Kategorier
Familie

Bekymret for corona igen …

Kære søde læsere, 

Det er sjældent, vi ikke er på de sociale medier eller ikke laver videoer.

Men jeg har været ramt af høj feber, hovedpine og kulderystelser. Det har været så hårdt! I efteråret blev jeg vaccineret imod influenza, så jeg har selvfølgelig været bange for, at jeg var blevet ramt af corona igen.

Jeg er ellers vaccineret mod corona med 3. stik og var jo også ramt af corona tilbage i januar, og det var en rigtig hård omgang – det kan i se mere om hér.

Så selvfølgelig forestiller jeg mig, at jeg stadig er immun – og heldigvis var testen da også negativ.

Så til trods for min influenzavaccine, så har jeg altså fået influenza alligevel, så vaccination er altså ikke en 100% sikkerhed.

Det går lidt bedre i dag,  men nu ligger Sofia med høj feber, så det er så synd for hende. Jeg ved nøjagtig, hvordan hun har det.

Jeg har været rigtig glad for at spise vandmelon, ananas og jordbær. Det har jeg nærmest levet af de sidste par dage, da jeg ingen appetit har haft.

Vores datter Amalie er på lejrskole med klassen, så det er helt mærkeligt hun ikke er hjemme. Vi sms’er lidt om aftenen, men hun hygger sig, og hun kommer hjem i morgen.

Lige så snart jeg er helt frisk igen, skal I nok få en video fra mig.

Tak fordi du læste med🖤

18 kommentarer til “Bekymret for corona igen …”

Hej med dig smukke.Det er jeg ked af at hører jeg håber du får det bedre.Jeg har også haft Corona før for 2 år siden i 2020 jeg har altid været bange for det blev min tur for anden gang når jeg har været nærkontakt med en der er blivet smittet med Corona og både min næse testet og PCR Test de har sagt negativ og det er jeg rigtig taknemmelig for og jeg elsker også vandmelon og jordbær❤️❤️🤤🤤🍉🍓Jeg håber du får det bedre igen.Jeg har kun haft Corona en gang og det er jeg rigtig taknemmelig for.Jeg er også blev hjemsendt mange gang som er 5 gang i alt❤️

Hey Sanne. Vi var virkelig bekymret over at du ikke har lavet videoer og jeg er glad for at vide at du bare er syg, mig og min mor har ligget syge i sidste uge og vi tog ikke nogen test og fordi vi ikke havde behov for svar om det var corona. Hilsen en fan som virkelig gerne vil møde jer en dag. På Sjælland. Hilsen Anna og Anja

Dejligt at høre at du er på vej op igen, influenza er noget møg🥺
Kasper har også savnet jeres videoer, men jeg har fulgt med og kunne fortælle, at du var syg😷
Kasper er fantastisk glad for den nye ledlampe og ikke mindst autografhilsnen❤️
Knus
Kasper og Susanne

Hey sanne godt du er ved få det lidt bedere 🙂
Jeg elsker jul ligesom dig jeg ville entelig bare spørge hvor henne man kan købe jeres LED lys.
Vi er på alder med Malle og vi kan relatere mange af de ting hun bøvler med mvh Gertrud, Aura, Wilde og Frederikke

Hey sanne godt du er ved få det lidt bedere 🙂
Jeg elsker jul ligesom dig jeg ville entelig bare spørge hvor henne man kan købe jeres LED lys.
Vi er på alder med Malle og vi kan relatere mange af de ting hun bøvler med.
min mor er begyndt at samle på rivia mason. du skal bare hvide at der er mange menesker uden i verden der ser op til jer i er en kæmpe inspiration. jeg skulle sige fra min mor at du er en fantastik kvinde der gør mange mennesker glade hver dag.
Det ville være en drøm hvis du ville nævne os i en video.

mvh Gertrud, Aura, Wilde og Frederikke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *