Kategorier
Familie Hverdag

Så fik jeg trænet med hende her..

Kære søde læsere,

I går aftalte jeg at mødes med vores datter Nadia som skulle med i trænings center for første gang. Jeg kom lidt for sent og da jeg kommer ind er Nadia allerede gået i gang på motions cyklen og har en hjælpe træner ved siden af.

Hun vinkede glad til mig igennem trænings centret og jeg nærmest klukkede af grin indvendigt, for det så ret sjovt ud, at se Nadia på en motions cykel, det er jeg ikke vant til. 🙂

Men jeg var virkelig overrasket over hende. Efter opvarmningen på ca. 5 minutter på en motions cykel, var hun bagefter i gang i selve loopen, som består af ca. 15 maskiner som står i en ring, og man har ca. 20 sek. ved hver maskine så lyder et ring/bip lyd, og så skal man skifte maskine, det er nok derfor at trænings centeret hedder Loop.

Nadia klarede to runder, det syntes jeg er så flot. Første gang jeg var der med min mand Thomas, der tog vi kun en runde med en hjælpe træner, og så orkede vi ikke mere. Men seje Nadia klarede to runder.

Jeg plejer også at tage to runder og så er det fint for mig, og det burde også være nok ifølge eksperterne. Jeg havde taget en proteinbar med, som Nadia og jeg delte. Vi drak også en masse vand, inden vi forlod Loop, for at køre på RO’s Torv.

Vi elsker at hygge på RO’s Torv, det er et shopping center med cafeer osv. Vi tog en frokost sammen på Vivaldi. Jeg smilede lidt af Nadia under frokosten for hun havde bestilt noget ekstra cremefraiche af en art, som hun smurte sin bolle ind i, og samtidig spurgte hun, om hun kunne nå at gå nogle størrelser ned i tøj inden sommer. 🙂

Det er dejligt at træne med sin mand og datter, det gør det lidt sjovere at træne. Nadia skal nok også få smidt nogle kilo, jeg tror det kommer stille og roligt. Jeg har ikke rigtig fået smidt nogle kilo, men jeg kan mærke at træningen gør noget godt for min krop. Jeg tror også det kræver at man samtidig omlægger sin kost, hvis man virkelig gerne vil smide nogle kilo.

Vi er jo livsnydere i vores familie. Men hjemme hos os, vil vi bestræbe os på at spise sundt i hverdagene og så kun hygge med lidt kage osv. i weekenden, det tror jeg er en god måde at gøre det på.

Nadia var meget motiveret for at træne igen i dag, men jeg kunne desværre ikke i dag, så det er skønt at hun er så vild med det, og giver den gas. Men vi skal træne sammen i morgen, og det glæder jeg mig til. 🙂

God dag,

Knus Sanne

 

Kategorier
Familie Hverdag

Nu får piben en anden lyd, og lidt nyt lækkert til mig..

Kære søde læsere,

Efter søde sager det meste af vinterferien så får piben en anden lyd nu. Jeg skal i trænings center med vores datter Nadia i dag. Det er første gang for Nadia, så hun får en træner på i dag, så hun også kan lære maskinerne at kende.

Det var mig som fik presset Nadia til at komme igang med lidt træning, og faktisk skulle der ikke så meget pres til, for Nadia elsker at være sammen med sin mor, så længe vi gør ting sammen, så er Nadia med på den. Nadia er 26 år og et stort familie menneske og meget social, og så er hun vores datter og det er jeg stolt af.

Min mand Thomas og jeg, vi har heller ikke trænet siden vi gik på vinterferie, så vi må igang igen og prøve at omlægge kosten lidt i hverdagene, så vi bliver lidt sundere igen. Men i dag er det kun Nadia og jeg som træner.

Thomas har rigeligt at se til med sit læge arbejde og sin pilot uddannelse, som kræver lidt mere end man lige tror. Det er lige med at finde tiden til at få læst, så han kan bestå teori prøverne til maj.

Jeg fik shoppet på Ros Torv i går, og jeg fik forkælet mig selv med en ny taske. Denne gang er det en lidt anderledes taske, end den type taske, jeg plejer at købe. Den er ikke for stor og ikke for lille, men lige tilpas i størrelsen, og så er den grøn, ja du læste rigtigt, den er grøn. 🙂

Man har det altid med at købe sorte tasker, men denne gang synes jeg at det skulle være anderledes. Og jeg er vild med den, alle de små rum og lynlåse allevegne. Jeg købte den for 500 kr.

Jeg købte i samme butik de fineste perle spænder til håret, i kan se jeg har den i håret på billedet. 🙂

Dejligt med lidt forkælelse, nu vil jeg tage hen og træne med Nadia.

