Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness Oplevelser

Et nyt familie medlem..

fullsizerKære søde læsere 💗

Er der noget mere skønt end en hundehvalp, jeg kan ikke stå for hvalpe, så mit råd til andre er at lade være med at tage ud og se på hvalpe med mindre du ønsker en hvalp, og har gennem tænkt det, for man bliver forelsket lige med det samme.

Jeg vil så lige tilføje at denne skønne brune mini  English bulldog hvalp, er en hvalp min voksne datter Nadia har købt.

Sådan en skøn hvalp koster 9000 kr og de henter ham på onsdag, jeg syntes han er så Cute😍

Jeg vidste godt jeg ikke skulle med ud at se på hvalpe, for de er ikke til at stå for, men vi har rigeligt i vores chihuahua hund Karla på snart to år.

Men jeg glæder mig til at følge med i hvalpens liv hos min datter Nadia. Og jeg er spændt på hvad vores hund Karla siger til hvalpen. Nadia har besluttet at kalde hvalpen for Luis.

Du kan følge med i Luis liv hvis du har lyst, Nadia har en Youtube kanal som hedder : Nadia P

God dag☀️

Knus

Smilende Sanne 💗

Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness Oplevelser

På kur og til fødselsdagen er der hjemmelavet jordbærkage og romkugler..

20180429_14572920180429_14523620180429_14413320180429_14362220180429_14332720180429_12482920180429_144133Kære søde læsere 💗

I dag var vi til min nevø Liams 3 års fødselsdag. Jeg havde frygtet lidt at min svigerinde Sara ville bage de lækreste kager, som hun plejer til sin søns fødselsdag, og det må man sige at hun gjorde igen i år.

Efter jeg var på vægten i går, har både Thomas og jeg besluttet og få tabt nogle kilo, da der er gået lidt for meget kage
i den til hverdag. Det er jo super hyggeligt det med kaffe og kage om eftermiddagen, men det går altså ikke når vægten stiger, og man ikke kan passe sine trusser og strømper længere…

Kan man virkelig tage på, på fødderne 😂Det anede jeg ikke, men noget tyder på det.

Men som sagt var det en hyggelig familie fødselsdag, og med hjemmelavet grov boller, som jo er okay sundt, så den spiste jeg en af, det blev straks mere et problem for mig at holde igen, da den hjemmelavet jordbærkage og de hjemmelavet romkugler kom ind på bordet.

Jeg smagte et stykke af den bedste jordbærkage, jeg syntes den er bedre end den bageren laver, og det siger ikke så lidt, og en lille romkugle smagte jeg også.

Jeg gider ikke have dårlig samvittighed over det, for når der er fødselsdag må man godt, det skal heller ikke være helt fanatisk, det hele. Jeg tror mere at det er det man putter i munden til hverdag, som sætter sig, så de næste par måneder er det slut med det.

Det var også dejligt at få Amalie og Sofia hjem igen, de havde begge sovet ude hos deres storesøstre.

God aften💗

Knus

Smilende Sanne 💗

Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness

Når man tager fejl af traditioner på en helligdag 😂

Kære søde læsere 💗

I dag er det jo hellig dag og så skønt at Amalie har fri fra skole. Så vi sov længe til morgen og ordnede vasketøj og andet praktisk, inden kl. 14 vores familie kom til varme hveder.

Det sjove er at jeg har købt flere poser hveder fordi jeg troede det var på selve helligdagen man spiste dem. Men i går var der en sød person som skrev til mig at det altså var torsdag aften man spiste varme hveder….Så må vist lige have styr på traditionerne 😂

Men vi valgte ikke at spise varme hveder i går, for nu havde vi ligesom inviteret familien til varme hveder, så de blev spist i dag og med et godt lag smør på. Så må vi lige huske den rigtige dag til næste år.

God aften 🌸

Knus

Smilende Sanne 💗💗20180427_162044

Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness Oplevelser

Hvordan finder man den rigtige mand..

