Nu får piben en anden lyd, og lidt nyt lækkert til mig..

Så fik jeg trænet med hende her..

Kære søde læsere,

I går aftalte jeg at mødes med vores datter Nadia som skulle med i trænings center for første gang. Jeg kom lidt for sent og da jeg kommer ind er Nadia allerede gået i gang på motions cyklen og har en hjælpe træner ved siden af.

Hun vinkede glad til mig igennem trænings centret og jeg nærmest klukkede af grin indvendigt, for det så ret sjovt ud, at se Nadia på en motions cykel, det er jeg ikke vant til. 🙂

Men jeg var virkelig overrasket over hende. Efter opvarmningen på ca. 5 minutter på en motions cykel, var hun bagefter i gang i selve loopen, som består af ca. 15 maskiner som står i en ring, og man har ca. 20 sek. ved hver maskine så lyder et ring/bip lyd, og så skal man skifte maskine, det er nok derfor at trænings centeret hedder Loop.

Nadia klarede to runder, det syntes jeg er så flot. Første gang jeg var der med min mand Thomas, der tog vi kun en runde med en hjælpe træner, og så orkede vi ikke mere. Men seje Nadia klarede to runder.

Jeg plejer også at tage to runder og så er det fint for mig, og det burde også være nok ifølge eksperterne. Jeg havde taget en proteinbar med, som Nadia og jeg delte. Vi drak også en masse vand, inden vi forlod Loop, for at køre på RO’s Torv.

Vi elsker at hygge på RO’s Torv, det er et shopping center med cafeer osv. Vi tog en frokost sammen på Vivaldi. Jeg smilede lidt af Nadia under frokosten for hun havde bestilt noget ekstra cremefraiche af en art, som hun smurte sin bolle ind i, og samtidig spurgte hun, om hun kunne nå at gå nogle størrelser ned i tøj inden sommer. 🙂

Det er dejligt at træne med sin mand og datter, det gør det lidt sjovere at træne. Nadia skal nok også få smidt nogle kilo, jeg tror det kommer stille og roligt. Jeg har ikke rigtig fået smidt nogle kilo, men jeg kan mærke at træningen gør noget godt for min krop. Jeg tror også det kræver at man samtidig omlægger sin kost, hvis man virkelig gerne vil smide nogle kilo.

Vi er jo livsnydere i vores familie. Men hjemme hos os, vil vi bestræbe os på at spise sundt i hverdagene og så kun hygge med lidt kage osv. i weekenden, det tror jeg er en god måde at gøre det på.

Nadia var meget motiveret for at træne igen i dag, men jeg kunne desværre ikke i dag, så det er skønt at hun er så vild med det, og giver den gas. Men vi skal træne sammen i morgen, og det glæder jeg mig til. 🙂

God dag,

Knus Sanne

 

Klik her for at følge min blog 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

Nu får piben en anden lyd, og lidt nyt lækkert til mig..