Kategorier
Business Familie Oplevelser

Reklame for Legoland. Verdenspremiere på Legofilmen 2

Kære søde læsere,

Vi har været så heldige at få sponsoreret et ophold i weekenden på hotel Legoland i Billund, hvor vi er inviteret med til verdenspremiere på Legofilmen 2.

Det bliver rigtig sjovt, det glæder vi os meget til, især vores døtre Amalie og Sofia på seks og otte år. Vi var i Legoland sidste år, men dér boede vi på et hotel lidt væk fra Legoland.

Denne gang skal vi bo på Hotel Legoland dvs. inde i selve Legoland, det bliver sjovt at prøve. Vi glæder os også meget til at se Legofilmen 2 – Legofilmen 1 var ihvertfald rigtig god og sjov. 🙂

Vi kommer også på den røde løber, hvor der vil være mulighed for at få taget billeder med nogle af heltende fra filmen. 🙂

Vi vil også få mulighed for at komme med på en guidet tur til det nye Castle Hotel i Legoland. Jeg forestiller mig et slot, hvor man fremover kan booke overnatning, hvis man ønsker et ophold i Legoland, og hvem vil ikke gerne bo på et slot. 🙂

Det var lidt om det, som kommer til at ske for os i weekenden. Vi kører allerede hjemmefra i morgen kl. 12, og vi krydser fingre for, at der ikke kommer for meget sne, da vi skal køre i bil derhen.

God torsdag,

Knus Sanne

Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness Oplevelser

Mere af de her tre ting..

Kære søde læsere,

Jeg har haft en rigtig hygge dag i dag med min datter Nadia. Vi mødtes til brunch på Vivaldi på Rostorv. Det var så lækkert, du mangler ikke noget, når du går derfra, jeg blev ihvertfald mæt. Så mere af det med at hygge ude på en cafe til brunch, det er en hyggelig måde at starte dagen på. 🙂

Vi var også i Føtex og jeg blev noget overrasket over hvor mange produkter de har fra bodylab. Jeg har lige modtaget en kasse til morgen, hvor jeg netop har købt produkter fra bodylab på nettet. For jeg vidste ikke de lige fandtes andre steder, men Føtex havde rigtig mange gode tilbud på det. Især på proteinbar.

Så jeg købte lidt ekstra som flydende karamel og mørkt chokolade til protein pandekager. Der er ikke sukker i deres produkter, så dem må vi købe et lager af og have stående. Så flere af dem. 🙂

Vi gik rundt i flere timer og kiggede på de forskellige forretninger, det var super hyggeligt. Jeg fik også købt fastelavnstøj til pigerne. Det er ikke hvert år de får nyt, men i år synes jeg at det var på tide, de kan ikke passe deres gamle fastelavnstøj længere.

Amalie fandt jeg et havfrue kostume til, hun er jo vild med Disney Ariel, og til Sofia et politi kostume med tilbehør, fordi Sofia i forvejen har håndjern og det synes hun er sjovt. Men hun ville ikke have fastelavnstøjet da jeg glad viste dem hvad jeg havde købt til dem.

Amalie blev super glad, men Sofia kunne ikke overtales til at være politimand til fastelavn, og fair nok. Jeg kan godt lide vores børn har en mening og siger hvad de føler for. Sofia vil være prinsesse, så vi bytter det bare til prinsesse tøj. 🙂

Men fantastisk hyggelig dag. Og her til aften var Thomas på pilot skole, så jeg er alene med pigerne to gange om ugen om aftenen, og det har jeg det fint med. Her til aften spillede vi Ludo, imens vi spiste lækre madder til. Så mere af det. 🙂

God aften, nu er Thomas kommet hjem og vi skal se en film sammen i soveværelset, pigerne sover, de skal jo også tidligt op og i skole i morgen.

Knus Sanne

 

Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness Oplevelser

Vi nåede det…

Kære søde læsere,

Jeg ligger her i min seng og skriver til jer kl. 9 på denne søndag morgen og resten af huset sover endnu. Jeg har lige været henne og smug kigge ud af vinduet for at se hvor meget sne der lå, og meget af det er væk.

Jeg synes det var godt vi nåede at have en dag i sneen i går hvor der var masser af sne, med vores to døtre. For sidste år og forrige år, der husker jeg ikke vi havde noget sne af betydning.

Forrige år fik vores døtre de sødeste Minnie Mouse ski, de har ligget på værelset lige siden og ventet på at det skulle blive sne. Det var nu ikke så meget skiene vi fik prøvet i går, det var mere de nye smarte bobslæder med rat og bremse, dem fik de i julegave, og de var en stor succes i går vi var på kælkebakken. 🙂

Thomas og jeg trak et barn hver på slæden, på vej mod kælkebakken, det var ren idyl. Da vi gik på engen dalende sneen lige så fint ned imens. Jeg er vild med snevejr, ihvertfald så længe jeg ikke skal ud og flyve eller køre bil i det.

Vi var på Kælkebakken i flere timer, det var faktisk vores datter Sofia på seks år som fik ideen med at vi kunne gå ned på kælkebakken som lå i hendes gamle børnehave. Det gjorde vi, og vi var de eneste som var der.

Det var sjovt, man bliver som barn igen med sne, og når man selv har børn. Jeg elsker når voksne kan lege og ikke glemmer barnet i sig, det skal ikke være så kedeligt at være voksen.

Thomas byggede snemand med pigerne og han havde en sjov snebolds kamp med pigerne, jeg vil sige Sofia gik meget amok med at kaste sne på sin far, så han lignede mest af alt en snemand da de var færdige. Der er ingen som skal sige at læger er kedelige, så er det ihvertfald ikke min mand de snakker om. 🙂

Da vi kom hjem hyggede vi og bestilte pizza til aften, jeg tog en med chilli i, det skulle øge forbrændingen. 🙂

I dag søndag skal Sofia til fødselsdag og vi skal lave lidt praktiske ting, men ellers skal vi bare slappe af og nyde vi har Weekend med vores to døtre. Vi så et par video klip i går fra Amalie og Sofia var små. Det er vildt som tiden flyver, om lidt fylder de 7 og 9 år så vi husker at nyde dem fuldt ud. Nyder at de stadig vil være sammen med os og lege med os i sneen, for om 5 år kan det jo godt være de ikke gider det. 🙂

Med fire voksne døtre ved jeg også hvor hurtigt tiden går, jeg synes jo stadig at de er mine små piger, selvom den ældste snart nærmer sig 30 år.

Jeg tror også med to kuld børn har jeg lært at man ikke får den tid igen, hvor de er små og hvor mor og far er det vigtigste i verden for dem, så det er med at nyde det og bruge tid sammen. Amalie og Sofia er rigtig efternølere og bliver elsket og forgudet op til månen og ned igen. 🙂

God søndag,

Knus Sanne

Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness Oplevelser

Dagens udfordring..

Kære søde læsere,

I dag går det meget bedre med forkølelsen, og det passer mig fint for jeg har slet ikke tid til at være syg. Dagens udfordring i dag, var at komme ud at gå tur med hundene i det kolde vejr.

For når man ikke har været helt på toppen kan man have en tendens til at sidde inden i varmen med plaiden og se tv. Men jeg gjorde det og det var skønt at komme ud i den friske luft, og vores hunde elsker det, selvom jeg godt kunne mærke på dem i dag, at det var lidt koldt. Små hunde fryser jo hurtigere end man regner med, så det blev en lille gåtur ud på engen.

Jeg har haft meget mere energi i dag trods forkølelsen, så det er skønt. Thomas skal på pilot skolen i aften, så jeg håber vores døtre Nadia, Michelle og børnebørnene kommer og spiser pizza med mig og pigerne, de ville lige svare senere i dag.

Jeg har købt den sødeste forårsjakke til vores barnebarn Mason, den var på tilbud, jeg købte den online hos Ellos.

Jeg er totalt forelsket i vores barnebarn, tænk at han er 10 uger nu, tiden flyver. Mason kan smile nu og det er så sødt, især når man leger klappe klappe kage leg med ham. 🙂

Nu vil jeg slutte, vi har lovet pigerne at de ikke skal på sfo i dag, men hentes tidligt lige efter skole, også fordi at Amalie skal have lavet pas, for lige om snart flyver vi til London, jeg tæller dage. ..

God dag,

Knus Sanne

Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness Oplevelser

Så blev jeg ramt..

Kære søde læsere,

Sofia har været små sløj de sidste par dage med forkølelse og ondt i halsen, men det har dog ikke været så slemt at hun måtte blive hjemme fra skole.

Jeg er blevet smittet. Jeg kunne godt mærke de sidste par dage at der var noget på vej, men først sent i går aftes kunne jeg mærke at jeg var blevet smittet med forkølelse, ondt i halsen og bihulerne.

Det er jo heldigvis ikke noget alvorligt. Men det ender som regel med at når jeg bliver forkølet at jeg får bihulebetændelse, men vi ser lige tiden an til i morgen, og ellers må vi på apoteket og købe penicillin.

Jeg vågnede kl. 5 i morges, jeg havde drømt at jeg var røget ned i et stort hul og jeg kunne ikke trække vejret, så jeg vågnede brat og satte mig op i sengen, i virkeligheden havde jeg svært ved at trække vejret med forkølelsen, og jeg var helt tør i halsen.

Det lykkedes mig dog at tage tre ipren og falde i søvn igen, ved syv tiden i morges. Jeg vågnede igen ved elleve tiden her til formiddag, hvor det var tid til ipren igen og en kop the.

Jeg havde ellers drømt, at når jeg  vågnede, ville jeg vågne op til næsespray, Panodiler, blade, is, kage, cola zero og forårsbebudere nu jeg var syg. 🙂

For det plejer min mand Thomas at gøre. Men han havde haft travlt hele morgenen med at følge vores døtre i skole og skrive på sine læge artikler.

Men da jeg fortalte ham hvad jeg havde drømt om, forsvandt han stille ud af døren og kom tilbage med alt hvad jeg drømte om, det er simpelthen Så sødt. 🙂

Jeg elsker når min mand forkæler mig når jeg er syg. Så skønt han arbejder hjemmefra, så vi er sammen også når vi er syge. Det er der kommet en lidt sjov video ud af, som i kan se her 🙂

 

God dag, jeg håber på at jeg frisker op i løbet af dagen, så jeg kan gå en tur med hundene i det flotte solskinsvejr.

Knus Sanne 

Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness Oplevelser

Jeg blev dårlig…

Kære søde læsere,

Her til morgen, sneede det, så hyggeligt, jeg elsker sne, bare ikke når man skal ud og køre i det. Thomas havde faktisk håbet på at jeg sagde, at vi skulle droppe træningen.

Men næ nej, der er jeg meget standhaftig. Vi træner to gange om ugen, det synes jeg ikke vi skal rykke ved, selvom jeg indrømmer jeg selv skulle tage mig sammen i dag, for at komme ud af døren.

Jeg synes ikke vi skulle udskyde det pga. lidt sne, og vi har jo vinterdæk på bilen. For så er jeg bange for, at man så pludselig bliver doven, og ikke orker det de andre dage, og finder på undskyldninger for ikke at træne. Og hellere vil sidde i sofaen derhjemme med kaffen, og se Go”morgen dk i tv’et.

Desværre sov jeg lidt for længe til morgen, så da Thomas vækkede mig efter at han havde fulgt vores døtre i skole. Så fik vi lidt travlt med at komme ud af døren, så jeg nåede ikke andet end at tage en slurk kaffe.

Da vi kommer frem til trænings centret opdager jeg at jeg har glemt min vand flaske og vores proteinbar, som vi plejer at spise efter træningen. Men jeg tænker det går nok.

