Kategorier
Familie

Det skal der ske i morgen & Sofia’s kreativitet.

Kære søde læsere,

I morgen, når Nadia, Brian og Hollie kommer og besøger os i sommerhuset, skal vi nok bade med det samme, de kommer ind af døren. Vores barnebarn Hollie er en rigtig vandhund, og når vi har facetimet, har hun ikke snakket om andet end at komme ned at bade🙂

Sofia i dag i poolen 💦

Efter de har hygget et par timer i den indendørs pool, så skal vi over på “Larsens plads” i Marielyst og have frokosten. Pigerne elsker, når vi spiser derhenne, for så kan de samtidig prøve automaterne udenfor på gårdspladsen.

Bagefter tror jeg, at vi hygger resten af dagen hjemme i sommerhuset, og pigerne skal helt sikkert bade igen.

Nadia og jeg skal nok også forberede aftensmaden. Hvad det bliver, ved jeg ikke endnu. Om aftenen skal vi nok hygge med at spille kort, nok spillet 500.

Faktisk har vores datter Amalie på 11 år lige lært at lægge 7 kabalen. Det lærte hun hernede, og hun har spillet det lige siden, og når kabalen går op, lyder der et glædeshvin fra hende🙂

Nadia, Brian & Hollie overnatter her til torsdag, hvor de så kører hjem igen torsdag aften, så vi har også hele torsdagen til at hygge sammen, men ved ikke endnu, hvad vi laver af planer om torsdagen. Jeg synes bare, det er så sødt af dem, de orker at køre hele vejen herned for at besøge os. Det er jeg meget glad og taknemmelig for.

Vores datter Sofia, på snart 10 år, har købt nogle kreative boxe i dag i Fætter BR, hun er det mest skønne kreative barn, jeg kender. Sofia har altid gang i noget med papir, saks, nåle, pap og papir, men det er ikke altid så sjovt, når man ser hendes seng eller værelse efterfølgende. Og tit finder jeg en saks, som hun har glemt, hun har brugt i hendes seng….

Sofia her i sommerhuset med noget nyt kreativt.

Thomas har også taget sengetøj med herned, som vi selv har lagt på dynerne i sommerhuset. Sjovt nok er der en, som har kommet til at klippe hul i mit dynebetræk men prøvet at lave en lappe løsning ved selv at prøve at sy det igen. Jeg tror jeg ved hvem det er……Soooooffffiiiiiiiaaaaaaa.

Tak fordi du læste med❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *