Kategorier
Familie Mindfulness Oplevelser

Det er overstået..

Kære søde læsere,

Det var meget hårdere end jeg havde regnet med at få vores lille chihuahua hund Karla steriliseret.

Da vi kom til dyrlægen gik vi ind i et rum hvor Karla blev bedøvet, og vi skulle så sidde med hende, indtil hun faldt i søvn. Problemet var bare at Karla ville ikke slippe os, hun kæmpede imod, for at holde sig vågen og være hos os.

Det endte med efter 30 min og Karla stadig åbnede øjnene hver gang dyrlægen kiggede ind, at hun måtte få mere sove middel. Efter endnu 30 min. Hvor hun kæmpede, blev hun til sidst så sløv at dyrlægen kunne tage hende uden at blive spist. For Karla kunne godt fornemme at der skulle ske noget og knurrede meget af dyrlægen under bedøvelsen.

Vi forlod så dyreklinikken, med tårer i øjnene, det er meget sværere end man regner med at forlade sin hund, som skal igennem en operation.

Vi handlede i Jyllinge centret imens, og bagefter besøgte vi vores voksne datter Nadia, som bor i Jyllinge og som havde anbefalet dyrlægen til os.

Da der var gået over tre timer ringede jeg til dyrlægen og alt var heldigvis gået fint. Operationen forløb fint, hun havde fjernet æggestokkene på vores hund.

Men de kunne ikke komme i nærheden af vores hund. De plejer ellers at lufte hunde og give dem lidt mad, efter en operation, men Karla knurrede af dem. Vi kommer med det samme sagde jeg i telefonen.

Det var så skønt at få vores hund i armene igen, og vide at alt er gået godt. Karla har fået en bodystocking på, som hun skal have på i 10 dage, så hun ikke bider i såret, og noget smerte stillende fik vi med hjem til hende.

Jeg har ellers købt den sødeste hunde taske på tilbud, hvis det var bedst at hun lå i den på vejen hjem, for man skulle nok passe på med at løfte hende med såret. Men dyrlægen sagde at det var bedst hun sad hos mig og fik varme, da hun godt kunne fryse lidt efter narkosen. Så hun sad hos mig på vej hjem i bilen.

Nu er vi hjemme, og Karla ligger på sofaen, hun vil ikke rigtig tisse, spise eller drikke endnu, men det kommer nok. Vores hvalp Milla på 7 mdr, var glad for at se Karla og var helt i hopla da vi kom hjem med Karla.

Men Karla knurre, hver gang Milla nærmede sig, så Milla ved godt at Karla vil have fred, så hun har nu lagt sig på gulvet med et hundeben. Hundene forstår meget mere end man tror.

God dag,

Knus Sanne

Kategorier
Oplevelser

Det var en svær beslutning..

Kære søde læsere,

Så sidder vi her i bilen på vej til Jyllinge. Vi har slet ikke nåede at få morgenmad, kun en kop kaffe. Vores børn fik selvfølgelig morgenmad i morges, men det var Thomas som var oppe med dem, og fulgte dem i skole.

Jeg blev vækket en halv time før vi skulle køre. Nu er vi så på vej i bilen med vores elskede chihuahua hund Karla. Karla er to år, og vi har taget det svære valg at få hende steriliseret.

Det er et svært valg fordi, at hun så skal i narkose og en dyrlæge skal skære i hende. Men på den anden side vil vi ikke risikere at hun får hvalpe. Min voksne datter Nadia vil rigtig gerne passe vores hunde, imens vi er på ferie. Og det er jo en god ting.

Problemet er bare, at hun har en han hund Lui, som er meget pige glad. Og da jeg ikke altid har styr på hvornår vores to hunde er i løbetid, så har vi taget denne beslutning, og så er vi da 100 procent sikker på, at der ikke sker noget og hun pludselig skal have hvalpe.

Vi har også vores lille Milla derhjemme, hun skal det samme igennem til Januar, hun skal lige have overstået den første løbetid og efter den skal der være gået tre måneder før dyrlægen vurderer at det er bedst at sterilisere hunden.

Men man er altid følsom påvirket når ens elskede hund skal i narkose osv. Jeg vil sige, at jeg tror det er sværest for min mand Thomas, selvom han selv er læge, men han er meget meget følsom omkring vores døtre og hunde.

Men det skal nok gå godt. Nu er vi i Jyllinge så nu ville jeg slutte. Jeg kan skrive hvordan det er gået, når vi er på vej hjem igen.

I øvrigt sagde dyrlægen noget med at vi skulle sidde med Karla, imens hun så faldt i dyb søvn, så vi må se hvordan det kommer til at foregå.

God dag,

Knus Sanne

Kategorier
Familie Hverdag

Er i vinter klar..

Kære søde læsere,

Så kom der elefant huer og luffer til vores døtre i dag. Tøj jeg har købt over nettet hos kids-world. For lige pludselig bliver det koldt udenfor, som i dag.

Jeg har været i Netto i dag, og handle ind til Halloween festen på onsdag. Det var Så koldt. Men jeg fik shoppet en del, der var Halloween pynt på tilbud og jeg fik også købt en masse Halloween slik, for sidste år var der mange udklædte børn som ringede på døren, og skulle have slik, det var så sjovt og hyggeligt (Uhyggeligt). 🙂

Jeg har købt de fineste lyserøde lune vandtætte flyverdragter til pigerne, som jeg regner med kommer med posten i morgen. De er fra Jollyroom. Det er godt at være forberedt på vinteren.

Vi har også bestilt bioethanol til vores bio pejs. For hvem drømmer ikk, om ilden i pejsen på en iskoldt dag. Vi har aldrig prøvet før at tænde op i en biopejs  og hvor meget den varmer, det ved vi ikke endnu, men det bliver spændende. Vores flotte hvide biopejs er købt for nogle måneder siden hos Ellos.

Jeg tror vi er ved at være vinter klar her i huset, måske mangler Thomas og jeg en vinter jakke, det må jeg lige se på. Håber i også er vinter klar, for pludselig er sneen her. 🙂

God dag,

Knus Sanne

 

Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness Oplevelser

Så fik vi lavet dem..

Kære søde læsere,

Så fik vi lavet græskar med pigerne i dag. Det er en fast tradition at vi laver græskar med vores børn, eller rettere sagt, at Thomas gør det, med vores døtre. Jeg tager billeder og laver videoer af dem.

Vi har også købt kakao, flødeskum, skumfidusser og julekage som der blev hygget med imens. For det er faktisk ret hårdt at udhule en græskar, og få den til at ligne noget.

Desværre gik det galt med vores datter Amalies græskar, hun havde ellers gjort sig så umage med at lave en kat, men da Thomas skulle hjælpe hende, så røg kattens hovede og hale af. Amalie tog det nu meget pænt, efter flere timers arbejde med den græskar.

Altså hun ville tilgive sin far, hvis han sørgede for at sætte katten fast igen på græskarret. Thomas fik sat katten på igen, med en skrue. Altså hvad gør man ikke for de kære børn, og alt skal ende godt. 🙂

God aften,

Knus Sanne

Kategorier
Business

Reklame fra Chiquelle, lækkert her til vinter..

Kære søde læsere,

Så fik jeg sponsoreret lækre efterårs trøjer/sweater fra Chiquelle. Chiquelle er et af Sveriges største online fasion brand og nu også i Danmark, på www.chiquelle.dk. Der er 1 til 3 dages levering.

Jeg er vild med Chiquelle, og deres net butik, de har alt fra tøj, støvler, sutsko, make up, tasker, solbriller osv. Det er meget den nyeste mode, og det er en god kvalitet.

Jeg har lavet en video, hvor i kan se at jeg viser tøjet på. Jeg har også en rabat kode til jer, som i kan se i video beskrivelsen. Så i kan shoppe amok på www.chiquelle.dk. 🙂

Rabat koden gælder i 5 dage. Så skynd jer, der er meget lækkert derinde. 🙂

God dag,

Knus Sanne 

Kategorier
Familie Mindfulness Oplevelser

Vi overrasker min datter med baby shower..

Kære søde læsere,

Så kom jeg hjem efter en skøn aften med mine voksne døtre. Vores datter Michelle på 24 år skal føde i næste måned, hun venter en dreng. Ja i læste rigtigt der kommer en dreng i familien. 🙂

Med en familie med seks døtre og et barnebarn som også er en pige, bliver det sjovt med en dreng. Vi har overrasket gravide Michelle her til aften, hun havde frabedt sig et baby shower. Så hun blev meget overrasket. 🙂

Derfor blev det kun de allernærmeste til Michelle som kom med, for så ville hun nok syntes det var ok, når det ikke var et kæmpe stort baby shower for mange. Det var kun mig og mine fire voksne døtre som var der, og Michelle er en af dem. 🙂

Jeg hentede Michelle kl 17, og hun troede seriøst kun det var mig og hende som skulle ud og spise på den kinesiske restaurant. Så da Michelle og jeg vadede ind på Restauranten. Imens stod de tre andre og gemte sig i et oppyntet hjørne man ikke lige lægger mærke til, når man træder ind i restauranten.

Michelle fik et kæmpe chok, hun nærmest hoppede så forskrækket blev hun, da de pludselig råbte “Surprise” bag hende. Da hun vendte sig om, stod hendes søskende der og der var pyntet fint blåt op, og der lå gaver til hende.

