Kategorier
Oplevelser

Turen går til London..

Kære søde læsere,

Så kom dagen hvor Thomas og jeg skal til London i fire dage. Lige nu sidder jeg i et fly højt oppe mellem skyerne og skriver til jer.
Der er ikke noget mere fascinerende end at flyve. Jeg har prøvet at flyve mange gange, men bliver lige fascineret hver gang. At et fly kan bære så mange mennesker og bagage.

Det var lidt svært at sige farvel til vores børn derhjemme, især vores yngste Sofia på seks år, hun er virkelig mors pige for tiden. Men de tog det nu pænt. Vores ældste datter Stine på 27 år, hun passer dem imens. Vi gav alle tre døtre lidt gaver inden vi kyssede dem farvel og kørte mod lufthavnen.

Vi tog en pizza clapper hos Gorms i lufthavnen og en kold øl til det var lækkert. Imens sad vi og betragtede de store fly som holdt ude foran og spekulere over hvilket et vi mon skulle med.

Da vi skulle boarde fik jeg det vildeste sus af at stå lige ude foran det fly vi skulle med. At stå så tæt på og se hvor stor et flys motorer er, det er vildt. Jeg var meget begejstret næsten mere end min mand som er fly entusiast. Thomas er læge og YouTuber og på hans Youtube Kanal viser han fly videoer han selv laver, som er så professionelle at han laver til størrer fly virksomheder. Her er et link til hans Youtube Kanal

Lige nu er vi ved at lande og jeg kan mærke at det går nedad i mine ører. Jeg savner allerede mine børn, men vil også nyde at vi nu er børnefrie i fire dage og det kun er Thomas og mig og vi kan nyde London og give hinanden den fulde opmærksomhed.

I høre mere fra mig i London, nu er vi på vej ned, og det kilder lidt i maven:-)

God aften,

Knus Sanne

Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness Oplevelser

De her to..

Kære søde læsere,

I dag var jeg på Ros Torv med vores to ældste døtre. Det gør vi næsten hver uge, for det er med at udnytte at vi har den mulighed sammen i hverdagene, så længe det varer. For man ved jo aldrig om job situationen ændrer sig.

Jeg nyder virkelig den tid med de her to skønne fjollehoveder. Især Nadia hun elsker at pjatte(Se billederne). Og det er bare sjovt.

Men vi får også rundet mange dybe snakke undervejs, på vores hygge dag på Ros Torv, der bliver besøgt en del cafeer og der bliver både grædt og grinet en del.

Vi starter med morgenmad på Joe and the Juice og så går vi rundt og oser et par timer, og så er det tid til at sidde lidt ned igen, og få en café latte og en god snak.

Der er blevet pyntet op til Halloween de fleste steder og det er lige mig med pynt og traditioner jeg elsker det. Jeg er også begyndt at pynte lidt op herhjemme, det tror jeg at jeg skriver om i mit næste blog indlæg.

Jeg er hjemme igen og har nydt Ca. 4 timer med vores to ældste døtre. Men nu er det tid til at hygge med min mand Thomas og vores to yngste døtre på seks og otte år. De skal jo også mærke jeg er hjemme igen. Så Thomas er ved at lave god aftensmad til os.

Vi skal have lækkert kød, pomfritter og bearnaise sovs. Jeg fik købt lækkert kød med hjem og nogle fine Mads Christensens strømper til Thomas.

Ja der er mange at give kærlighed til, og jeg elsker det. Er det ikk det livet handler om, at være sammen med dem man elsker, give kærlighed og modtage 🙂

God aften,

Knus Sanne

Kategorier
Familie Hverdag Oplevelser

Jeg blev afvist..

Kære søde læsere,

I dag var jeg til kontaktlinse tjek i Synoptik. Et sted jeg er kommet som kunde siden jeg var 16 år gammel, så i 30 år. Lidt vildt at tænke på..

Jeg elsker mine kontaktlinser, da jeg ser bedst med linser tæt på øjet, I forhold til at bruge briller. Jeg syntes også at jeg er pænest med linser.

Men lige i dag da jeg ventede på at det blev min tur, fik jeg øje på et par lilla briller, jeg gik hen og prøvede dem og endte med at forelske mig total i de briller.

Så de er reserveret indtil om 14 dage hvor jeg skal til den næste syns prøve, så køber jeg dem, og samtidig får nye glas i, da mit syn desværre er blevet dårligere.

Jeg er nærsynet næsten – 7, på begge øjne det er meget. Jeg føler mig som en blind muldvarpe uden briller og linser på. Så jeg har et stort ønske om at få opereret mine øjne, og kunne se helt normalt igen.

