Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness

En helt speciel dag..

Kære søde læsere,

I dag var en helt speciel dag. Vores datter Nadia fyldte 26 år, og det skal jo fejres. Jeg går meget op i at man skal have gaver, blive forkælet og få massere af kærlighed, når man har fødselsdag. Så jeg inviterede Nadia på café på Ros Torv i Roskilde.

Det var meningen at vi skulle have haft en morgen platte(brunch) på Vivaldi, men fordi vi havde hygge snakket så længe, inden vi bestilte, var tiden løbet fra os, og man kunne ikke længere bestille en morgen platte til os hver.

Men pyt, vi bestilte istedet en lækker burger med pomfritter til, den burger smagte fantastisk. Jeg tror bøffen var grillet og så var der en masse bacon i.

Efter caféen gik vi rundt og fik shoppet på Ros Torv. Jeg bliver som en glad teenager, når jeg er sammen med vores datter Nadia. Jeg var også kun 20 år da jeg fødte hende. Men vi er meget tætte og deler stort set alt sammen og det er fantastisk. Det skønne forhold har jeg til alle vores døtre.

(Vi har jo seks døtre, fire voksne døtre og to efternølere på seks og otte år)

Der er kommet nogle sjove videoer ud af vores shoppe tur i dag. Og hvor Nadia åbner sine fødselsdags gaver på Vivaldi på Ros Torv. Se dem på vores Youtube “SanneVilleFamily”

God aften,

Knus Sanne

Kategorier
Familie Hverdag Oplevelser

En ide til sidste dag på ferien..

Kære søde læsere,

Her til morgen foreslog jeg, at vi skulle køre til Knuthenborg Safaripark, det er nemlig sidste dag i vores sommerhus i Marielyst, og i morgen går turen hjem, så jeg syntes, at vi skulle ud og se lidt.

Familien var med på den. Der var lidt længere end vi lige havde regnet med, ca. 45 min i bil. Men pyt vi havde jo bilen med, så afsted det gik, til vores børns store fornøjelse.

Det var sjovt ved kamelerne, vi kom meget tæt på dem, indtil en dyrepasser kom og sagde, at vi skulle holde afstand, for når kamelerne går i en bestemt retning, så stopper de ikke.

Vi kørte også ind til tigerne og pigerne var helt oppe at køre. Bilen skulle være låst og vinduerne rullet op, og en port lukkede i efter vores bil kørte ind i det område tigerne var i. Den eneste ulempe var, at vores ventilations system i bilen var itu, og der var 33 graders varme udenfor, og nok 45 grader inden i bilen, sådan føltes det ihvertfald.

Men vi fik set en doven tiger som bevægede sig langsomt afsted, og jeg var helt svedig, da vi var ude af tigernes område igen og endelig kunne køre alle vinduerne ned og få luft ind.

Thomas ville ind til aberne med pigerne, men da jeg opdagede, at man skulle sidde med en masse mennesker samlet, i en lukket vogn, som langsomt blev trukket rundt af en traktor, måtte jeg melde pas, så jeg sad på et bænkebord i skyggen udenfor pladsen, hvor de kørte rundt, og jeg vinkede til dem. Jeg ville få hedeslag, hvis jeg blev lukket inde i sådan en vogn.

Til sidst var vi i Dinosaur skoven, det var sjovt! Man følte nærmest man var med i filmen “Jurassic Park” – det blev til to sjove videoer som kan ses på Vores Youtube sannevillefamily.

På vej hjem fra Knuthenborg Safaripark, tog vi MC. Donalds mad med hjem til sommerhuset til aftensmad, det er dejligt nemt. Så må vi lige få gang i den sunde livsstil igen i morgen, hvor turen går hjem igen, og fra på onsdag starter begge vores døtre i SFO, så bliver det hverdag igen.

God aften,

Knus Sanne

Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness Oplevelser

En gave på stranden..

Kære søde læsere,

Vi er stadig på ferie i det skønne Marielyst, i dag har det været en af de varmeste dage, 33 graders varme, så det er skønt med aircondition i sommerhuset.

Vi tog bilen til Nykøbing Falster i dag for at shoppe skoletasker til vores døtre. Amalie skal op i anden klasse og Sofia starter i børnehave klasse.

Det blev til to fine skoletasker og penalhus som passer til, som pigerne selv valgte, så de var meget stolte, da de gik videre igennem byen med de nye skoletasker på ryggen. En sjov video kan ses på vores Youtube sannevillefamily derfra:

Efter en skøn frokost i skyggen på selve torvet i byen, hvor jeg fik en lækker lakse grovbolle med pesto, Thomas en burger og pigerne natchos. Endte vi i slik butikken “slik paradiset” hvor pigerne fik lov at blande slik, jeg skal love for at der var meget at vælge imellem, til pigernes store fornøjelse. Der slutter vi som regel af de gange vi har besøgt byen.

Da vi kom hjem var var det sen eftermiddag, så vi tog en slapper allesammen med kaffe, ipads og en god bog. Man bliver hurtig træt når man har gået rundt i byen i 33 graders varme.

Efter at have slappet af et par timer, tog vi på stranden for at aften bade. Vi var ikke de eneste som havde fået den ide. Der var ret mange mennesker som var ude at bade, selvom klokken var 20.00 om aftenen.

Det var helt fantastisk, at sidde der og iagttage hvordan solen var på vej ned, det store skib i det fjerne og Thomas som boltrede sig i bølgerne med vores døtre. Jeg kunne ikke være mere lykkelig end i det øjeblik.

Lidt efter kom vores yngste datter Sofia med noget til mig, jeg har en gave til dig mor, sagde hun med sin smukke blå øjne. Da hun åbnede sin lille hånd, lå en fin sten som hun havde fundet på stranden. Det er en lykke sten, se der er hul igennem sagde hun, og viste mig stolt stenen. Jeg takkede hende og blev endnu mere varm om hjertet…

God aften,

Knus Sanne

 

Kategorier
Familie

Tegne Hygge med Familien

”Reklame i samarbejde med BiC Kids”

Kære søde læsere,

Vi har i dag haft hyggestund med vores døtre, Amalie og Sofia. Vi har nemlig været så heldige at få sponsoreret tuscher (Couleur) og farveblyanter (Evolution) fra BiC Kids, som vi har tegnet med en god del af dagen.

Vi var meget spændte på dem, og om de mon levede op til forventningerne. For det lyder jo smadder smart at tuschstreger nemt tørres af underlag og fingre med en klud, og at blyanerne ikke knækker særligt let.

Det var super hyggeligt, og som I kan se på billederne, så fik vi også lavet nogle flotte tegninger. Derudover er det jo også godt for børn at udfolde deres kreative evner og slippe fantasien løs på andet end at spille på deres Ipads, som for vores børns vedkommende, trækker en del opmærksomhed. Og vi var rigtig rigtig positivt overrasket over både Couleur tuscherne og Evolution farveblyanterne. Begge havde super flotte farver og god dækkeevne.

Evolution farveblyanterne var rigtig gode at tegne med og med flotte farver. Særligt bemærkede vi, at selve stiften var meget holdbar. Altså, som lovet, knækkede den ikke, selvom vi pressede godt til mod papiret, hvilket normalt ville få andre farveblyanter til at knække og på den måde kræve en spidsning med blyantspidseren. Super positivt! Skulle farveblyanterne alligevel kræve en spidsning, for det gør sådan nogle jo en gang imellem, så forløb dette dejlig let, at også vores døtre på 6 og 8 år kunne gøre det. Farveblyanterne er produceret i Frankrig og er lavet af 50% genbrugsmateriale og er på den måde altså også skånsomme for miljøet.

Couleur tuscherne føltes godt i hånden og var ligeledes super gode at tegne med og dejlig farverige. Nu er vores børn heldigvis rimelig gode til at holde sig til kun at tegne på papiret, men vi skulle da alligevel lige afprøve, hvor nemt det var at tørre tusch af såvel underlag som fingre. Derfor, for første gang, bad vi vores piger om også at lave en fin tegning på vores hvide spisebord! Og minsandten om det ikke var super super let at aftørre tusch stregerne med en fugtig klud! Også tusch på fingrene gik af uden problemer blot ved brug af en fugtig klud! Efter sigende skulle tuschen også være let at få af tøjet, men det har vi dog stadig til gode at afprøve.

 

Hér er i øvrigt et link til BiC Kids hjemmeside, hvor der kan findes spændende aktiviter og farvebøger til børn – Link!

For de interesserede, så kan produkterne købes i Bilka.

Alt i alt synes vi, det er nogle rigtig fine produkter fra BiC Kids – både Evolution farveblyanterne og Couleur tuscherne, som vi bestemt kan anbefale og vil bruge meget fremover.

Knus og god dag,

Sanne

 

Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness

Ferie i Marielyst..

Kære søde læsere,

Jeg beklager hvis jeg ikke har været så flink til at skrive blog på det sidste. Mit fokus har været mere på vores YouTube SanneVilleFamily.

Nu er vi på ferie i Marielyst, vi kom i går. Vi har lejet et sommerhus hernede. Vi elsker Marielyst, vi har været her mange gange, vi kommer her ca. to gange om året, vi er vilde med at holde ferie hernede. Vi lejer som regel et nyt sommerhus hernede hver gang, det er sjovt at prøve lidt forskellige huse.

Vi var en tur i Marielyst by i går, en lille ferie by, med gang i, en lørdag aften som i går. Vi tog på Larsens plads med børnene, de elsker stedet, da der er forlystelser og en stor hoppepude til børn. Vi tog en kold øl, mens børnene straks kom i snak med andre børn og så blev der hoppet og leget.

Jeg må indrømme at vi bliver genkendt ret ofte hvor vi end er på ferie, pga. af vi er Youtubere. Men alle er så søde og kommer hen med gaver til os, eller spørg om de må få et billede med os, det er sket begge dage vi har været her. Det er meget rørende.

I dag var vi en tur i Nykøbing Falster by, men vi havde glemt det var søndag og butikkerne havde lukket, så vi kørte ret hurtigt videre til Guldborgsundcenteret, og der var åbent. Vi tog frokosten på Burger King til pigernes store fornøjelse.

Til aften gik vi til stranden, vi bor ca. 1 km derfra. Vi havde taget børn og begge vores hunde med. Vores hundehvalp Milla var for første gang ude at bade, det var sødt, det kan ses på Vores Youtube sannevillefamily.

Her til aften blev der også tid til romantik, Thomas og jeg tog et glas vin med ud på terrassen, og nød den smukke solnedgang.

God aften,

Knus

Sanne

Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness Oplevelser

Lange lyse sommer aftener..

Kære søde læsere,

I går var vores datter Nadia, svigersøn og barnebarn til aftenkaffe og det var så hyggeligt. Vi havde dagen før bagt muffins, chokoladekage og brunch boller.

Men man skal passe på med at bage noget dagen før, ihvertfald var der kun lidt tilbage af det hele, så alle lige kunne smage lidt, og resten endte vi med at have spist dagen før..

Men det blev til bold spil i haven mellem os voksne, og det kom der meget sjovt ud af, som i også kan se på vores Youtube.

Senere på aftenen opdagede vi at vi have to hvepsebo i vores have, et gigantisk stort et i vores skur, og et ved terrassen hvor vi sidder og spiser. Vi har dog ikke været generet af hvepsene, men det må vi lige få styr på, med de hvepsebo. Jeg tror jeg holder mig lidt væk fra skuret indtil da.

Skønt at kunne nyde de lange lyse sommeraftener, vi sad ude på terrassen til kl. 22 og nød kaffen og en kold øl. Jeg er så glad for vores nye hvide havebord fra Ellos. Børnene hyggede sig med at hoppe på trampolin og langsomt lyste vores små solcelle lamper, så vidste man at dagen var ved at være forbi og mørket langsomt sneg sig ind. Men de her lange lyse sommer aftener dem nyder vi fuldt ud. Og vejret er jo bare fantastisk, vi har det stadig somom vi er sydpå.

God dag, ja jeg er tidligt oppe, jeg vågnede kl 5.18, siden har jeg været vågen og læst lidt i min bog, og nu skriver jeg dette blog indlæg til jer. Og om ikke andet, så får jeg da lidt ud af de tidligt lyse morgener og roen inden familien vågner.

Knus

Sanne

Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness

Store bagedag..

Kære søde læsere,

I dag var det tid til at hygge lidt med pigerne og have store bagedag i køkkenet, og det er der kommet mange sjove videoer ud af i løbet af dagen til YouTube.

Vi får vores datter og barnebarn på besøg i morgen og jeg tænkte at vi så kunne bage en masse i dag, så der var lidt at byde på i morgen. Og hyggeligt er det jo, samtidig med at det er sommerferie og der skal ske lidt, så ikke vores piger sidder med deres ipads hele dagen.

Vi kommer jo ikke sydpå i denne sommer, da vi har valgt at få en hundehvalp. Men om få dage går turen til Marielyst, hvor vi har lejet et sommerhus, hvor vi kan tage hundene med, det glæder vi os meget til. Og rart at vi har en som kan bo i vores hus imens, og vande blomster og hvad der ellers skal passes.

Vores datter Michelle fylder 24 år i dag, Tænk hvor tiden løber. Jeg kan huske da jeg ventede hende i 1994, og jeg boede dengang i en lejlighed i Roskildevænget. Jeg var kun 22 år og ventede mit tredje barn. Lidt vildt at tænkte på hvor ung jeg var, og at jeg faktisk endte med at føde tre døtre mere i årene efter. Jeg gik 11 dage over tid med Michelle, det håber vi ikke sker for hende, hun har termin d. 22 november i år.

God aften,

Knus Sanne

Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness

Ikke alle de undskyldninger..

Kære søde læsere,

De sidste mange dage har jeg gået og løbet skiftesvis på en 5 km’s rute, og det går så fint med det.

Jeg er jo 46 år og er glad for kage og is indimellem, og jeg gider faktisk ikke slå mig selv oven i hovedet hver gang jeg falder i og får lyst til det. Så jeg er ikke på kur, men på en livsstils ændring der gør at der bare skal være balance i det man indtager og den daglige motion.

Men i dag små regnede det, så jeg tænkte at i dag kan jeg ikke gå/løbe mine 5 km, det må vente til i morgen.

Men undskyldninger er der nok af, tænkte jeg så, og rejste mig fra sofaen, og vandrede ud på min 5 km’s rute med min nye regnfrakke på. (fra Ellos). Og øredimserne i ørene, så jeg kunne få lyttet til lidt mindset undervejs.

Jeg holder utrolig meget af at lytte til mindset og jeg anbefaler det til alle jeg kender. Jeg lytter stort set hver dag til det, jeg elsker at arbejde med min egen person og vokse som person på et højere plan er kun til det bedre.

Det er nok en form for meditation for mig med mine gå/løbe ture.

Men at gå 5 km i 25 graders varme i dag med en lang regnfrakke på, var lige i overkanten. Jeg lovede mig selv at hvis jeg kunne holde ud til vi kom til Netto måtte jeg købe mig en flaske vand og et ugeblad som gave. Og det gjorde jeg, men efter Netto tog jeg regnfrakken af, og gik med den under armen, de sidste 2 km hjem, for sveden haglene af mig.

Thomas var igang med at lave aftensmad til os og var begyndt at blive lidt nervøs for mig, da jeg er væk i over en time med mine 5 km. Jeg satte mig ud på terrassen og nød det var blevet lidt køligere i vejret så jeg lige kunne dampe lidt af inden maden, men jeg var stolt af mig selv, at jeg ikke lod dårlige undskyldninger stå i vejen, for mine 5 km i dag.

God aften

Knus Sanne

 

 

Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness

Brunch og 5 km..

Kære søde læsere,

Her til morgen var jeg til Brunch hos vores datter Simone, en hygge dag med vores voksne døtre. Så Thomas var hjemme med Amalie og Sofia, men de hyggede sig, og lavede selv brunch.

Men al det hygge med brunch og mit sukker flip for tiden, det er tid til at stramme lidt op. En sundere livsstil og mere motion.

Som jeg før har nævnt, vil jeg ikke være fanatisk og slet ikke røre sukker, men det er vigtigt at der er balance i tingene og når man er 46 år, er ens stofskifte anderledes, end da man var yngre. Man kan ikke bare proppe i sig med søde sager, uden at det sætter sig på sidebenene.

Så her til eftermiddag gik og løb jeg skiftevis i over en time. Thomas var blevet så bekymret for mig, at han ringede og spurgte om alt var vel…

Men alt var vel, jeg var bare ude at motionere og havde samtidig mindset i ørene, som også var med til at jeg kunne udholde mere, det blev til 5 km.

God aften,

Knus Sanne 

Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness Oplevelser

Jeg er ikke god til epoker som slutter..

Kære søde læsere,

Som i sikkert kan se var jeg på Ros Torv med pigerne i går, og der var haj udstilling, det var meget spændende at gå med sine børn, og læse om de forskellige hajer og se udstillingen. Det kan anbefales, tror det vare hele sommeren.

Til August starter vores yngste datter Sofia i skole og sfo og det er noget jeg lige skal vænne mig til, især da hun har gået hjemme hos mig og Thomas det sidste år(da vi begge arbejder hjemmefra).

Sofia er vores yngste datter ud af seks døtre, så især med hende er det lidt svært at slippe hende. Men jeg kan også se og mærke at hun er Så klar til skole og sfo, og selvfølgelig skal hun også ud og udfordre, lære en masse og få venner som sin søster Amalie, som kun er to år ældre.

Jeg har virkelig nydt at få vores to efternølere og kunne bruge så meget tid med dem begge, det har været en stor gave som jeg er evigt taknemmelig for.

For tiden går, og jeg har grædt ved hver en ny epoke med vores børn som er startet, og det gør jeg såmænd nok også, når Sofia starter skole.

Jeg er ikke så god til nye epoker og skulle sige farvel til de gamle. Jeg kan huske med Amalie da hun stoppede i vuggestue og skulle starte i børnehave, så græd jeg så meget at Thomas alene, måtte gå over i vuggestuen og tage afsked med pædagoger og pakke Amalies tøj ned fra hendes garderobe, da hun aldrig kom til at gå i vuggestue igen, den tid var forbi og nu startede børnehave livet.

Det var lige lidt tanker fra mig til jer.

Nyd det smukke sommer vejr.

Knus

Sanne