Kategorier
Familie

På gensyn Marielyst & natteroderi…

Kære søde læsere,

Sikke en dum nat, vi sov først kl. 2 om natten, for Thomas og jeg lå tæt med hver sin høre dut & lyttede til bogen med Irina. Og så vågner jeg op her 3 timer senere, klokken er kun 5 om morgenen…..

Jeg er ikke nem at ligge ved siden af for tiden. Min søvnrytme er dum lige for tiden, er helt sikker på overgangsalderen spiller ind & selvfølgelig de gener fra skulderen.

Vi skal hjem i dag, sådan en uge i sommerhus går hurtigt, men det har været en dejlig uge. Vi nyder bare det at komme væk hjemmefra & se noget andet.

Vi har pakket stort set det hele, vi mangler bare lidt toilet grej & at tømme køleskabet så er vi klar til at lægge vejen mod jyllinge. Elsker jyllinge, men det gør mig trist at tænke på at Nadia, Brian & Hollie ikke bor der længere. Håber inderligt de finder en bolig & kommer tilbage.

Nu er Thomas vågnet, vi har det vist med at vække hinanden, det er nu heller ikke verdens største dobbeltseng. Jeg får nusset mine fødder mens Thomas griber ud efter sin mobil, ham vil sikkert tjekke dagens nyheder.

Jeg tror nu jeg vil prøve at sove lidt videre, det er lige tidligt nok at stå op. Vi har sat vækkeuret til kl. 9. For man skal være ude af sommerhuset inden kl. 10 om formiddagen, for rengøringen kommer efter der.

Når vi kommer hjem, er Sofia ikke hjemme i mange timer før hun skal til MGP fest med sin klasse. De skal spise pizza & se MGP, det glæder Sofia sig meget til. Malle er hjemme & skal se det med os.

Nu vil jeg prøve at sove videre, glæder mig nu også til at komme hjem i morgen, en uge for mig er fint i sommerhus, og så glæder jeg mig også til at komme hjem igen til de vante omgivelser & mit Riviera Maison interior.:-)

Men vi ses helt sikkert igen Marielyst & tak fordi du læste med <3

Kategorier
Familie

Nadia forlod sommerhuset….

Billede fra Marielyst strand med vores datter & barnebarn

Kære søde læsere,

Så tog Nadia, Brian & Hollie afsted fra sommerhuset. Klokken er 22, det blev lidt sent, inden de kom ud af døren, for Hollie kunne ikke finde sin mobil. Jeg nåede at tage hele opvasken, fra de sagde, nu er det tid til at køre, og indtil de var klar til at sige farvel. Det er tit et cirkus at komme ud af døren med børn og hunde, det kender vi selv alt til. 🙂

Jeg synes, det har været så hyggeligt at have besøg, og pigerne leger så godt sammen. Selvom det indimellem er svært at lege 3 sammen, så er Malle og Fia blevet gode til at trække sig på skift, så de på skift leger med Hollie. Det er somom, de ved, at det lettere går galt, når de alle 3 leger sammen og derfor har fundet en god måde, uden for mange konflikter til deres forældres store beundring og fornøjelse. 🙂

Det er sjovt, for Nadia er helt klart mors pige, det er alle mine 6 døtre, som jeg elsker og forguder. Men Nadia kan ikke undvære sin mor ret længe af gangen, selvom hun snart fylder 30 år. Vi har et meget tæt bånd, og jeg elsker det.

Det er mærkeligt at have 4 voksne døtre alle snart omkring de 30 år. Det er så mærkeligt, for i min verden vil de altid være mine små piger ligesom vores 2 efternølere Amalie og Sofia.

Det mærkelige er også (når jeg ellers har det godt fysisk), så føler jeg selv, at jeg stadig er i starten af 30’erne, ligesom da jeg mødte Thomas for første gang. Og nu fylder jeg snart 50 år, og mine voksne børn er nu i den alder. Det er så mærkeligt det med tiden. Jo ældre jeg bliver, jo hurtigere går tiden, synes jeg.

Nu ligger jeg forspist i vores seng og tænker på, hvorfor jeg lige skulle spise kage efter aftensmaden, så dumt af mig. Især når jeg ved, jeg bliver dårlig og ikke rigtig kan tåle for meget usundt/sukker, for det er min krop slet ikke vant til længere.

Der er en grund til, jeg har smidt 11 kg. Men vi har ferie, og jeg vil ikke slå mig selv oveni hovedet, det var jo hyggeligt at spise kagen mens det stod på, så må vi tilbage til den gode sunde livsstil igen, når vi kommer hjem.:-)

Jeg tænker på, hvor langt Nadia, Brian og Hollie er nået nu. Klokken nærmer sig 23. Thomas mener de er nået halvvejs. Det er så sødt, jeg kan høre, Amalie ligger på sit værelse i sommerhuset og snakker i mobil med Hollie. De kan allerede ikke undvære hinanden. 🙂

Jeg tænker på, hvor sød Nadia er. Hun laver aftensmaden til os alle, og de havde nærmest en sæk med kage, slik og sodavand med, da de kom ned til os i sommerhuset, selvom de kun skulle overnatte her en nat.

Hold op jeg elsker vores familie<3

Tak fordi du læste med.

Kategorier
Familie

En hård nat….Det skal der ske i dag..

Kære søde læsere,

Så blev det torsdag formiddag her i sommerhuset. Lige nu er det kun Brian, Thomas & jeg, som er oppe, selvom klokken er 11.

Sofia er lige stået op, som jeg skrev det. Sofia kom grædende ind til os i løbet af natten pga. smerter i ørerne, så synd for hende. Vi gav hende panodil, og til sidst lykkedes det hende at falde i søvn.

Thomas mener, det er fordi pigerne har badet så meget i går & dykket meget. Det med at dykke meget kan åbenbart give smerter i ørerne, så vi anbefaler, Sofia holder sig fra at dykke i poolen i dag.

Nadia, Brian & Hollie tager hjem i aften, så vi har hele torsdagen sammen, og den skal udnyttes mest muligt. 🙂

Vi kører en tur til Nykøbing Falster by i dag og besøger butikken Bent. Vores barnebarn Hollie elsker alt fra butikken Bent. Vi tager nok også en frokost inde i byen, og så skal vi tilbage og hygge i sommerhuset, gå ture & bade.

Nu er alle pludselig vågnet, så der er ikke mere ro til at skrive. Men følg endelig med på alle vores videoer fra vores ophold i sommerhuset i Marielyst på YouTube SanneVilleFamily.

Link til vores YouTube kanal

Tak for du læste med ❤️

Kategorier
Familie

Det skal der ske i morgen & Sofia’s kreativitet.

Kære søde læsere,

I morgen, når Nadia, Brian og Hollie kommer og besøger os i sommerhuset, skal vi nok bade med det samme, de kommer ind af døren. Vores barnebarn Hollie er en rigtig vandhund, og når vi har facetimet, har hun ikke snakket om andet end at komme ned at bade🙂

Sofia i dag i poolen 💦

Efter de har hygget et par timer i den indendørs pool, så skal vi over på “Larsens plads” i Marielyst og have frokosten. Pigerne elsker, når vi spiser derhenne, for så kan de samtidig prøve automaterne udenfor på gårdspladsen.

Bagefter tror jeg, at vi hygger resten af dagen hjemme i sommerhuset, og pigerne skal helt sikkert bade igen.

Nadia og jeg skal nok også forberede aftensmaden. Hvad det bliver, ved jeg ikke endnu. Om aftenen skal vi nok hygge med at spille kort, nok spillet 500.

Faktisk har vores datter Amalie på 11 år lige lært at lægge 7 kabalen. Det lærte hun hernede, og hun har spillet det lige siden, og når kabalen går op, lyder der et glædeshvin fra hende🙂

Nadia, Brian & Hollie overnatter her til torsdag, hvor de så kører hjem igen torsdag aften, så vi har også hele torsdagen til at hygge sammen, men ved ikke endnu, hvad vi laver af planer om torsdagen. Jeg synes bare, det er så sødt af dem, de orker at køre hele vejen herned for at besøge os. Det er jeg meget glad og taknemmelig for.

