Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness

Brunch og 5 km..

Kære søde læsere,

Her til morgen var jeg til Brunch hos vores datter Simone, en hygge dag med vores voksne døtre. Så Thomas var hjemme med Amalie og Sofia, men de hyggede sig, og lavede selv brunch.

Men al det hygge med brunch og mit sukker flip for tiden, det er tid til at stramme lidt op. En sundere livsstil og mere motion.

Som jeg før har nævnt, vil jeg ikke være fanatisk og slet ikke røre sukker, men det er vigtigt at der er balance i tingene og når man er 46 år, er ens stofskifte anderledes, end da man var yngre. Man kan ikke bare proppe i sig med søde sager, uden at det sætter sig på sidebenene.

Så her til eftermiddag gik og løb jeg skiftevis i over en time. Thomas var blevet så bekymret for mig, at han ringede og spurgte om alt var vel…

Men alt var vel, jeg var bare ude at motionere og havde samtidig mindset i ørene, som også var med til at jeg kunne udholde mere, det blev til 5 km.

God aften,

Knus Sanne 

En kommentar til “Brunch og 5 km..”

Hej Sanne.
Det lyder hyggeligt med brunch både det du var til og Thomas og pigerne, jeg af bagud med videorne da jeg har været i Esbjerg, jeg følger din blog nu har selv starten op her har haft en blog på ‘fix, men der skette noget mærkeligt så nu jeg her inde og ser hvordan det går…. Tre opslag indtil videre..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *