Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness Oplevelser Uncategorized

Vi har det sjovt i Legoland..

Kære søde læserimg_20180331_182439_061e❤

Så kom vi til Legoland i Billund, og jeg må sige at jeg er imponeret. Så mange flotte bygninger, personer og ting som er bygget i Lego og en musik ved hver en ting man prøver, som giver den helt rigtige stemning.

Vi var lidt længe om at komme ud af døren i morges, det var meningen at vi skulle køre hjemme fra kl 8, men den blev 9.30 før vi kørte hjemmefra. Vi var i Legoland ca. to en halv time senere, så det tager ikke så langt tid at køre herover.

Begge piger havde deres ipads med i bilen så det gik fint.

Vi havde en dejlig dag i Legoland med vores to døtre på 6 og 7 år( dejligt de er så store at man ikke skal have klapvogn med længere, men bare kan løbe med dem i hånden, og prøve noget sjovt sammen) Vi syntes især kålormen og dragen var sjov.

Det var koldt i dag med blæst, men heldigvis regnede det ikke. Vi fik os en grill burger på en restaurant inde i Lego land, og så fik vi lige varmen, og bagefter frøs vi ikke så meget, så kunne vi klare at gå ude et par timer mere.

Der var også søde fans som opdagede det var os som har Youtube kanalen ” Sannevillefamily” og de spurgte om de måtte få et billede med os, og selvfølgelig måtte de det, jeg bliver glad, overrasket og rørt hver gang det sker. Jeg syntes bare det er sødt.

Vi sluttede af med at begge vores piger måtte vælge en Lego æske hver, inden vi gik over på vores hotel. Men Amalie valgte en tøj hund, og Sofia en Lego maske istedet.

Nu har vi alle taget et dejligt varmt bad på vores hotelværelse, og nu skal vi ligge i sengen med dynerne og se “Danmark har talent” som kommer i tv om lidt, og så glæder vi os til i morgen, hvor en ny dag venter os i Legoland😊

God aften 🌛

Knus

Smilende Sanne ❤

 
20180331_154348e20180331_15415320180331_15365720180331_14075720180331_13103620180331_133106

Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness Oplevelser

Man kan hurtigt komme på afveje..

Kære søde læsere ❤

I dag sov vi længe, og vi spiste først morgenmad kl 13, så det var nærmest frokost. Jeg lavede vanilje skyr med frugter og mørkt chokolade til Thomas, Amalie og mig, Sofia ville have knækbrød.

Bagefter var vi ude at prøve den nye Pink El bil som Sofia fik i går i 6 års fødselsdagsgave, ( man kan lige ane den i baggrunden af billedet). Jeg vil sige der er en grund til at de advare mod at børn køre ved trafikeret veje i børne Elbiler, for Sofia gav den gas, lige som vi kom ud på fortorvet og kørte direkte ind i en busk, jeg gik yderst og holdte i hende, så ikke at hun kørte ud på vejen. Så man skal lige have respekt for de El børne biler og ikke undervurdere bilen og hvilken power de faktisk har.

Jeg blev lidt forskrækket efter Sofia trådte speederen i bund og kørte direke
ind i busken, så Amalie som er lidt ældre (2år ældre)overtog bilen, og kørte den til vi kom ud på engen, hvor der ikke var noget trafik, så kunne Sofia køre der og give den fuld gas.

Vi fik også blandet fredags slik til Disney sjov og Xfactor, jeg elsker fredag.

God dag ☀️

Knus

Smilende Sanne ❤
20180330_15454620180330_154506

Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness Oplevelser Uncategorized

En vellykket fødselsdag🎈

 

kære søde læsere ❤

Så fik vi fejret vores datter Sofias 6 års fødselsdag. En rigtig vellykket fødselsdag med familien og med lagkage, boller, chokoladekage, slik og chips.

Sofia fik mange fine gaver, hun fik Shopkins hus, Shopkins biler, Shopkins fryser, pikmi pops, Snehvide hus med figurer, biograftur med overnatning, Pink El bil, tyggegummi automat, mikrofon og bog. Og en sød fan kom helt fra Ballerup og ringede på vores dør med fan gaver, så utroligt sødt.

Og nu sover Sofia sødt i sin seng efter en rigtig hyggelig familie fødselsdag og der går et helt år inden hun har fødselsdag igen.

God aften 🌟🌟

Knus

Smilende Sanne ❤
,20180329_10185020180329_12342420180329_14001020180329_14170320180329_140025

Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness Oplevelser Uncategorized

Så blev bordet pyntet..