God dag,

Knus Sanne

 

Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness Oplevelser

Nyt hår og næsten gylp i munden..

Kære søde læsere,

Så kom jeg hjem med nyfarvet hår og min mand synes jeg ser skøn ud, så det var heldigt. 🙂

Jeg er også selv tilfreds med resultatet det pynter altid lige at få farvet hår og bryn, alting kræver lidt ekstra pleje for at se lidt lidt godt ud, når man når min alder. Men det gør jeg også gerne, for jeg vil gerne blive en pæn gammel dame, som har passet og plejet sig selv igennem årene. 🙂

Vores datter Nadia kiggede ind til mig, hos frisøren på Ros Torv, da jeg lå og fik vasket hår, jeg var glad for at se hende og vores barnebarn Mason på tre måneder.

Jeg fik Mason i armene og kyssede ham glad på munden ved at vende ham lidt på hovedet da jeg lå halvt ned og fik vasket hår.

To sekunder efter jeg havde rakt ham tilbage til Nadia igen, stod der en stråle ud af Masons mund med gylp. Rimelig heldigt det ikke endte i min mund, det var ihvertfald tæt på. 🙂

Efter frisøren mødtes jeg med Nadia og Mason, vi fandt en hyggelig café og jeg fik en cafe Latte og Nadia købte en frozen youghurt. Mason fik en flaske modermælks erstatning, han er så nem og mild når bare han får sin mad. 🙂

Jeg fik også købt en del andre lækre ting, som jeg vil vise jer senere i et blog indlæg eller på en video. 🙂

God dag,

Knus Sanne

 

 

 

Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness Oplevelser

Til frisøren og hvem mon kiggede ind…

Kære søde læsere,

Lige nu sidder jeg hos min frisør med farve i håret. Jeg skal have en hel farve i dag, da det er et år siden, jeg sidst har fået farvet hele håret, de sidste par gange har vi nøjes med at farve bunden og klippet spidser.

Men i dag bliver det hele håret, så det bliver spændende. Det kan godt virke lidt mørkt i starten når man får farvet hår, men det bliver hurtigt mere naturligt at se på efter et par vaske, og man vænner sig også hurtigt til det.

Men jeg trænger også til lidt spil i håret, men jeg vil ikke have det klippet da jeg vil have langt hår. Jeg siger altid til min frisør at jeg vil have langt hår og hver gang siger frisøren, du har langt hår. Men for mig kan det næsten ikke blive langt nok. 🙂

Så vi klipper ikke spidser i dag, vi nøjes med at farve det, give det en hår kur og jeg køber frisør shampoo og balsam med hjem. Det skulle være det bedste for mit hår at købe det shampoo og balsam, som min frisør anbefaler mig fra sin salon, og kan jeg undgå at blive klippet ved at pleje mit hår med lidt dyrere produkter, så gør jeg gerne det. 🙂

Min datter Nadia har kigget ind til mig, hun passer vores barnebarn Mason i dag, de triller lidt rundt her på Ros Torv, jeg kunne desværre ikke kramme Mason på tre måneder, da han sov i barnevognen, da hun kom ind til frisøren og jeg sad med farve i håret. Men hun lovede at kigge ind senere. Så kan det være vi kan drikke kaffe sammen et sted. 🙂

Jeg laver et blog indlæg senere, så i kan se resultatet af mit nye hår, jeg kommer også lige i tanke om at jeg skal have farvet og plukket mine bryn, det må jeg lige minde min frisør om.:-)

Knus Sanne

Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness Oplevelser

Når savnet er størst..

Kære søde læsere,

I går da jeg vågnede fik jeg lyst til at tage til Roskilde med familien, ned i folkeparken og fodre ænder, som mine forældre gjorde med mig og min søster da vi var små.

Ud i det smukke forårs vejr og se hvordan alting spirer op af jorden nu. Ud og suge solens stråler til sig, solen varmer godt, selvom vi stadig er i februar måned.

Vi aftalte at mødes i parken med vores voksne datter Nadia, svigersønnen og barnebarnet Hollie. Vores barnebarn og vores to yngste døtre er jo næsten jævn aldrende så de har meget glæde af hinanden.

Det var en hyggelig tur igennem Roskildes parker, først folkeparken hvor vi fodrede ænder, og så byparken hvor der ligger en legeplads. I byparken, er der flere bands som spiller musik  igennem sommeren. Der kom jeg indimellem som ung og hørte musik og snakkede med dem man kendte.