Jeg har været til kontrol for nogle mdr. siden, hos en øjenlæge, i håb om at få en henvisning. Men efter at have siddet og ventet 20 min på at det blev min tur, får jeg den besked efter han har undersøgt mine øjne, at han afviser at give mig en henvisning til en øjenklink.

Da jeg spørger hvorfor.. Svarer han blot, at jeg jo snart er 50 år, og at der også er nogle risici forbundet med operationen.

Øhh jeg er altså kun 46 år, og da jeg har gener med at gå med mine linser hele sommeren pga. Allergi syntes jeg da at der er gode grunde til at give mig den henvisning.

Øjenlægens eneste svar var bare, at jeg var velkommen til at prøve en anden øjenlæge…

Jeg har snakket med min mand om det, han arbejder som læge (dog ikke øjenlæge) og han syntes vi skal prøve at finde en anden øjenlæge, som kan give mig en henvisning til en øjenoperation eller en god forklaring, der gør at jeg kan forstå, hvorfor det ikke er en god ide med en øjenoperation.

Jeg overvejer også at finde en privat klinik, og selv betale for det. Vi ser 🙂

Men jeg har ihvertfald forelsket mig i et par lilla briller, og rart at have dem i reserve, så regner bestemt med at købe dem. Jeg syntes de er pæne og sofistikeret. Jeg syntes de er smarte, det er sjældent jeg har det sådan med et par briller, men jeg er forelsket 🙂

God aften,

Knus Sanne 

Kategorier
Business

Reklame//Tøj fra Chiquelle.dk

Kære søde læsere,

Så har jeg været så heldig endnu en gang at få sponsoreret tøj fra Chiquelle.dk. Chiquelle er et af Sveriges største fashion brands og nu også i Danmark.

Jeg er vild med tøjet, specielt den turkise blå sweater, den er vild lækker syntes jeg, især nu vi går vinteren i møde.

Jeg er også vild med lange sorte cardigan, den er helt blød, og godt at have hjemme, især nu vi går den kolde tid i møde, så vil den passe godt til en kjole. Det er smart med kjole og en lang cardigan til. Og så fryser man ikke:-)

Den beige strik trøje, den er rigtig dejlig vamset. Og så sød med en hætte på. Jeg bliver lidt mere ungdommelig at se på, når jeg har en striktrøje med hætte på:-)

Den mørke grønne kjole er også rigtig fin og silkeblød. Og nu går vi snart julen i møde, så passer grøn kjole godt til Bla. Jule arrangementer.

Jeg har også en god rabat kode til jer, som gælder i fem dage fra i dag min YouTube video er blevet udgivet, på vores YouTube “SanneVilleFamily”.

Se video, der er links til tøjet og en god RABAT kode, og gå så på shopping på Chiquelle.dk

God fornøjelse 🙂

Knus Sanne

 

Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness

Små gaver til vores børn når vi rejser..

Kære søde læsere,

I dag er en af de dage, hvor jeg skal sparke mig selv bag i, for at tage mig sammen til noget. Kender i de dage?

Når man arbejder hjemmefra, kan det være så fristende at sætte sig i sofaen med plaiden og hundene, og se tv det meste af dagen. Men heldigvis har jeg selvdisiplin.

Så jeg fik hængt vasketøj op, det er med at nyde solen mens den er der. Især når man ikke ejer en tørretumbler, så er det meget vigtigt at få det ud, så det kan tørre, mens vejret er til det. Og jeg kan suge sol stråler til mig, så længe det varer.

Det er en del ting vi skal nå inden vi rejser til London på lørdag. Jeg glæder mig så meget til kæreste ferie med min mand Thomas i fire dage. Vores ældste datter Stine på 27 år, passer hus, børn og hunde imens, det er jeg så glad og taknemmelig for.

Jeg har købt lidt gaver som de får lørdag formiddag, inden vi køre mod lufthavnen. Jeg elsker at give gaver og dem får de inden vi rejser. Når vi kommer hjem igen, så håber jeg også meget på, at jeg har fundet nogle fine ting til dem i London.

Jeg sætter nogle Link ind her i mit blog indlæg, hvis jeg får inspireret nogen af jer til at købe det samme:-)

Jeg har købt to fine blå æsker til vores datter Stine, de er så bløde og fine. Dem kan hun jo bruge til evt. smykker, gamle kærestebreve, minder, hårpynt eller fyrfadslys. Det er kun fantasien som sætter grænser.