Kære søde læsere ❤

Så blev bordet pyntet fint til i morgen vores yngste datter Sofia fylder seks år.

Der er styr på det hele så vi kan slappe af i morgen og nyde dagen til vores familie kommer om eftermiddagen, til boller og lagkage. Bordet er pyntet, bollerne er bagt, chokoladekagen er bagt og gaverne ligger klar. Det eneste vi mangler er tre lagkager vi laver i morgen formiddag for vi bliver ca. 20 mennesker.

Jeg syntes det er lidt mærkeligt min lille Sofia fylder seks år( mit sidste barn ud af seks) for årene flyver og jeg kan mærke hvor selvstændig hun er blevet( nogle gange savner jeg at hun var to år igen) og hun er så klar til skole og sfo lige om snart.

God aften 🌟🌟

Knus

Smilende Sanne ❤20180328_16215120180328_18482020180328_18480320180328_184812

Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness Oplevelser

De grå hår…

Kære søde læsere❤

Så kom jeg endelig til frisøren i dag, efter jeg havde rykket min tid for tre uger siden og pludselig løb dagene, og nu kunne man bare se det grå hår i hår bunden, det går bare ikke. Jeg vil bare ikke have gråt hår, det syntes jeg gør mig ti år ældre, så bare synet af et gråt hår, så har frisøren mig hængende i røret.

Og de var så søde hos Frisør Ma-Lou i Ringsted hvor jeg går fast, at tage mig selvom de har utrolig travlt her op til påske. Måske skulle jeg også bare lære at bestille en tid i god tid, og ikke lige før højtider hvor alle andre også vil til.

Man får også en kop kaffe og et stk. mørkt chokolade mens man er hos frisøren, og når farven skal skylles ud, sidder man i en massage stol og får massage imens, så skønt med lidt selv forkælelse.

Jeg skal ned i bog & ide bagefter, håber på jeg kan finde lidt Trolls pynt til i morgen vores datter Sofia fylder 6 år. Jeg orker ikke at tage i alverdens butikker for jeg skal hjem og bage chokoladekage og boller bagefter, så vi kan nyde dagen i morgen.

God dag ❤

Knus

Smilende Sanne ❤20180328_123750

Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness Oplevelser

Den ægte vare…

Kære søde læsere❤

I dag lavede vi video til vores Youtube “Sannevillefamily” hvor vi åbnede fanpost. Med snart 7000 abonnenter stiger den vildt hver dag, med ca. 100 nye abonnenter om dagen, og det er vi glade og taknemmelige for. Det ville jo ikke være sjovt at vlogge hver dag, hvis der var ingen til at se dem.

Vi er blevet spurgt om, hvordan vi fik succes på vores YouTube, og jeg tror vi har fået succes fordi, at vi er en stor sjov familie med seks døtre, og når man er en stor familie sker der jo altid noget. Og vi laver så også mange videoer, da Thomas og jeg er hjemme i hverdagen med Sofia, så vi har tiden og lysten til det.

Jeg har altid været typen siden jeg var barn, som elskede at tage billeder, optage med et video kamera, synge og optræde. Så vores børn har det nok ikke fra fremmede😊

Thomas som ellers er stille som type og slet ikke vant til at være på skærmen, men som til dagligt arbejder som læge og skriver artikler hjemmefra, har efter fem år på YouTube, vænnet sig til at blive optaget og lave underholdning i hverdagen. Indimellem overrasker han mig for vildt, når han stiller op med åben mund og polypper til et foto😂

Vi elsker at lave det, og det er en del af vores hverdag, at dele vores liv offentligt. Jeg vil så også sige når man pludselig bliver et slags forbillede/ rollemodel for børn/ unge så syntes jeg indimellem det er godt jeg laver videoer, hvor jeg ingen make up har på, og ikke fået farvet hår længe ( det skal jeg i morgen) men at de får den ægte vare indimellem, at alt ikke er så glamourøst og perfekt. Og at vi ikke alle har en perfekt hud/make up og tøj størrelse. For det er ikke virkeligheden.

Så derfor kan vi indimellem ligne noget som er løgn, på vores videoer. Men til gengæld får de den ægte vare.

God dag

Knus

Smilende Sanne ❤

20180327_12440620180326_182347

Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness Oplevelser

Det gør mig glad at kunne give..