Efter en times leg på legepladsen gik vi til Roskilde havn som ligger lige overfor byparken, desværre havde iskiosken lukket, for ellers havde jeg givet en is, det var lige vejr til is.

Livet på havnen var i fuld gang, der var dog ingen som var ved at sænke deres både i vandet, det er nok for tidligt. Men vandet glintrede så smukt i solen og to svaner kom hen til mig da jeg stod helt nede ved vandet. Det var virkelig smukt.

Nadia og resten af familien skulle videre til et andet familie besøg, så vi kramme farvel efter et par timer sammen.

Jeg fik en ide om at vi kunne gå ind og få en burger ved den lille grill som ligger ved siden af byparken, for vi skulle alligevel tilbage igennem parkerne igen, for at komme til vores bil, som holdte et stykke væk.

Den var alle med på. Der var godt fyldt med mennesker i den lille grill, men det lykkedes os at få et bord og få købt noget mad. Thomas tog en flæskestegs sandwich, jeg tog en burger med chilli, for jeg tænkte at det nok var lidt sundere, hvis man altså kan kalde noget for sundt.

Efter pigerne havde spist deres nachos, fik de is i bæger, for det var rigtig vejr til is, og en god måde at slutte den sidste dag af, vi har sammen i vinterferien.

Da vi kom tilbage til vores bil var solen ved at gå ned, vi fik travlt med at køre mod himmelev i Roskilde, hvor jeg har minder fra mine fire voksne døtre var små, dengang for 22 år siden boede jeg i rækkehusene “Terrasserne” i himmelev.

Årene er bare fløjet afsted, og længslen efter at komme tilbage at bo i  min fødeby Roskilde er stor, det ved min mand Thomas også godt. Thomas er ligeglad hvor han bor siger han, når bare han bor med mig og pigerne. Det er så sødt sagt.

Så lige nu arbejder vi på at komme tilbage til Roskilde at bo. Men det tager tid lige at finde det rigtige hus i den rigtige beliggenhed osv.

Men så er det jo godt vi kun bor ca. 12 minutter i bil fra Roskilde, når savnet bliver for stort…

God mandag,

Knus Sanne

 

 

 

Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness Oplevelser

Når ferien er slut…

Kære søde læsere,

I morgen går turen hjem igen, efter en dejlig uge i sommerhus i Marielyst. Jeg kender flere som bliver små deprimeret, når deres ferie er slut og hverdagen skal til at begynde igen. Men sådan har jeg det slet ikke.

Jeg elsker ferie med familien, men jeg elsker også hverdagen igen, med faste rutiner og lidt alene tid til mig selv.:-)

Jeg elsker at være sammen med min familie, men jeg kan også godt lide at være lidt alene igen, når vi kommer hjem. Alene tid hvor jeg bare er mig, hvor jeg enten går en tur eller læser en bog, det kan jeg godt mærke at jeg trænger til efter en uge i sommerhus med børn.

Men vi har haft en skøn vinterferie, som stod på gåture, spise ude på restauranter, shopping, hygge i sommerhuset med film og popcorn. Nærvær med vores børn og hundene, som var det vigtigste med turen. 🙂

Lige nu er vi lidt trætte efter en lang gåtur ind til marielyst by, hvor vi fandt en plads i solen, hvor der var læ. Et hyggeligt sted, hvor vi købte en cafe latte og vi fik suget solens stråler til os, det var skønt.

Lige nu står den på frokost i sommerhuset og film hygge, det er dejligt når vi alle lægger mobilerne fra os, og bare griner og ser en film sammen.

Jeg har det som sagt fint med at vi skal hjem i morgen, efter en uge ude, vil jeg også gerne hjem igen. Jeg har allerede flere ferieplaner i hovedet, som vi snart fører ud i livet og sammen tager vi på nye eventyr, det er kun et spørgsmål om tid. 🙂

God fredag, vi glæder os også til Disney sjov og X-Factor i aften. Fredag er vores yndlings dag på hele ugen.:-)

Knus Sanne

 

Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness Oplevelser

Man skal ikke glemme romantikken…

Kære søde læsere,

Vi er stadig i sommerhuset i Marielyst, det er et skønt sted at holde vinterferie med sine kære. Bortset fra at de fleste butikker er lukket, de havde åben i sidste uge, hvor de havde vinterferie hernede på Falster. Det er også lidt mærkeligt at man ikke har vinterferie på samme tid her i Danmark.

Men pyt med det, vi er jo også kommet herned for at nyde hinanden, naturen og slappe af. Man må sige vi får slappet af og råhygget. Vi har kun haft besøg en enkelt dag af familien, fra morgen til aften, det var også super hyggeligt. Men ellers er vi bare os fire og vores to hunde.

