Kategorier
Familie

SanneVilleFamily LED Lys

(Reklame for os selv)

Nu er alle forudbestillinger afsendt, og vi er efterhånden ved at have opbygget et lille lager af vores SanneVilleFamily LED lys, som altså nu er HELT klar til bestilling og afsendelse via shoppen (Link).

I kan også se hér, hvordan lyset ser ud i funktion

Vi har selv designet LED lyset og producerer dem også selv. Der medfølger fjernbetjening samt SanneVilleFamily kort med hilsen og autografer.

Så nu glæder vi os bare til at modtage jeres ordrer 🙂

10 kommentarer til “SanneVilleFamily LED Lys”

Hej sannevillefamily jeg elsker at se jeres videoer og jeg er stor fan af jer kærlig hilsen fra Frederikke majdal krintel
Jeg kunne rigtig godt tænke mig at møde jer jeg bor i struer fasanvej bremdal struer 35 kærelig hilsen fra Frederikke majdal krintel

Hej tillykke med malle pige malle er så pæn og Jeg er også vil med Hello Kitty og Jeg er 9 år gammel og fia er også pæn men Jeg går i 2a men jeg kan ikke skive ved Jes videre 😭😭

Jeg hedder Laura Christophersen jeg er vild med jer vi vil søde og jeg synes at jeg fortjener at få sådan en lampe for jer og jeg er kun 29 jeg bliver 30 til næste år fødselsdag først den 16. juli 1993 det er jeg har fødselsdag og så mig sådan en lampe som du og Thomas har lavet kærlig hilsen Laura

Jeg hedder Laura jeg er super glad for at jeg kunne få en lampe som Thomas har lavet jeg har fødselsdag først til næste år så bliver 30 år den 16. juli. 1993 Hvordan tager jeg blev født og jeg kan bare så lampe som Thomas har lavet jeg spændte glæder mig til at få samling af dig kærlig hilsen Laura

Hej Maja jeg synes du er virkelig søde og derfor sender denne her besked til jer jeg hedder Laura Christopheren jeg er 29 og jeg bliver narret bliver30 til næste år hvor jeg har nemlig fødselsdag den 16. juli 1993 Jeg glæder mig til næste år jeg bliver rundt så skal jeg nemlig have sådan en lampe- Sami har nemlig have Thomas du er sød og rigtig god til at spille et spil computerspil Sanne du er en god mor til din to piger der vil med jeres hunde og Fugle kærlig hilsen Laura

Hej Sanne jeg vil gerne lige vide hvordan man kan vinde inde på jeres videoer mega stor fan af som du var det at komme hen til mig Kirkebakken 2
Kh Dina

Hej søde Sanne, Thomas, Amalie og Sofia Jeg hedder Michele Lind Christensen jeg er super glad for at jeg kunne ønske mig en led lamper som Thomas og du har lavet jeg har fødselsdag først til januar så bliver 19 år den 20. Januar 2005 og kan man Stadigvæk få en led lamper kærlig hilsen Michele

Can I just say what a comfort to discover a person that genuinely understands what
they’re discussing on the web. You certainly know how to bring a problem to light and
make it important. A lot more people need to read this and
understand this side of the story. I was surprised
that you are not more popular because you definitely have the gift.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *