 🙂 Hvilket mærke er det og evt. hvilken butik?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SanneVilleFamily

   Tak den er købt i Panoramas på RosTorv i Roskilde 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Nyt hår og næsten gylp i munden..