Vores datter Sofia, på snart 10 år, har købt nogle kreative boxe i dag i Fætter BR, hun er det mest skønne kreative barn, jeg kender. Sofia har altid gang i noget med papir, saks, nåle, pap og papir, men det er ikke altid så sjovt, når man ser hendes seng eller værelse efterfølgende. Og tit finder jeg en saks, som hun har glemt, hun har brugt i hendes seng….

Sofia her i sommerhuset med noget nyt kreativt.

Thomas har også taget sengetøj med herned, som vi selv har lagt på dynerne i sommerhuset. Sjovt nok er der en, som har kommet til at klippe hul i mit dynebetræk men prøvet at lave en lappe løsning ved selv at prøve at sy det igen. Jeg tror jeg ved hvem det er……Soooooffffiiiiiiiaaaaaaa.

Tak fordi du læste med❤

Kategorier
Familie

Vi får besøg i sommerhuset på onsdag….

Kære søde læsere,

Endnu en dejlig dag i sommerhuset i Marielyst. I formiddags skyndte vi os ud at gå tur, mens solen stadig skinnede, trods meget blæsevejr.

Vi gik rundt i Marielyst by og fik besøgt en rigtig hyggelig lille butik, hvor der var 50 % rabat på alt. Sofia og jeg var helt oppe at køre, som mor som datter, hun elsker også Interiør. Vi fik købt små billede rammer, lys og en pude.

Efter en dejlig, men kold gåtur sluttede vi af på Larsens Plads, hvor vi spiste frokost. Der var godt gang i kroen. Der var så hyggeligt med ild i kaminen og 80’er musik, en rigtig god stemning.

Pigerne fik lidt penge, så de kunne prøve automaterne udenfor, hvor man kan vinde hoppebolde, slik, bamser og clay. Imens nød Thomas og jeg en kold øl.

På onsdag kommer Nadia, Brian & Hollie og besøger os i sommerhuset. Det glæder vi os meget til. De skal være her onsdag til torsdag, så vi skal bare bade, hygge og spise god mad.

Tak fordi du læste med <3

Kategorier
Familie

Når man synes tingene ser sort ud…

Kære søde læsere,

Da jeg vågnede i formiddags i sommerhuset, havde jeg haft den bedste nattesøvn indtil videre her i dette år.

Jeg lider desværre af uro i benene og en senehindebetændelse i højre skulder, som har holdt mig vågen de sidste 8 måneder om natten. Så at prøve at sove stort set 8 timer i træk var jo en ren fornøjelse.

Der er ikke noget bedre end en god nattesøvn. Det giver energi og overskud, og det har jeg haft meget af i dag, det er skønt. Min nye medicin hjælper heldigvis på uroen i benene, og senehindebetændelsen er ved at gå i sig selv igen, lige som jeg havde bestilt tid til en henvisning til en operation.

Så nogle gange, når man synes tingene ser sort ud, flasker det sig alligevel. Jeg er så taknemmelig 🙏❤

Vi har virkelig hygget i dag, ved morgenmaden hvor pigerne sad og pjattede. De har SÅ meget glæde af hinanden, og de er kommet over den periode, hvor de kunne skændes hele tiden, det er så dejligt. De bader, spiller og hygger sammen til ren fornøjelse for os forældre.

Vi var i Marielyst by i dag, hvor vi gik på Larsens plads. Pigerne elsker det, for der er automater, man kan trække sjove ting i, og om sommeren kan man hoppe på trampolin og prøve el biler. Vi nyder at være der og elsker især deres buffet. I dag nøjedes vi med kaffe, cola zero og Taco chips med dip.

Se videoen her⬇️

Vi ville have gået en lang tur, men desværre begyndte det at regne, så vi nåede kun at shoppe i en butik og ellers handle madvarer ind. Jeg fik købt den fedeste taske og pigerne nogle fine små ting. Link til video⬇️

Vi har badet stort set siden, vi kom hjem fra byen. Det er så hyggeligt med en indendørs pool. Og jeg er SÅ GLAD OG TAKNEMMELIG for, det går så godt med skulderen, at jeg har kunnet bade og lege med pigerne i poolen. Det var virkelig sjovt.

Thomas er dog den eneste, som kan stå på hænder i poolen. Jeg tror pigerne synes, de har en sej far <3

Tak fordi du læste med ❤

Kategorier
Familie

På vej til vores ferie sted :-)

Kære søde læsere,

Så er vi på vej mod Marielyst som ligger på Falster, det tager ca. 2 timer at køre derned. Det er meget rart at det ikke tager længere tid med to børn, to voksne, tre hunde & bagage i bilen.

Vi prøver en hurtigere rute via vores GPS, så det er jeg spændt på. Robbie williams synger i radioen mens vi kører og Thomas sidder & nynner lidt med, han elsker musik især højt musik. Det er altid mig som skruer ned eller slukker, da jeg stadig synes det er vigtigt at kunne høre hvis et rednings køretøj hurtigt skal forbi.

Trafikken går heldigvis flydende uden de store problemer, er lidt spændt på når vi når broen, hvordan det kommer til at gå, for via vores GPS er der en ulykke dernede nu.

Det er fint kørevejr, lidt overskyet med småregn, men i forhold til stormen NORA som var der i nat, er den heldigvis aftaget.Var lidt bekymret for om vi ville komme ned til en lukket bro, men heldigvis har de ikke lukket broen.

Vi har lejet et stort sommerhus på ca.130 kvm, mener der er 5 værelser, hems & indendørs pool. Så det bliver så fedt med en masse plads, hygge, badning & afslapning. Jeg er glad for at pigerne har valgt det skulle være med indendørs pool, for så hygger vi med at bade uanset vejret.

Nu er vi nået halvvejs, nyder at det går så hurtigt, det er altid spændende at se det lejede sommerhus, vi lejer næsten hver gang et nyt sommerhus, så er det spændende hvilken type hus vi kommer ned til & omgivelserne.

Tak for du læste med❤

Kategorier
Familie

Vinterferien går til…

Kære søde læsere, 

Så blev det lørdag formiddag, og det betyder, at vi skal på ferie. Det bliver så dejligt og tiltrængt. 

Vi pakkede allerede kufferterne i går, og så røg de ud i bilen, så ikke de skulle stå og fylde i gangen, da vi også skal have besøg af vores rengøringsdame i dag. Jeg elsker, når vores hjem er helt rent, for her bliver hurtigt beskidt med tre hundebasser.

Vi nød virkelig meget, sidst vi var i sommerhus i Marielyst for ca. en måned siden, hvor vi hyggede med børnene og badede i den indendørs pool uanset vejret udenfor. 

Så vores ferie går til, som en del af jer allerede har gættet på, nemlig til Marielyst. 🙂

Vi har igen lejet et sommerhus med indendørs pool dernede.

Jeg tror efterhånden, vi har holdt ferie 20 gange i Marielyst. Vi elsker bare naturen og stranden dernede og lille hyggelige Marielyst by, hvor i højsæsonen alt har åbent med hyggelige caféer og isboder.

Imens har vi familie medlemmer, som bor i vores hus imens, som tager sig af mine Blomster og Malles fugle.

Tak fordi du læste med:-)

Kategorier
Familie

Skiferie eller sydpå?

Kære søde læsere, 

Så blev det fredag, og når vi henter pigerne fra skole i eftermiddag, har vi vinterferie. Det bliver så dejligt. 

Vi skal dog lige ud og vaccineres mod corona virus først. Thomas og jeg skal have vores 3. stik, og pigerne skal have deres første stik. Det bliver godt, når det er overstået. 

De fleste, som har vinterferie nu, er på skiferie. Det får mig til at tænke på, om jeg helst ville på skiferie eller sydpå, hvis jeg skulle vælge.

Engang da jeg var lille, ca. 4-5 år gammel, besøgte vi min mors familie i Bergen i Norge, og de havde en hytte, hvor vi boede nogle dage med den søde norske familie. 

Jeg husker, der var en masse sne, og vi kælkede, men ellers er det begrænset, hvad jeg husker. Jeg husker desværre ikke, om vi stod på ski.

En anden gang for over 20 år siden besøgte min ex kæreste og jeg min søster Linda, som på det tidspunkt havde bosat sig i Athen i Grækenland med sin græske mand.

Vi kom tidligt forår til Athen for at bo nogle dage hos min søster og svoger.

Selvom det var tidligt forår, lykkedes det os at finde en varm krog og suge solen til os, der var nok 20 graders varme. Men kun et par timer med bus i bjergene kunne man komme op og stå på ski, så det prøvede vi bare en enkelt dag.

Det var en sjov kontrast fra at have siddet på en cafe og slikket sol til et par timer senere at stå på ski i samme by.

Det var så den lille erfaring, jeg har med skiferie. Så som I kan forstå, har jeg egentlig aldrig prøvet at være en hel uge på skiferie.

Så det er måske også derfor, jeg vælger at sige, at mit svar til spørgsmålet i overskriften bliver : “sydpå”. Jeg elsker at komme ned i varmen. Det ved jeg, hvad er, og det er noget, jeg kender og kan forholde mig til.

Tak fordi du læste med.

Jeg vil skrive på bloggen igen i morgen om, hvad der skal ske i vores vinterferie så STAY TUNED 🙂

God dag <3

Kategorier
Familie

Sådan gik natten & forårs ønsker……

Kære søde læsere

Nu er kl. 3 om natten, Thomas sover tungt ved siden af mig, jeg ligger lige & lytter til hans tunge åndedrag som indimellem bliver overdøvet med lidt snorken.

Jeg nænner ikke at skubbe til ham, som jeg plejer når han snorker. Jeg er bare glad for han endelig kan få nattesøvn uden at blive vækket af mine spjæt i benene (Se tidligere blogindlæg).

Medicinen har hjulpet, der er ingen uro i benene, det er dejligt. Alligevel kan jeg ikke falde i søvn. Dvs. jeg var allerede træt kl. 22.30, og der lagde vi os til at sove, men jeg hvilede kun. Jeg røg aldrig ind i den dybe søvn uanset hvor meget jeg prøvede, og det er ca.  4 timer siden nu. Vildt frustrerende!

Jeg føler jo ikke man kan sige, at jeg har sovet, når jeg har ligget og tænkt på ALT det, som jeg skal udrette, når jeg vågner. Det er sket tit, at jeg har ligget og tænkt på alt det jeg skulle udrette, når det blev morgen igen, men så ikke orkede det alligevel pga. manglende nattesøvn.

Måske er det myldre tanker, jeg ved det ikke. Men det er ihvertfald belastende, man ikke bare kan sove, når man har brug for det.

Thomas’ snorken er nu overdøvet af det storm vejr, som er udenfor. Det lyder meget voldsomt! Jeg ligger og tænker på, at jeg er glad for, vores trampolin er spændt fast til det store piletræ i haven. 

Bare alle naboerne i baghaven også har tænkt på det, ikke der kommer en kæmpe trampolin flyvende igennem vores store glasrude i soveværelset. Husk! Gode tanker, minder jeg lige mig selv om.

Foråret er lige om hjørnet og nu, jeg har smidt 11 kg, er mit ønske at komme igang på løbebåndet & motionscyklen, som vi har stående i soveværelset. Det er længe siden, jeg har brugt tid på det. Og motion er så vigtigt for ens velbefindende. Og ikke mindst for også lige at få strammet lidt op de rigtige steder. Hvad er jeres forårsønsker? (Skriv gerne i kommentar her på Bloggen)

Lige om lidt er det vinterferie, jeg glæder mig så meget til at hygge med Thomas & vores døtre. Måske vi også kunne få tid & overskud til lidt romantik, hvor Thomas & jeg ser hinanden dybt i øjnene & skåler i et glas vin. Jeg har ikke drukket vin siden nytårsaften pga. sygdom. Når jeg ikke er ovenpå, har jeg bestemt ikke lyst til vin, men ellers synes jeg, at det er så hyggeligt med et glas rødvin en fredag aften. 

Hvad skal i lave i vinterferien?

Nu er jeg ved at være træt igen, prøver at sove videre, krydser fingre….

Tak fordi du læste med❤