Vi havde en rigtig hyggelig aften og Michelle blev meget glad, overrasket og taknemmelig for det lille baby shower vi havde lavet for hende.

En uforglemmelig aften. 🙂

Knus Sanne

Kategorier
Familie Hverdag

Lidt nyt til hjemmet..

Kære søde læsere,

Jeg har fået købt lidt nyt til hjemmet. Dem som kender mig ved at jeg er vild med brandet Riviera Maison. Men det kan godt være lidt dyrt, men de fleste net butikker som sælger det, har tit tilbud på noget, så jeg holder øje med de gode tilbud på RM Interiør og møbler. 🙂

Jeg har købt et fint flet bord, der er faktisk to, det ene kan trækkes ud. Det er super smart. Det er håndlavet, det er alle deres flet ting hvilket gør det mere unikt. Jeg mener det kostede ca. 4500 kr fra nyt, jeg gav 1700 kr på tilbud for bordene. Det fra fra søsogco. Som har en butik i Vedbæk og på nettet.

De andre ting jeg har købt, er også Riviera Maison ting, pånær oplukkeren. Den store runde sølv opsats, er til at tænde lys i og holde sovsen eller teen varm på bordet.

Den lille flet luftballon er bare super sød, jeg har to hængende i stuen. Denne gang købte jeg en til Sofias værelse, hvor pigerne sidder mest og tegner.

Billede rammen syntes jeg var lidt stilede og anderledes. Oplukkeren er der ikke så meget at snakke om, andet end den er pænere end den grønne vi har liggende ude i køkken skuffen. 🙂

Mit nye Interiør er fra BalieBalie, en super fed netbutik, den er værd at tjekke ud. De har også en fysisk butik.

God dag,

Knus Sanne

Kategorier
Familie Hverdag Oplevelser

I kender det sikkert godt..

Kære søde læsere,

Efter vores Efterårs ferie hvor vi spiste en del usundt, er vi igang med en livsstils ændring igen. Hvor vi prøver at spise nogenlunde sundt i hverdagene, og så kun spise lidt kage og slik i weekenden.

Det går faktisk godt, jeg har ikke savnet sukker. Så vi prøver at blive på denne sundere livsstil, ihvertfald til vi når december måned, så bliver det straks sværere med al det lækre konfekt, man spiser i den måned, og ikke at glemme julefrokoster med flæskesteg, and osv.

Jeg købte disse lækre madvarer på nettet, der er ikke sukker i, hvilket betyder meget. Især med vores børn og huller i tænderne. Vores børn har dog aldrig prøvet at have huller i tænderne, men jeg tænker det er godt med et glas Nazelnut uden sukker, samt syltetøj. Det mindsker chancen for huller i tænderne.

For vores børn, er sjovt nok altid sultne om aftenen, når de ligger i deres seng. Selvom vi siger, at de skal spise sig mætte ved aftensmaden. Men sådan var jeg faktisk også selv som barn. Der var ikke noget bedre end en natmad. 🙂

Så med disse lækre produkter uden sukker i, har jeg lidt bedre samvittighed, hvis jeg selv eller pigerne lige skal have en sen aften hapser. 🙂

Min mand Thomas siger, at man dog stadig skal huske for os voksnes vedkommende, at der kan være en del fedt i. Så selvom om der ikke er sukker i produkterne, så kan der stadig være en del fedt i. Varerne er fra EASIS, hvis nogen af jer kender det? Jeg gjorde ikke, men det er klart noget vi vil spise i fremtiden

God dag,

Knus Sanne

Kategorier
Hverdag Oplevelser

Nyt hår før og efter..

Kære søde læsere,

I dag var jeg til frisør på Ros Torv. Det er anden gang jeg kommer der, og jeg er meget tilfreds. Så der vil jeg fortsætte med at komme.

I dag fik jeg farvet bunden, plukket øjenbryn og farvet øjenbryn. Så man lige kan se lidt pæn ud igen. Jeg var ved at blive gråhåret i bunden så det var på tide at få det farvet.

Jeg havde selv sagt til min frisør, at det passede hvis jeg kom hver 8 uge, men det gjorde det bestemt ikke. Der er de sidste to uger kommet synlige gråhår i hovedbunden, og i mine øjenbryn, det er jeg ikke så vild med.

Jeg indrømmer det klæder nogen kvinder med gråt hår, men bestemt ikke mig, som plejer at være mørkhåret. Men når man er 46 år, må man jo bare indrømme at der sker nogle forandringer med årene. Men så er det jo godt at man kan betale sig fra det, og få det farvet. 🙂

Men fremover har vi aftale at jeg kommer til frisøren hver 6 uge, for så når jeg ikke at blive træt af de grå stænk som kommer i håret.

Sidst jeg var til frisøren gav jeg 2500 kr for det. Men det var også med en helfarvning af mit lange hår, klipning, kur, plukket øjenbryn, farvet øjenbryn, og jeg købte shampoo og balsom med hjem, som var godt for mit hår.

Denne gang gav jeg 895 kr, og jeg er super glad for det. Nu kan jeg optage mig selv lidt igen på vores videoer, for jeg må indrømme, at jeg de sidste to uger, har prøvet at undgå at filme mig selv så meget, når jeg lavede videoer til vores Youtube Kanal SanneVilleFamily. 🙂

God eftermiddag,

Knus Sanne

Kategorier
Familie Oplevelser

Jeg har aldrig helt kunne forstå MAN åbner gaver JULEAFTEN..

Kære søde læsere,

Nu nærmer vi os snart den søde juletid. Og så er det er jo ved at være tid til at finde ud af, hvem man skal holde jul og nytår med.

Nogen behøver ikke finde ud af det, de har nogle faste juletraditioner, hvem de holder jul sammen med hvert år. I vores familie skiftes vi hver jul, mellem mine svigerforældre, og vores voksne døtre og barnebarn.

Men julen kan også være svær for nogen mennesker. Jeg kan huske da jeg var enlig mor til mine fire ældste døtre og de skulle holde jul hos deres far hver anden juleaften, det var lidt svært.

Så tog man alene ud juleaften og holdte jul, og kom hjem alene, senere på aftenen. Den jul uden sine børn er bare ikke den samme jul. Men sådan er det jo at være skilsmisse familie, som rigtig mange er, og det er jo kun fair at man deles om børnene, juleaften og Nytårsaften. Jeg elsker julen og syntes julen og børnene høre sammen. For på en eller anden måde syntes jeg, at det er børnenes jul.

Heldigvis har vi altid vores to yngste døtre på 6 og 8 år hos os hver jul, det er fordelen ved ikke at være skilt. At man ikke behøver at dele sine børn. Jeg har som sagt prøvet det hele.

Anyway, det her blog indlæg skulle faktisk handle om det at åbner julegaver juleaften. Jeg forstår ikke helt, at vi ikke gør ligesom i USA, hvor de vågner op om morgenen i nattøj, og åbner julegaver, helt friske og har hele dagen til at lege med gaverne.

Hvor vi herhjemme i lille Danmark åbner gaver juleaften, hvor børnene er trætte og over spændte af at vente hele dagen.

Jeg vil så sige, at vi er begyndt at invitere vores gæster selve juleaften kl 15. Så er der eftermiddags hygge inden julemaden. Med kaffe og konfekt. Og børnene får lov at åbne et par gaver hver. For de får i forvejen så mange gaver senere på aftenen, og det er jo også vigtigt de lige kan nyde gaven, og se hvem den er fra, inden de river papiret af og går til den næste pakke. 🙂

Jeg drømmer om at vi på et tidspunkt bor i et kæmpe stort hus, og vores voksne døtre, svigersønner & børnebørn kommer til os selve juleaften, men vi åbner ikke gaver. Vi prøver at holde en jul som de gør i USA og i alle de gode gamle julefilm.:-)

Men de kommer stadig juleaften kl 16 til eftermiddags hygge og konfekt. Og vi hjælper alle til med at lave julemaden i køkkenet, imens julemusikken spiller i baggrunden.

Vi nyder også julemaden sammen og al det traditionelle mad som høre til herhjemme. Som flæskesteg, and, brune kartofler osv. Og med risalamande til dessert.

MEN om aftenen åbner vi ikke gaver, vi kigger på dem og nyder synet af dem, imens vi glæder os til næste morgen, vi skal åbne dem. Istedet på juleaften hygger vi med juleslik og ser julefilm i fjernsynet.

Næste morgen står vi alle op i nattøj, og samles i stuen om det store juletræ, og vi åbner julegaver. Sådan en jul kunne jeg godt tænke mig at lave på et tidspunkt. Så varer julen også lidt længere, når gæsterne allerede kommer d. 24 dec. Og sover hos os til d. 25 dec. 🙂

Men det er kun en jul jeg kunne tænke mig at prøve en Amerikansk jul. For selvfølgelig er jeg jo til de Danske jule traditioner, men jeg syntes at det kunne være sjovt at prøve, bare en enkel jul. Ligesom jeg engang som ung prøvede at holde jul i Afrika, en jul hvor jeg ikke havde mine fire ældste døtre hjemme i julen. Det er sjovt indimellem at prøve noget som er anderledes. Men selvfølgelig skal vores døtre vokse op med en Dansk juleaften, som jeg selv gjorde som barn. 🙂

God dag,

Knus Sanne