Vores to yngste døtre på seks og otte år, elsker tøjdyr, specielt katte. Så jeg fandt de her katte med kattekillinger til, dem tror jeg at de bliver så glade for. Og så kan de jo sove med dem om natten, hvis de savner mor og far 🙂

Vores yngste piger, er også vilde med heste, så jeg faldt over de her hestebøger (malerbøger) med alverdens klistermærker i.

Jeg tænker det er bedst at købe ens til vores to yngste døtre, for så er der ikke noget at skændes om.

Nu syntes jeg at det er fortjent med lidt frokost, og lidt Kardashians i tv:-)

God mandag,

Knus Sanne

 

 

 

 

 

Kategorier
Mindfulness

Hvem er du…

Kære søde læsere,

Så blev det søndag, jeg elsker søndage for de er så dejlig afslappende. I eftermiddag skal vi ud til vores voksne datter Nadia, hun har inviteret os på aftensmad, det bliver så hyggeligt.

Jeg har tænkt på at skrive lidt om det at være sig selv, at turde vise hvem man er som person, og om at vise det. Vise sine egne værdier og ens egne synspunker uden at træde andre mennesker over tæerne. Jeg syntes det er vigtigt først og fremmest at man SELV ved hvem man er, og hvad man står for her i livet.

Jeg har snakket med min mand om det. Det at vide hvem man selv er. Vi er begge enige om at vi først fandt ud af, hvem vi var som person, og hvad vores værdier var/er i starten af 30’erne.

Det tager tid at lære sig selv at kende. Lære af sine erfaringer i ungdomsårene, og hvad man står for. Men når man har fundet sin rette plads i livet, er livet skønt på en helt anden måde. Livet bliver ikke længere en kamp, om overlevelse. Men en nydelse og en taknemmelighed hver morgen du vågner op, og slår øjnene op til en ny dag.

Jeg er glad for det sted jeg er i livet nu. Jeg er 46 år, jeg har seks skønne døtre med to mænd. Jeg har prøvet at blive skilt og haft hårde år alene med fire børn, og samtidig studere til tandplejer, og kun levet af forhøjet SU. Jeg har mistet min eneste søster som tog sit eget liv.

Men det er alt det vi lærer af, det er det som har gjort mig til den kvinde jeg er i dag. En livs stærk kvinde med et positivt syn på livet, en kvinde som ved hvem hun er, og kun ønsker kærlighed og fred på jorden, og ønsker at udstråle det og give det.

Men at lære sig selv at kende er en stor livs lang rejse. Jeg er glad for jeg er på denne rejse i livet med min mand og børn. Det spirituelle er også en vigtig del af vores liv. At tro på livet efter døden. At tro på al det magiske, gør at ens hverdag ikke bliver kedelig. I virkeligheden skaber vi jo alt selv, med vores tanker.

Vi tiltrækker de fleste ting ind i vores liv som vi har lige nu. Alt det du har i dit liv er startet med en tanke. Som så har manifesteret sig. Det kan jeg se på min mand og børn… Det hele startede med en tanke 🙂

Jeg er så glad for at min mand som er akademiker, uddannet læge, også tror på det spirituelle, ligesom jeg selv gør. Der er mange akademikere som ønsker beviser eller at se statistikker, før de tror på tingene. Men ikke min mand, han har et åbent lyst sind som jeg selv har. Og er åben for de fleste ting her i livet, og ser ikke tingene som sort/hvid.

Det var et lidt tankevækkende og dybt indlæg fra mig i dag. Til at tænke lidt over hvem du er.. Og hvad dine værdier er her i livet. Husk at med årene, lærer du dig selv bedre at kende, så alt bliver nemmere 🙂

God søndag,

Knus Sanne

 

Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness

Derfor er fredag den bedste dag på ugen..

Kære søde læsere,

Så blev det fredag den bedste dag på ugen, jeg elsker når det er fredag. Det gør jeg fordi så er de fem hverdage gået med tidligt op og ud med døtrene i skole. De pligter som høre med til hverdagene kan man se en ende på. Og man går en hyggelig weekend i møde.

Jeg nyder også de tv programmer som kommer om fredagen, der ligesom er med til at skyde weekenden i gang. Vi er vilde med at se “Vild med dans”, men vi er lidt i et dilemma for tiden, for programmet “Live” kommer på samme tid i tv. Men vi plejer at se “Vild med dans” og så ser vi “Live” næste dag til vores morgenmad.

Vi plejer at hente børn sammen om fredagen, og så går vi nogle gange på vores lokale pizzaria, og spiser aftensmad, det er så nemt og hyggeligt om fredagen. Og bagefter ind i Brugsen, lige ved siden af, og pigerne får lov at blande fredags slik.

Men i dag laver vi aftenmad hjemme. Thomas skal over og hente pigerne om lidt på sfoen, og så handler de ind til bøf, bearnaise sovs og pomfritter. Samtidig blander de fredags slik. Jeg har brug for en slapper herhjemme imens, med vores to små hunde, især efter formiddagens motion.

Thomas og jeg nyder som regel et glas rødvin om fredagen til god mad, ihvertfald de fredage vi selv laver mad. I fremtiden om fredagen kommer vi til at spise ude enten på  vores lokale kinesiske restaurant eller pizzaria, for vi er begyndt at få rengørings hjælp som kommer om fredagen.

Jeg har længe syntes at det var et stort arbejde at holde et hus rent på 175 kvm især med to børn og to hunde. Så det har vi valgt at betale os fra, så vi kan bruge vores kræfter på noget andet. Og det bliver skønt hver fredag at komme hjem efter vi har spist ude, til et rent hjem. Så det træder i kraft fra på fredag og frem hver fredag.

Så fredage er bare den bedste dag med familien, god mad og tv. Og så kan man sove længe med sine børn i weekenden.

God fredag:-)

Knus Sanne

 

Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness

En aften med svigerfamilien..

Kære søde læsere,

Nu er vi på vej hjem efter en hyggelig aften på den kinesiske restaurant i Roskilde, hvor vi har fejret min svigermors fødselsdag. Min svigermor havde fødselsdag d. 6/9, men der var de i Canada på ferie, så derfor blev hun først fejret i dag.

Det var super lækkert mad på den kinesiske restaurant, vi har kommet på den restaurant i mange år og fejret mange store begivenheder. Det er så nemt at gå hjem efter hyggeligt samvær samtidig med gæsterne, og ikke skulle stå med oprydning osv. Som man feks. gør hvis man lejer et beboerhus til at holde arrangementer.

Vi havde givet min svigermor et gave kort til Saxo, så hun selv kan købe E bøger, det elsker hun. Vi gav hende også chokolade og pigerne havde lavet fine tegninger til deres farmor.

Vi fik hørt om deres skønne ferie til Canada som de har været på i 3 uger. Og vores døtre på seks og otte år legede så godt med deres fætter Liam på 3 år. Det gode ved den kinesiske restaurant er at der også er et legerum til børn, det hjælper meget på at vi voksne kan sidde og snakke lidt længere ved bordet, end man normalt kan med børn.

Amalie og Sofia havde også deres ipad med, som de kunne sidde med, når de begyndte at kede sig. Børn kan som regel ikke sidde så længe ved bordet, og slet ikke sidst på ugen, hvor de fleste børn er trætte.

Vi er ikke så mange i min svigerfamilie, i dag var der er kun os, mine svigerforældre og svigerinde Sara, hendes mand Christian og deres søn Liam. Men det er også hyggeligt når man ikke er så mange, så kan man bedre nå at runde mange dybe samtaler.

Vi fik suppe til forret, buffet og is til dessert og senere tog vi også en Irish coffee, det er så hyggeligt med en Irish coffee og det er så sjældent vi får det, så man nyder det ekstra meget.

Vi havde nogle hyggelige timer og jeg er meget glad og taknemmelig for min svigerfamilie.

Nu er vi hjemme igen, og Thomas er ved at putte børn. Vi har et hav af tv udsendelser, som vi ikke har nået at se i dag, men som vi skal op i vores seng og se, det er så hyggeligt.

God aften,

Knus Sanne

Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness

Hvor heldig har man lov at være..

Kære søde læsere,

I dag forslog min ældste datter Stine, at vi skulle mødes på Ros Torv og spise morgenmad sammen, og shoppe lidt. Den var jeg med på, jeg elsker at lave ting sammen med vores døtre.

Vi mødes ved “Joe & the Juice”, og sammen gik vi derind, og spiste morgenmad. Jeg har aldrig spist på “Joe & the Juice” før, men jeg må indrømme at jeg er vild med stedet og maden.

Jeg bestilte en tun sandwich med avokado, og en banan, jordbær og milk shake. Det var så lækkert, jeg blev så mæt. Jeg vil fremover spise der, for jeg  vil hellere have noget lækkert og sundt i min krop, end at spise Burger og pomfritter et andet sted.

Jeg er rigtig glad for at Stine fik mig med ind og spise derinde. Jeg har set caféen mange gange, og gået tit forbi den på Ros Torv, og nu bliver det mit favorite sted at spise, når jeg er på Ros Torv. Det er skønt at prøve noget nyt, især når det er sundt mad.