Kære søde læsere 💗

Jeg er blevet stillet dette spørgsmål en del gange i mit liv, hvordan finder man den rigtige mand..Jeg tror at grunden til at jeg er blevet spurgt om det er, at de fleste synes at min mand Thomas er helt fantastisk og at de kan se hvor lykkelig jeg er, og hvor godt vi passer sammen.

Jeg kan kun svare ud fra mine egne erfaringer og jeg kan starte med at sige at dit hjerte skal for det første være åben for det, du skal ønske det og ville det.

Og når du møder den rigtige mand er du ikke i tvivl du kan mærke det i dit hjerte det er somom at himmel og jord står i et, og du kan ikke glemme denne person det er første tegn på at det er det rigtige.

Da jeg mødte Thomas havde jeg været alene i otte år med fire børn, og jeg var nået dertil at jeg havde opgivet at finde kærligheden igen. Jeg havde prøvet at date, men efter kort tid blev jeg træt af det og jeg syntes at det blev for besværligt, og alligevel gik jeg med en drøm inderst inde om at møde den store kærlighed.

Og da jeg mindst ventede det og jeg blev ringet op en kold nat d. 5 december 2008 at min datter var halv bevidstløs og havde taget piller og drukket for meget sprut til en fest, og var nu på skadestuen på Roskilde sygehus. Kørte jeg afsted med hjertet i halsen og jeg lignede noget som var løgn, bare i et par jogging bukser, uden make up og en knold i håret, kørte jeg straks på sygehuset for at se min datter.

Hun var heldigvis okay, men blev indlagt i nogle dage, men mens jeg sad der i skadestuen med hendes hånd i min og kiggede på min 17 årige datter som lå der med bræk i håret og stadig ikke til at komme i kontakt med, kommer den flotteste læge ind af døren jeg nogensinde i mit liv har set.

Det øjeblik glemmer jeg aldrig…..Og da jeg så ind i hans rolige blå grønne øjne var det som om jeg kendte ham, og vi havde levet et liv sammen før, og mit hjerte bankede løs….

Og vi snakkede kun om min datter den nat et par gange i løbet af 30 min. og så forsvandt den læge som jeg kunne mærke jeg nærmest kunne elske, uden at kende ham. Og tænk at jeg havde lignet udskidt æblegrød lige den aften jeg møder den skønneste mand.

Jeg tog kontakt til ham via. Facebook et par dage efter Nadia var blevet udskrevet, jeg kunne ikke glemme ham..

Heldigvis havde han det på samme måde og d. 5 december året efter, blev vi gift og vi havde det mest romantiske bryllup man kunne drømme om.

Og et par år efter fik vi to fælles døtre Amalie og Sofia. Så her i dag snart 10 år efter, er jeg stadig lykkelig gift med Thomas, han er helt klart min soulmate og vi ønsker at være sammen for evigt.

Det viser hvordan man kan møde kærligheden når man mindst venter det..

God dag 🌸

Knus

Smilende Sanne 💗💗20180220_144349

Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness Oplevelser

Nu røber jeg navnet på min gravide datter😊

Kære søde læsere 💗

Jeg er blevet spurgt rigtig mange gange hvem af mine fire voksne døtre som er gravid. Jeg har hele tiden gerne måtte nævne det, men jeg har det bare bedst med at vente med at gøre det officielt til efter uge 12.

Da min datter selv har gjort det officielt, og synes det er fint jeg også gør det, så kommet navnet her :

Det er min søde smukke datter Michelle på 23 år, og hendes kæreste på 32 år, som skal være forældre og som gør mig til mormor.

Det er fantastisk og jeg glæder mig meget til at holde en lille nyfødt i mine arme igen, og blive mormor for anden gang💗

God dag 🌸

Knus

Smilende Sanne 🌸

 

 

fb_img_1524655016577

Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness Oplevelser

Nyt tøj og nye sko fra “Zanca Sonne” 💋

Kære søde læsere 💗

Så kom min pakke fra tøjbutikken “Zanca Sonne” jeg er total vild med den forretning og har først opdaget den for nyligt på min Instagram.