Kære søde læsere ❤

I dag var vi på Rostorv i Roskilde og hygge alle fire, jeg skal ellers love for at der var mange mennesker her i påsken hvor de fleste har fri.

Og det er lidt sjovt for hverken mig eller Thomas orker at shoppe når der er mange mennesker, ikke fordi vi lider af social fobi eller noget andet, men mere fordi vi ikke syntes det er så hyggeligt med alt for mange mennesker og kø ved kassen osv.

Så vi startede med det vigtigste, nemlig at handle ind i Føtex. Bagefter gik vi i Fætter BR, jeg havde lovet Amalie et Lego Ariel skib, og noget til Sofia.

Thomas kiggede noget stramt i betrækket på mig, da jeg allerede i morges havde bestilt over nettet, en flot pink El bil som Sofia skal have på torsdag til sin 6 års fødselsdag ( man bliver jo ikk 6 år hver dag)

Da vi gik ud af BR og Amalie gik foran super lykkelig for sit Lego Ariel skib, og Sofia med sin nye Shopkins fryser(legetøj) lovede jeg Thomas at slappe lidt af med at love pigerne legetøj. For de har fået meget på det sidste og det indrømmer jeg, men er der noget mere skønt end at kunne give, og se glædens i sine børns øjne.

Jeg elsker at forkæle mine børn, så længe de lære at være taknemmelige og prissætte det og det gør de ❤

God dag 🐣

Knus

Smilende Sanne ❤
20180326_12450020180326_160048

Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness

Jeg har savnet min ældste datter..

Kære søde læsere ❤

Min ældste datter Stine kom på besøg i dag, så skønt at se hende, har ikke set hende i tre uger, da hun har været i Thailand med sin kæreste.

Stine er så sød, hun havde købt gaver med hjem til os alle sammen fra sin ferie. Det er sjovt for pigerne at prøve noget anderledes slik fra Thailand. Og fine Ariel kjoler fik de også.

Det var så skønt at være sammen med min store pige igen, kunne godt mærke at jeg havde savnet hende.( hun vil jo altid være min Stine pige, selvom hun er 26 år)

Senere da Stin20180325_124414e var taget afsted, gik vi på Amalies sfo med pigerne, der er en sjov legeplads. Og til aftensmad lavede Thomas og pigerne pizza snegle, dem er jeg meget spændt på at smage 😉

God aften 🌟🌟

Knus

Smilende Sanne ❤
20180325_12520320180325_15122620180325_17175220180325_185339

Kategorier
Familie Hverdag Uncategorized

Vores døtre blev fornærmet..

Kære søde læsere ❤

I dag er en rigtig hygge lørdag, hvor det er lige i børnenes ånd. Sofia og jeg var i brugsen i formiddags og købe slik, kage og påskeæg. For vi orkede ikke at gå over i brugsen i går, og blande fredags slik, da vi havde familien på besøg, og jeg havde lavet pandekager ( Så troede ligesom at det var nok)

Men Amalie og Sofia var lidt små fornærmet i går til Disney sjov, at der kun havde været pandekager på en fredag,  når de var vant til at få fredags slik ( nutidens børn er ret forkælede) så det måtte jeg jo hellere rette op på i dag med lørdags slik 😊

Da vi kom hjem fra brugsen, så vi en rigtig sød familie film med pigerne, “Paddington 2”, kan klart anbefales, den er sød, sjov og spændende og med skuespilleren Hugh Grant i hovedrollen.

God lørdag

Knus

Smilende Sanne 💛

 

20180324_15295720180324_14111820180324_133424

Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness Oplevelser Uncategorized

Hvilket land tager vi til i påsken..

Kære søde læsere💛

Når Amalie kommer hjem fra skole i dag har vi påske ferie, det bliver så dejligt.

Jeg tænker altid frem på hvilke oplevelser/steder/rejser man kan få med sin familie når man har ferie. Vi har bestilt og besluttet os for, hvor vi skal hen i påsken. Vi skal et sted hen som pigerne har ønsket sig længe.

Det er godt nok ikke Gran Canaria eller Tenerife ( selvom jeg ville ønske det, trænger til sol & varme.) Turen går til LEGOLAND 😊😊

Til Legoland med hotel i to dage i Billund. Vi har fortalt pigerne det, og de blev rigtig glade. Og så skal vi også fejre Sofias 6 års fødselsdag i påsken, for hele familien.

Så det bliver en fantastisk påske i år🐣

Rigtig god Påske 💛

Knus

Smilende Sanne

20180321_105731