I dag gik turen til stranden, der er bare noget ved vandet, jeg kan godt forstå hvis børn bliver tiltrukket af vandet, jeg har det på samme måde. Når vi finder vores drømme hus på et tidspunkt, bliver det også med vand i nærheden.

Vi gik bagefter igennem Marielyst by, og fandt et sted hvor vi kunne købe varm kakao. Pigerne nød at der var sugerør til så de nærmest sluprede det i sig. Thomas og jeg tog en cafe latte hver.

Vi sluttede gåturen af med at handle ind til hotdog, så lige nu er vi hjemme i sommerhuset igen og vi skal til at se film sammen. Vi skal lave hotdog med råløg, syltede agurker og hele molevittten til, det er ikke speciel sundt men det smager godt. Det var Amalie og Thomas’ ide og jeg var straks med på den. 🙂

Vi nyder ferien fuldt ud, vi står først op om morgenen ved 11 tiden, og går sent i seng ved 24 tiden. Hver aften laver Thomas spa bad til mig og ham, når pigerne er blevet puttet. Og så står den på romantik og voksentid, det er virkelig skønt at vores døtre er blevet så store nu seks og otte år, at der er tid og overskud til al det igen.:-)

Det har vi nu altid været gode til, altså at huske voksentiden og romantikken sammen, men da de var små fik vi dem passet og tog alene på ferie eller på et romantisk ophold på et slot. Men nu er de så store at vi kan tage dem med, og stadig kan dyrke hinanden og romantikken. Det sætter jeg stor pris på, for jeg vil faktisk helst have vores børn med, hver gang vi rejser på nye eventyr.

Lige nu sidder jeg og ser ud af vinduet, jeg har endnu ikke set en hare eller et dådyr, som vi plejer når vi er på ferie i Marielyst, men jeg kan mærke at jeg føler mig glad og lykkelig. 🙂

God dag,

Knus Sanne

 

Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness Oplevelser

Fra storby livet i London til naturen i Marielyst..

Kære søde læsere,

Så kom vi til Marielyst i går, vi har lejet et sommerhus som vi skal bo i her i vinterferien. Jeg sidder lige og ser ud i haven i håbet om at se en hare eller et dådyr, de plejer at komme frem ved solnedgang.

Mærkeligt at tænke på at for seks dage siden boede vi i en storby lejlighed i London. Kontrasten mellem de to steder er helt vild. Men jeg er vild med begge dele. Storby livet i London, en by som aldrig sover og en masse seværdigheder at se på. Røde busser allevegne, undergrundstoget og fly som kører/flyver på højtryk. Trafikkens liv og byen som er fyldt med mennesker, som alle skal nå noget, en meget multietnisk og spændende by. 🙂

Og her i naturen på Falster i sommerhuset, hvor alt bare er ro, idyl og natur. Jeg elsker roen hernede, solnedgangene og vandet, selvom vi ikke har været ved vandet endnu. Vi holder ferie i Marielyst op til tre gange om året, så det er et sted vi er glade for, vi ser det som vores frirum og et sted vi lader op, og bare nyder nærværet med vores to børn og to hunde.

I London har vi holdt ferie to gange indenfor 6 mdr. Det bliver nok til meget mere ferie i London, afhængigt af hvor længe vores ældste datter Stine bliver boende derovre.

Jeg er typen som er sensitiv, især efter næsten en uge i London med mange sociale aktiviteter og larm. Så når jeg har oplevet en masse ting på kort tid, har jeg brug for ro til at reflektere og fordøje mine oplevelser. Det er måden jeg lader op på, og så er jeg klar igen til at give endnu mere af mig selv, til min familie og som youtuber og blogger. 🙂

Jeg elsker at vi har mulighed for at opleve begge dele, som London og Marielyst, selvom det er hver sin kontrast.

Vores børn er seks og otte år nu, så de er blevet så store og nemme at rejse med. Det er virkelig en fornøjelse at have dem med. Det var ikke nemt at rejse med Sofia som lille, vi kørte engang i bil til Italien og hjem, da Sofia kun var et år gammel, det står stadig printet i min hukommelse som et mareridt. Så det er skønt at vi nu kan tage dem med hver gang vi rejser, og dele eventyret med dem.

Vi er vilde med sommerhuset der er spa og sauna og en dejlig have med gynge stativ og sandkasse til pigerne, og en lukket terrasse så hundene ikke stikker af.

Vi har ikke fået oplevet så meget endnu, men vi er også mest hernede for at slappe af. Her til eftermiddag har vi set filmen Narnia med pigerne, vi er faktisk stadig igang med at se den, vi har bare lige holdt en lille pause så jeg lige kunne skrive et blog indlæg til jer, men nu vil vi se videre på den eventyrlige film med vores børn.

God søndag,

Knus Sanne

 

Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness Oplevelser

I vinterferien rejser vi til…

Kære søde læsere,

I morgen starter vinterferien, så jeg har valgt vi skal et sted hen i en uges tid. Et sted hvor vi kan slappe af, lade op, nyde vores to børn, to hunde og naturen.

Kan i mon gætte det?

Det er et sted vi har været ca. 20 gange før…

Rigtigt gættet, vi tager en uge i et lejet sommerhus i Marielyst. Vi elsker det sted, det er vores frirum, til at lade op og nyde hinanden og roen. Vi har haft mange bolde i luften siden vi gik ind i det her nye år.

Det er skønt med mange bolde i luften, hvis bare man husker at lade op, og få ro så ikke det ender med det bliver for stressende det hele.

Thomas er lidt stresset for tiden, med sit læge arbejde hjemmefra og pilot uddannelsen oveni. Og indimellem bliver han stadig kaldt ind på sygehuset hvis der er brug for ham, som i går. Thomas troede at det ville være nemmere at læse til pilot end det er.

Men man kommer ikke sovende til nogen uddannelser, det ved jeg af erfaring, jeg har selv to uddannelser som klinikassistent og tandplejer. Uddannelser som har kostet blod, sved og tårer (som man siger) og som jeg har taget, da jeg var enlig mor til fire børn.

Men Thomas skal nok bestå teoriprøven til maj. Når han kan blive læge, så kan han også blive pilot, og jeg ved at jeg har en klog mand, så det skal nok gå. Det er nok mere det at finde tiden til at få læst i de pilot bøger.

Men de pilot bøger kan han tage med i sommerhus, så kan han få læst lidt dernede imens han slapper lidt af, fra hverdagens trummerum.

Så denne gang skal vi ikke have overnattende gæster. Vi skal have et enkelt besøg mens vi er dernede, for det det er da også hyggeligt med et lille besøg og en gåtur sammen til vandet.

God dag og god vinterferie til jer som har det nu, og til dem som har det i vente <3

Knus Sanne

 

 

 

Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness Oplevelser

Alene på Valentines day…

Kære søde læsere,

I dag blev jeg vækket kl. 11 på sengen med en bakke med et blad, blomst, hjerte chokolader og kaffe, det var min skønne mand Thomas som lige overraskende mig, da det er Valentines day i dag, så sødt. 🙂

Jeg har også købt hjerte chokolader til min familie, da vi var i London og gemt til selve dagen.

Der kommer ikke til at ske det helt vilde hos os i dag, vi plejer ellers at fejre alle traditioner, sådan noget elsker vi begge to. Men i dag er Thomas kaldt ind på sygehuset, Thomas er jo læge og arbejder normalt hjemmefra, og ser på scanninger herhjemme, men lige i dag havde de brug for ham på sygehuset.

Det skal jo passes, og pilot skolen i aften, Valentines day eller ej, er det jo det vigtigste. Min mand og jeg har jo i forvejen en masse tid sammen, da vi begge arbejder hjemmefra. Jeg har det fint med at være alene med vores to døtre Amalie og Sofia på denne dag, så meget går vi heller ikke op i Valentines day.

Jeg går mest op i at man lige giver dem man elsker et ekstra kram, eller lige skriver til dem man elsker, at man tænker på dem. Det handler jo ikke kun om at have en mand på Valentines day, det er lige så meget ens forældre, veninder eller børn man kan give/sende kærlighed til på denne dag. 🙂

Jeg vil da lige sende en SMS til vores fire voksne døtre når jeg er færdig med at skrive dette blog indlæg til jer. Bare lige skrive “Happy Valentines day” Elsker jer, kys mor:-)

Jeg nåede at give Thomas de chokolade hjerter jeg havde købt da vi var i London. Jeg lagde dem ved hans frokost, det var skyr som vi lige skulle nå at spise sammen, inden han skulle skynde sig ud af døren. Thomas blev rigtig glad, det samme gjorde vores hunde, der havde jeg købt ekstra godbidder til dem, i dagens anledning.

Om lidt vil jeg hente vores børn på sfoen. Thomas har fået samlet vores datter Sofias nye skrivebord til hendes værelse, og jeg har fået lagt hjerte chokolader på skrivebordet til begge vores døtre, så de også lige mærker det er en kærligheds dag i dag, selvom det synes jeg at det er hver dag i vores hus 🙂

Happy Valentines day til alle jer fra os<3

Knus Sanne