Desværre gik jeg sukkerkold, jeg blev mere og mere dårlig, men jeg tænkte… At jeg ikke ville stoppe, før jeg har trænet det som jeg plejer.

Men tilsidst blev jeg svimmel og dårlig, jeg blev nødt til at sidde ned og få noget vand. Samtidig fik jeg pludselig angst for at besvime, så jeg hev lidt ekstra efter vejret.

Jeg sagde til min mand Thomas, som trænede ved siden af mig, at jeg var blevet dårlig og jeg måtte have fat i noget vand. Jeg besvimede heldigvis ikke. Jeg fik sat mig på en stol, imens Thomas hentede vand til mig i et plastik krus, fra toilettet på 1 salen.

Jeg fik også kvalme, men det hjalp at drikke vand, men jeg havde det stadig ikke helt godt. På det her tidspunkt er det virkelig en tryghed at være gift med en læge, det er rart at Thomas beroliger mig med at vi kører hjem nu, og så kan jeg spise en proteinbar, når jeg kommer hjem, og det er fordi jeg mangler sukker.

Det hjalp meget at komme hjem igen, og efter at jeg havde drukket vand, kaffe og spist en proteinbar fik jeg det hurtigt bedre.

Vi har lært af dette her, aldrig mere skynde sig ud af døren, uden vandflaske, proteinbar, og ikke havde spist lidt skyr først og drukket lidt vand, når man skal ud og træne. Jeg har ihvertfald ikke lyst til at blive dårlig igen. Og slet ikke når det ellers går så godt med træningen.

God aften,

Knus Sanne

 

 

 

 

 

Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness Oplevelser

Jeg er hoppet med på vognen igen..

Kære søde læsere,

Jeg havde som sagt ikke rørt sukker de første 14 dage i dette år, plus jeg er startet i trænings center. Det er en stor omvæltning for mig som elsker kage, og her forleden røg jeg med på vognen med at spise Fastelavnsboller.

Jeg var lidt spændt om jeg kunne spise en hel fastelavnsbolle, efter som jeg ikke har rørt sukker i 14 dage, men det gik fint. Jeg nød min kage i fulde drag, uden problemer. Jeg blev heller ikke dårlig efterfølgende.

Jeg vil sige at i fremtiden er det ok at spise en fastelavnsbolle eller tage en pandekage med familien, i weekenden. Hvis jeg så holder mig til det sunde i hverdagene og træner mindst to gange om ugen.

For det har ikke været så sjovt at leve så fanatisk som jeg har gjort de første 14 dage af dette år. Slet ikke at røre sukker, heller ikke i weekenden. Mit humør har svinget lidt i de 14 dage. Og jeg synes ikke det har været lige så hyggeligt, at sidde med en gulerod, imens vores gæster spiste kage de andre weekender hvor vi fik besøg. Det har jeg ikke lyst til mere…

Vægten siger stort set det samme, jeg føler ikke at jeg har smidt nogle kilo de 14 dage jeg kun levede sundt. Så det har ikke ligefrem øget motivationen til kun at leve sundt…

Jeg snakkede med vores datter Stine på 27 år omkring det. Stine har smidt 10 kg på de sidste 6 mdr. Hun træner meget, men spiser hvad hun har lyst til.

Stine siger også til mig at det er vigtigt at man også husker at leve livet, og tage en kage indimellem i weekenden, for ellers bliver det for surt. Det gør hun selv, men hun har smidt nogle kilo ved at træne, og hun motionerer hver dag, ved at gå lange ture.

Selvfølgelig har man sværere ved at smide nogle kilo, jo ældre man er, der sker noget med stofskiftet. Men det gode er at jeg er blevet vild med at træne med min mand to gange om ugen, noget jeg troede jeg aldrig ville blive glad for, da jeg hader at svede.

Men både Thomas og jeg ser frem til de to gange om ugen hvor vi træner sammen, også selvom vægten siger at jeg ikke har smidt nogle kilo, så har jeg fået flere muskler, så det bliver vi ved med. Jeg synes selv der er sket noget med kroppen efter de gange vi har trænet, så det er skønt. 🙂

Mon ikke at jeg så vil smide nogle kilo, når vi fortsætter den livsstil og træning, uanset en flødekage en gang om ugen, men man skal jo heller ikke glemme hyggen. 🙂

God lørdag aften,

Knus Sanne

 

..

Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness Oplevelser

En svær dag…

Kære søde læsere,

Nu sidder vi hos vores datter Nadia, vi har købt frokost med, og skal sidde og hygge med Nadia, imens vores lille hund Milla er i narkose. Det er med at få det bedste ud af ventetiden.

Ventetiden er altid lang når man sidder og venter. Men selvfølgelig skal det nok gå godt. Milla er knap et år og skal steriliseres i dag. Det samme blev vores chihuahua Karla for ca. 3 mdr. siden og det gik fint. Men det var også svært, det er altid svært når det er ens egne hunde som skal en operation igennem.

Men vi har valgt at begge vores to små hunde skal steriliseres, fordi vi ikke ønsker hvalpe, og de skal passes hos vores datter Nadia når vi rejser på ferie. Nadia har en hanhund Loui, som er glad for hunhunde, så vi tør ikke løbe nogen risiko.

En anden ting er at man også beskytter sine hunde mod visse cancer former ved at lade sin hund steriliseres, så der er også nogle fordele ved det. De undgår også alle de hormon påvirkninger under løbetid.

Det gik fint på dyreklinikken i morges og Milla var nem at bedøve og kom hurtig i narkose. Jeg blev lidt ked af jeg ikke lige nåede at kysse hende farvel. Så jeg græd lidt ude i bilen, selvom jeg ved, at hun er i gode hænder. Vi har lavet en video i kan se her:

Lige nu glæder jeg mig til, vi skal hente hende igen.

God dag,

Knus Sanne

Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness Oplevelser

Jeg er ikke god til farvel..

Kære søde læsere,

Så flyttede vores ældste datter Stine til London det gjorde hun i går. Stine var hos os et par dage før hun flyttede, og da vi skulle sige farvel til hinanden, sagde jeg , – ikke græde, det bliver så fedt for dig at bo i London, det bliver et eventyr.(I håbet om vi ikke stor tudede begge to.)

Vi græd heller ikke, det plejer jeg ellers at gøre når jeg skal sige farvel til noget gammelt, og en ny epoke starter, så tingene bliver anderledes, også selvom det er til det bedre.

Jeg har facetimet med Stine i går, da hun kom derned, og så hvor hun boede. Og jeg har facetimet med hende to gange i dag, og hun har det godt. Stine er så sej, hun er helt alene i et fremmet land, hun kender ikke nogen derovre, men smiler hver gang jeg ringer, og fortæller glad om det hele og er klar til eventyr.:-)

Stine har allerede været i det nærmeste træningscenter og træne her til formiddag. Og hun har været ude at shoppe i et stort shoppingcenter i London.

Stine starter på skuespiller kursus på mandag så lærer hun sikkert hurtigt nogen at kende. Sådan en ung, smuk, sød og talentfuldt pige på 27 år, som er åben for nye venskaber, det skal hun nok få.

Vi kommer også over til Stine om ca. tre uger og bor i London med hende, i knap en uge. Vi har lejet en stor lækker lejlighed med plads til os alle fem og med tag terrasse. Det bliver skønt at stå på tag terrassen og se ud over London.

Men mest af alt at komme over til vores datter, og få nogle skønne dage med hende i London. Så hun mærker at hun ikke er helt alene derovre

Ugen efter får hun også besøg fra Danmark, så det er kun her i starten at hun er alene. Men det er også mens man er ung man skal nyde at man kan gøre sådanne ting, som at studerer i London.