Dette er ikke reklame eller sponsoreret, det er noget jeg selv har købt som jeg er helt vild med. Jeg har købt det på nettet, men mener de har en butik i Skovlunde.

Jeg trængte til noget nyt her til sommer og de sommersko de er bare bare yndige, og den beige tunika med de grå gamacher skal jeg have på i weekenden vi skal til fødselsdag.

Jeg har bestilt mere derfra i dag, da det er lækkert mode tøj/sko og også for kvinder i min alder (fyrrerne), god kvalitet og fine rimelige priser alle kan være med på.

Iøvrigt mangler jeg en pæn regnfrakke og forårs jakke, så hvis nogen af jer har nogle gode tips må i meget gerne skrive i kommentar 😊

Nu vil jeg gå en lang tur med vores chihuahua hund Karla jeg kan se det er stoppet med at regne. Håber snart på sommer, sol og varme☀️

God dag 💗

Knus

Smilende Sanne 💗💗20180425_10360720180425_10400920180425_104114

Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness

Det fineste Riviera Maison interiør til sommeren⛵

Kære søde læsere 🌼

Jeg har fået købt lidt mere Riviera Maison interiør, det er så sødt. Det er rigtig sommer agtigt med muslingeskaller på, og små både til at pynte og decorere med. Det giver en strandagtigt og sydlandsk stemning⛵

Jeg købte også en elektrisk salt kværn, jeg har nemlig en til pepper men manglede en til groft salt. Jeg synes de er så smarte og flotte at se på.

Der er billeder af interiør da jeg modtog det og da jeg havde pyntet og decoreret med det, jeg synes det er blevet fint, så nu mangler vi bare sol og varme ☀️🌼⛵

(Der er video på vores Youtube sannevillefamily, hvor i kan se jeg decorere stuen)

God aften 🌼

Knus

Smilende Sanne 💗💗
20180424_15122620180424_16294520180424_16302420180424_163052

Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness Oplevelser

Gør det ondt at føde…

Kære søde læsere 💗

Jeg sidder lige i sengen med min morgenkaffe og som de fleste af jer ved så skal jeg være mormor igen, så jeg får rigtig mange spørgsmål om graviditet og fødsler.

Jeg er blevet spurgt en del gange om det gør ondt at føde, siden jeg kan føde seks børn eller om jeg bare er en haj til at kunne holde smerterne ud.

Men jeg kan kun fortælle jer ud fra mine egne oplevelser, da en graviditet og en fødsel er forskellig fra barn til barn og fra person til person.

Jeg syntes det gør forfærdeligt ondt at føde et barn ( nu skal jeg passe på hvad jeg skriver, ellers risikere jeg ikke at få flere børnebørn) Og jeg er bestemt ikke en haj til at udholde smerter eller føde.

Faktisk har jeg en lav smerte tærskel jeg kan faktisk ikke holde noget som helst ubehageligt ud i min krop, bare jeg har influenza så tror jeg at jeg skal dø😂.

Men for at være helt ærlig, så synes jeg at hvis man får sine børn i tyverne så går en graviditet og fødsel meget nemmere, end hvis man først får sine børn i trediverne.

Jeg havde født fire børn i en alder af 23 år. De er født i år 1991, 1992, 1994 og 1995. Alle naturlige fødsler men alle gjorde sindssygt ondt, pånær Simone nummer 4 fødsel, det var en rigtig drømme fødsel og næsten en ren foræring.

Men i alle mine fødsler har jeg fået lattergasmaske, den hjalp lidt på det, den sugede jeg I så vildt at jeg havde mærker i ansigtet efter fødslen. Den var der ingen som kunne tage fra mig.

En rygmarvsbedøvelse fik jeg ved den første fødsel og sidste fødsel. Den hjælper Så godt, så får i mulighed for at få sådan en så gør det. Den fjerner smerterne så meget at man kan ligge og slappe af og sove lidt til barnet skal presses ud, så skal du så være med igen, med at samarbejde under presseveerne.

Grunden til at jeg kun fik en rygmarvsbedøvelse i to af mine seks fødsler er, at fødslen gik for hurtigt de andre gange, der kunne jeg ikke nå at få den, for hvis man er mere en ca. 6 til 8 cm åben kan de ikke nå at give en den.

Det var lidt om min mening om fødsler. Jeg bryder mig bestemt ikke om fødsler, men bagefter, når det er overstået, er det, det mest fantastiske øjeblik, at man har bragt et nyt liv til verden, ens eget barn. Så en fødsel er det hele værd👶

God dag 🌸

Knus

Smilende Sanne 💗💗

 

img_20180414_112539_791

Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness Oplevelser

Jeg er altid blevet hurtig gravid indtil det 6 barn..

Kære søde læsere 💗

Som de fleste af jer ved, så har jeg født seks døtre. Hvilket jeg er meget lykkelig og taknemmelig for, de er alle seks planlagte ønske børn.

Jeg har været meget heldig med at blive hurtig gravid, og med det mener jeg indenfor tre måneder. Bortset fra da vi skulle have Sofia, vores sjette barn.

Grunden til jeg skriver om det, er at jeg skal være mormor igen, og lige for tiden snakker jeg i mobil med vores gravide datter næsten hver dag og vi får vendt mange emner indenfor graviditet og fødsel.

Jeg var som sagt 37 år da jeg født Amalie vores femte barn, en rigtig efternøler, der er 16 år op til den næste. Vi valgte at arbejde på en søster eller bror til Amalie, kort tid efter hun blev født, da jeg ikke ønskede at være al for gammel inden jeg fik mit sjette og sidste barn( jeg vil gerne kunne nyde min tredje alder i ro og mag😊)

Vi tænkte at det nok ville gå hurtigt, men der gik over et år før jeg blev gravid med Sofia. Så der er ca. 21 mdr. imellem dem.

Jeg var så 39 år da jeg fødte Sofia, og skønt med endnu en efternøler, så Amalie havde en søster at vokse op med, da vores fire andre børn var ved at være voksne.

Og det er Så sødt for de er søskende og hinandens bedste venner 👭

God aften 💗

Knus

Smilende Sanne 💗
20180418_111913

Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness Uncategorized

En rigtig søndag..

Kære søde læsere🌸🌸

I dag var en rigtig skøn søndag, vi har både været praktiske og slappet af med vores to døtre.

Thomas har slået græs, og samlet de to sidste have stole til vores chaiselong sæt, og det er så fint.

Jeg har handlet stort ind i Netto, ( video på vores YouTube (“SanneVilleFamily”)

Det var skønt at få fyldt op med is i fryseren nu vejret er så godt, og få fyldt frugt skålene op igen, jeg elsker når der ikke mangler noget. Jeg køber også altid ekstra af sodavand og kage hvis vores voksne børn kommer på besøg, det er rart med et lille lager😉

Vi spiste frokost ude og hyggede med Amalie og Sofia, det går heldigvis bedre med Sofias fod, hun har for første gang i dag, selv kunne humpe rundt.

Nu er det aften og jeg sidder ude på vores terrasse med vores hund Karla, Thomas er lige kommet ud med et glas rødvin til mig, Thomas laver aftensmad mens jeg skriver det her blog indlæg.

Jeg føler mig virkelig taknemmelig for det liv vi har sammen, og har skabt sammen, jeg kunne ikke være mere lykkelig end jeg er lige nu, i dette øjeblik hvor jeg skriver til jer.

God aften🌸

Knus

Smilende Sanne 💗

 
20180422_15491720180422_184047