Jeg fik ikke shoppet det helt store. For mig handler det ikke om at shoppe, og bruge en masse penge, men mere om samværet med mine voksne døtre. Jeg elsker når vi er sammen, og laver gode minder sammen. Jeg føler mig så heldig at have seks døtre, som også er mine bedste venner. Hvor heldig har man lov at være 🙂

Vi shoppede lidt i Søstrene Grene, mine to yngste døtre på seks og otte år, elsker at tegne for tiden, så jeg fik købt lidt til dem, og lidt chokolade som var formet som et hjerte.

Jeg købte også lidt lakrids med hjem til Thomas, jeg tænker faktisk altid på min mand når jeg er ude at shoppe. Det ender stort set med hver gang, at jeg har lidt med hjem til ham.

Jeg har faktisk ondt i benene efter min motion med Thomas i går, lidt pinligt at fortælle når vi kun løber/går, knap 2 km tre gange om ugen. Men jeg måtte faktisk tage lidt smertestillende(Ipren), inden jeg tog på Ros Torv.

Så vi måtte holde lidt kaffe pauser under vores shopping tur, pga. af mine ømme ben, men det er jo også hyggeligt. Jeg tog en café latte og pigerne tog en cola hver. Vi fik snakket om mange ting og jeg nyder bare at hygge med vores børn, de betyder alt i verden for mig.

God dag,

Knus Sanne

 

 

Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness

Jeg har det godt bagefter..

Kære søde læsere,

Jeg har ikke skrevet så meget blog de sidste dage, jeg har haft mere fokus på at lave videoer til vores YouTube SanneVilleFamily. Men i dag skal i have et blog indlæg fra mig:-)

Jeg er begyndt at tænke mere over hvad jeg putter i munden, det har jeg gjort før i en periode, men så faldet tilbage i de gamle vaner igen. Men nu prøver jeg/vi at tænke mere over det og samtidig få dyrket noget motion.

Jeg dyrker motion tre gange om ugen med min mand, det er fordelen ved at vi begge arbejder hjemmefra, at vi kan gøre det om dagen, mens vores døtre er i skole.

Vi har lige motioneret og det er tredje gang i dag, det går bedre for hver gang. Bortset fra sidste gang, der løb min mand og jeg og snakkede om at nogen løbetrænere er meget hårde ved deres klienter, så hårde at nogen gange ender personen som vil tabe sig, med at kaste op.

Imens løb jeg og kunne mærke at morgenmaden steg mig op i halsen, og det endte med at jeg også brækkede mig. Jeg nåede heldigvis lige at sætte nøglerne i døren og løbe ud på toilettet, så sikke et held vi var hjemme der.

I dag har der ikke været noget. Vi ventede også et par timer med at løbe, efter vi havde spist morgenmad, så ikke det skulle ske igen.

Min mand løber jo videre, når han har løbet knap 2 km med mig, og sat mig af hjemme, så fortsætter han. Thomas nåede lige at joke med, at nu skulle jeg ikke gå ind og brække mig, inden han fortsatte sit løb. Very funny 🙂

I går lavede jeg gulerods frikadeller til aftensmad, det var meget nemt. Jeg blandede disse ting i en skål:

Flæske fars, æg, mælk, salt, pepper, karry, løg, hvidløg og gulerødder. (Løg, hvidløg og gulerødder rev jeg på et rivejern, så børnene ikke kunne se det i frikadellerne, for de er ikke vilde med løg.)

Jeg lavede også ris og lavede frosne bønner med bacon om. De frosne bønner med bacon om stegte jeg i smør, hvor der lå hvidløg i, det smager så godt.

Jeg er ikke på kur, men tænker mere på en balance i, hvad man indtager, og hvor meget motion man får. Jeg har det godt bagefter jeg har løbet. Især som nu hvor jeg også har været i bad, og kan slappe af resten af dagen med noget sjovt og hyggeligt og samtidig være stolt af mig selv, at jeg passer på mig selv, og min krop. Vi har jo kun denne ene krop ihvertfald i dette liv. Så det er med at passe på den.

Vi ejer ikke en vægt, dvs. Det passer ikke, det har vi, men den viser altid et kilo til to forkert. Så vi må have købt en ny.

Udover vores tre motions ture om ugen, går vi også rigtig mange ture med vores to døtre i løbet af en uge. Lige for tiden er det rigtig hyggeligt at gå og lede efter kastanjer.

God dag,

Knus Sanne