Men jeg glæder mig nu til at kramme vores Stine pige igen. Selvom hun er 27 år, vil hun altid være vores Stinepige.:-)

I morgen skal Thomas og jeg i trænings center, jeg håber godt nok at min metaboliske alder, er dalet. Jeg spiser ikke morgenmad hjemmefra denne gang. Jeg skal vejes med det samme jeg kommer derover i morgen. Bagefter træner jeg. Jeg glæder mig faktisk helt til at komme i form, og i gang, så jeg kan blive en lækker sild til foråret. 🙂

God aften,

Knus Sanne

Kategorier
Business Hverdag

Reklame for Loop fitness, jeg er rystet over min metaboliske alder..

Kære søde læsere,

Så fik vi taget os sammen til at komme i fitness center. Det var som sagt første gang for min mand, jeg har prøvet det før for ca. 20 år siden.

Jeg må indrømme i starten skulle jeg bare have det overstået og så måtte vi se om det var noget vi gad igen. Jeg er ikke fan af at svede, og skal man smide nogle kilo, så kræver det ligesom lidt sved på panden.

Det hjalp meget på motivationen at se så mange ældre i trænings centeret, nok fordi jeg ikke selv er i god form. Grunden til at det næsten kun var ældre mennesker, er nok fordi vi kom om formiddagen på en hverdag, hvor de fleste i vores alder er på arbejde.

Der var sat omkring 20 maskiner op i en ring, det er derfor det hedder “Loop”, gætter jeg på. Og så har man ca. 45 SEK. ved hver maskine, og så lyder der en bib lyd, og så er det tid til at skifte maskine.

Det tager ca. 22 min. at prøve alle maskinerne. To gange rundt, burde være rigeligt, og har man lyst til mere, har man ikke gjort det godt nok..

Men først skulle vi opvarme på nogle motions cykler. Jeg følte Thomas var i bedre form end jeg var. Men han har også sin grund form i orden, ved at han løber hver forår til efterår.

Vi fik en rigtig god prøve træning med den sødeste træner. Så næste gang vi kommer er vi ikke i tvivl om hvordan vi anvender maskinerne. Det som er farvet med gult på maskinerne, er det man skal regulere ved, så det passer til ens eget højde osv.

Jeg gav den lidt for meget gas ved ro maskinen, så meget at jeg fik kvalme og følte pludselig at jeg skulle kaste op. Men det hjalp at drikke lidt vand. Pludselig fik Thomas det på samme måde, det hjalp også ham med vand og en lille pause. Måske var det fordi vi havde spist skyr hjemmefra.

Efter træningen blev vi vejet og vi fik vores metaboliske alder at vide. Jeg må sige at jeg er rystet. Jeg troede jeg vejede 79 kg, ihvertfald på vores gamle vægt derhjemme, som vi har brugt, men nu har smidt ud, da den ikke var helt stabil.

Men jeg havde tænkt at jeg nok havde tabt mig, da jeg har ændret livsstil i det her år, og ikke har rørt sukker, men nærmest levede som en kanin af salat.

Vores søde træner vejede mig og min mand efter træningen og lavede en udregning så vi kunne se hvordan det stod til.

Man plejer at veje folk før træningen og hvor man ikke har spist morgenmad hjemmefra, sagde hun, så vi skulle vide at det hun kom med, var cirka mål.

Jeg vejede 83,5 kg. Og min metaboliske var 61 år. 61 år… Jeg er rystet. For det første synes jeg jo ikke selv at jeg ser tyk ud, jeg ved godt at jeg har lidt på sidebenene, men hvem har ikke det.

Men her vågnede min mand og jeg op, det er ikke nok at omlægge sin kost. Det er lige så vigtigt at holde sin fysik i gang med træning. Så efter denne her rystende besked, vil vi træne to gange om ugen.

Jeg vil løbende lave blog indlæg hvor i kan følge med i min vægt og min metabolisme alder, for det var noget af en opvågning. Vi har lavet en video i kan se her

God dag,

Knus Sanne