Kategorier
Familie Hverdag

Hygge aften med de her fire…

20180131_173913

 

Kære søde læsere❤

Her til aften havde vi mor & døtre aften hvor jeg hygger alene med vores fire voksne døtre uden vores mænd og uden mine to yngste. Det er noget nyt jeg har foreslået vi gør i dette år, så vi kan nå tæt ind på livet af hinanden.

Vi havde en rigtig hyggelig aften hos min datter Simone i Roskilde, hun havde foreslået at vi holdt hygge aften hos hende istedet for at gå ud på en café/restaurant og spise.

Så vi mødtes hos Simone ca kl. 17 og vi havde splejset til det hele. Simone og Nadia var allerede gået i gang med maden da Stine, Michelle og jeg kom. Vi skulle have hjemmelavet grill burger med ost og bacon i.

Det smagte så godt, jeg spiste to, jeg er vild med noget som er grillet.Og sammen sad vi og udvekslede hverdags historier det var så hyggeligt. Næsten som dengang jeg var enlig mor og boede med dem alene i Roskilde, bortset fra at der er gået 10 år. Og to mindre søskende og et barnebarn er kommet til verden siden dengang.

Nu er jeg hjemme igen men jeg glæder mig allerede til næste gang vi skal have mor & voksen døtre dag ❤

Håber også i har haft en god aften

Knus

Smilende Sanne ❤

20180131_17155720180131_173313

20180131_173319

 

Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness Oplevelser

Jeg er så rørt…

Kære søde læsere ❤

Det var ikke meningen jeg skulle skrive mere blog i dag, men da jeg kommer hjem fra min 3 km gåtur og været hjemme i 5 minutter, ringer det på døren. Udenfor står to søde fans Natasha & Stine med gaver til vores døtre ❤

Jeg blev så glad og overrasket, så jeg sagde at vi var syge, men de måtte godt komme ind og få fan billeder og være med i en video, hvor vores døtre åbner gaven, det ville de meget gerne.

Imens holdte deres far i bil udenfor og ventede, jeg spurgte om ikke de lige skulle spørge deres far om de måtte være her i 10 min og lige være med i en video, for jeg ville så gerne give noget igen, når søde piger kommer hele vejen til os og med gaver til vores børn, jeg er meget rørt, som i også kan høre i videoen på vores Youtube sannevillefamily. Vi har også snart 3000 Abonnenter, Det er så vildt og det stiger med ca. 40 om dagen.

Vores søde fans har vi aldrig mødt før, men de har fulgt os på vores Youtube i lang tid, to søde og kønne piger, jeg er stadig helt rørt .

Amalie & Sofia var vilde med gaverne hjemmelavet slim og squishies, og vores døtre krammede dem og sagde Tak og at de elskede dem 😍

Tænk at vores børn vokser op med fans i en alder af 5 og 7 år, godt vi har lært dem om taknemmelighed.

Sikke en sød overraskelse på en søndag.

Knus

Smilende Sanne ❤20180128_16404120180128_16574520180128_16432620180128_164318

Kategorier
Familie Hverdag

Prøver at komme ovenpå…

Kære søde læsere ❤

Jeg har ikke fået skrevet i nogle dage for lige for tiden sker der ikke så meget hos os, for vi er alle 4 ramt af influenza, men tror der er en epidemi i gang, kan se vores søde fans skriver på vores Youtube at mange af dem er også syge.

Jeg troede ellers lige jeg skulle slippe i år, men nej den fik bugt med os alle, med hoste, feber, hovedpine og ondt i ledene & bag øjnene. Pigerne har også kastet op, det har vi heldigvis ikke. Syntes det er rart at være gift med en læge, så er jeg mere tryg når vores børn eller barnebarn er syge, altid rart når lægen siger at man ikke skal bekymre sig. Og hvis min mand Thomas er i tvivl om noget, så ringer han til sin far, og får gode råd som også er læge.

Men ældste datter Stine fik meninitis20180128_125121 som 2 årige og efter den oplevelse, er jeg meget pylret med vores børn især hvis de har hovedpine & feber.

I dag havde jeg det lidt bedre, så jeg fik lavet skyr med frugter & mørkt chokolade til mig og Thomas, nu vil jeg tilbage til min sunde livsstil igen, jeg ellers har været så standhaftig med. Men de sidste tre dage vi alle har været syge har Thomas lavet pandekager hver dag for at forkæle os, det er også sødt, jeg spiste alt hvad der blev serveret sundt som usundt, jeg var ligeglad for jeg orkede ikke selv at lave mad. Men nu det går lidt bedre i dag, nok også fordi jeg køre på Ipren og Panodil fik jeg opvartet vores syge børn i hver sin sofa med pandekager, is og cola.

Jeg fik luftet ud i hytten, og bedt alle at gemme sig under den varme dyne for nu skulle vi have frisk luft ind, jeg fik vandet blomster og sat en vask over. Og om lidt vil jeg ud i den friske luft og få en gåtur er virkelig glad for det går bedre i dag.

Håber i får en skøn søndag ❤

Knus

Smilende Sanne 20180128_12464420180128_12362820180128_114529

Kategorier
Familie Hverdag

Så kom det nye tapas interiør i brug…

Kære søde læsere ❤

Så kom vores datter, svigersøn & barnebarn til en let frokost i dag. Så jeg tog vores nye Riviera Masion tapas skåle interiør i brug.

Så jeg mixede lidt forskelligt og skar et fuldkorns brød ud i skiver og smed i ovnen, så vi fik ristet brød, knækbrød & saltstænger til.

Lidt forskelligt ost, vindruer, spegepølse, leverpostej, lune pølser, makrel & tunsalat kom på bordet og nutella for børnenes skyld.

Forskellige nødder kom også på bordet, det tænker jeg er mere sundt end kage. Det er jo hverdag og jeg passer jo den sunde livsstil i hverdagene, som jeg er så stolt over, også fordi jeg elsker kage, så det kræver vilje styrke, og jeg er heldigvis nået over det punkt nu, hvor jeg ikke længere savner at spise kage og slik.

De andre spiste chips og chokolade senere, men jeg nøjes med at nyde min kaffe. Vores 5 årige datter Sofia har influenza, så hun spiste næsten ingenting, kun lidt chips.

Da vores familie var kørt, nåede jeg at gå mine daglige 3 km med vores hund Karla inden det bliv mørkt, så det var godt. Vi skal snart til badestedet Lalandia, så vil jeg jo gerne have en pæn figur😊

God aften 💫

Knus

Smilende Sanne

20180124_12232820180124_12124120180124_150633

Kategorier
Familie Hverdag

Så fik jeg købt mere lækkert bolig interiør…

Kære søde læsere ❤

Tusind tak fordi I læser med herinde, det betyder meget for mig, og spørg mig endelig om noget, hvis I har noget på hjertet der er til at skrive i kommentar her på bloggen ⬇️

I dag modtag jeg min kasse med lækkert bolig interiør, jeg er vild med det brand Riviera Masion, det er snart i hele vores hjem, for det er bare så unikt og anderledes syntes jeg.

Jeg har købt en bakke for det syntes jeg vi mangler, når vi løber mellem køkkenet og stuen med mad, kaffe osv.

Jeg er helt vild med rødvins glasene, de er i en størrelse mindre end dem jeg ellers har, de her er en normal størrelse, så det ikke ender med, at man skal hælde en halv flaske vin i, før det fylder i glasset. Og så står der ” Vin ” på, hvilket gør det unikt og pænt.

(Jeg har lige pakket det ud, så hvis glasene ser lidt beskidte ud, er det derfor)

Så fik jeg købt nogle flere søde termo kaffe glas, Ja du kan også bruge dem til juice men også til varm kaffe og du brænder ikke fingrene for det er termo glas, som holder kaffen varm, men du brænder ikke fingrene, det er smart, og med en sød tekst på.

Til sidst er der fine tapas skåle er vild med dem, og glæder mig til at tage dem i brug.

I dag da jeg handlede, forærede jeg mig selv en stor buket tulipaner, og ned i en Riviera Masion vase, det ser så smukt ud, og jeg får lidt forårs fornemmelser🌸🌸.

God tirsdag ❤

Knus

Smilende Sanne 20180123_13375820180123_13371420180123_13370420180123_133648

Kategorier
Familie Hverdag

Det her gør jeg for at tabe mig…

Godmorgen søde læsere ❤

Jeg er meget standhaftig i det nye år, jeg holder den sunde livsstil i hverdagene og har kun en slik dag om ugen. Jeg er faktisk stolt af mig selv, for dem som kender mig, ved hvor meget jeg elsker kage, så det har været lidt svært i starten, men det er det ikke længere.

Man kan jo sagtens spise mørkt Chokolade bare det er over 70 %, og det bruger jeg hver dag på min vanilje skyr, jeg elsker vanilje skyr, i starten kunne jeg ikke lide det, men nu spiser jeg det hver dag.

Jeg spiser næsten altid skyr med blåbær, vindruer, banan og mørkt chokolade på om morgenen, det er virkelig sundt og lækkert, maden behøver jo ikke at være kedelig fordi man gerne vil spise sundt. Til frokost spiser jeg kun et stk rugbrød med tun, makrel eller ost m. tomater på, jeg sørge for at pålæget er sundt ( ikke noget med spegepølse eller leverpostej).

Til aften spiser jeg som regel laks eller kylling med salat til. Og senere om aftenen bliver jeg altid lækker sulten igen, så står den på skyr igen med frugt og mørkt chokolade på.

Samtidig med det, går jeg næsten hver dag 3 km, jeg tænker det er godt med motionen oveni. Og kiloene er ved at rasle af mig, jeg kan allerede mærke det især på mine bukser. Så det er en god måde at tabe sig på, for det er iķke fordi jeg sulter mig selv eller er helt fanatisk. Men jeg har fået en sund livsstil, som jeg er rigtig glad for og især nu man begynder at kunne se resultater.

God mandag❤

Knus

Smilende Sanne ❤

20180121_11032620180120_12430220180120_112353fb_img_1514107921885

Kategorier
Familie Hverdag

Mit nyfarvet hår & nyt tøj

Kære søde læsere ❤

Så blev klokken 00.50 og jeg sover ikke endnu…men så vil jeg skrive om fredagens shoppe tur.

Som i kan se er det ikke den store forandring med håret, blot farvet i bunden og fået klippet spidser. Næste gang prøver jeg noget nyt  ..men det må i vente lidt endnu med at høre om.

Jeg var i Ringsted centret efter frisøren og fik købt to lækre bluser hos Vero Moda, elsker den butik og er også vild med butikken Cremefraiche.

Jeg fik også købt to små squishies til vores piger,( de er meget populære for tiden) de havde ønsket sig en hver længe, så godt jeg fandt dem og kun til 20 kr pr stk.

Det blev også til to fine hår børster med deres navn på. Og fredags slik, som jeg blandede i Føtex. Til sidst gik jeg i Matas jeg ville have købt en god creme min datter Stine havde anbefalet, men den var udsolgt, så jeg fik istedet købt en serie i Plaiser der er også anti -aging i, som jeg må indrømme jeg har alderen til nu.

Når man er 45 år og har født 6 børn så kommer der altså nogle rynker, en for hvert barn er der nogen som siger;-) Ihvertfald godt med en god serie creme med dagcreme, natcreme og øjencreme.

Jeg fik også købt rødvin, salat og laks, så en sund & lækker aftensmad fik vi også. Og mit yndlings program Xfactor, hold da op, de synger godt og jeg er vilde med dommerne. Så en skøn fredag.

Nu vil jeg prøve at sove…

Knus

Smilende Sanne ❤20180119_17254920180119_17251720180119_17153920180119_17110120180119_17102620180119_170918

Kategorier
Familie Hverdag

Frisør tid…det bliver en god fredag..

Kære søde læsere ❤

I dag er jeg hos frisøren i Ringsted, jeg har den sødeste frisør. Jeg bliver altid forkælet med kaffe og et stk. chokolade og der er bare en hyggelig stemning lige så snart man træder ind i salonen.

Der er levende lys og musikken køre svagt i baggrunden og så har de en massage stol når man får vasket hår, så bliver jeg helt sagelig.

I dag bliver håret farvet og jeg får klippet spidser, så det er ikke den helt store forandring med håret, men skønt at få holdt det ved lige.

Efter frisøren skal jeg i Ringsted centret og shoppe lidt god aftensmad, vin og fredags slik til ungerne. Og lidt nyt tøj til mig selv, jeg syntes det er 100 år siden jeg sidst har fået nyt tøj, så det bliver skønt i dag at shoppe helt uden børn og bare have tiden til rigtig at ose😊

Nu skal farven skylles ud af mit hår…men ville lige ønske jer en god fredag ❤

Knus

Smilende Sanne ❤

20180119_14020120180119_135947

Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness Oplevelser

Hvordan jeg kunne vælge at føde 4 børn indenfor 5 år i en alder af 23 år….

Kære søde læsere <3

Som i sikkert ved har jeg jo 6 døtre. Men jeg bliver ofte stillet spørgsmålet hvordan jeg kunne få mit første kuld børn indenfor 5 år i en alder af blot 23 år.

Jeg var 17 år da jeg mødte min første mand og han var 14 år ældre, hvilket vil sige han var 31 år. Han havde to skønne børn da vi fandt sammen, som vi havde hver anden weekend, og på den måde oplevede jeg meget tidligt rollen som pap mor. Jeg elskede den, og syntes bare det var skønt med børn, så året efter fik vi vores første fælles barn Stine, jeg var på det tidspunkt lige fyldt 19 år. Og efter at opleve sit første mirakel, syntes jeg bare det var det største i verden. Jeg er selv ud af en søskende flok på 4 og min ex mand var ud af en søskende flok på 7 børn, så jeg tror også, at når man selv er ud af en stor familie, vil man gerne have det samme.

Jeg ville så gerne have flere børn helst lige i træk, så de kunne få glæde af hinanden hele vejen igennem livet, og jeg kunne være en ung energisk mor med dem, det var nogle af de tanker jeg gjorde mig. Jeg tænkte også på, tænk hvis man blev syg senere i livet, og ikke kunne få flere børn,( det ville være en katastrofe for mig) så måtte jeg hellere få en hel flok skønne børn nu, mens vi havde modet & overskuddet til det og min mand var enig.

Men det var da også en hård tid med 4 børn lige i træk, ingen nattesøvn & hvor man sad og ammede sit barn imens, der også lå et barn i maven, og der dårlig var plads til en selv. Men det var det vi ønskede så inderligt, og da min ex mand også var 14 år ældre end mig, havde han jo en god alder til at blive far til alle de børn vi ønskede os, og erfaringen fra sine andre to børn. Jeg tror ikke det kunne havde ladet sig gøre hvis jeg som 18 årige havde mødt en fyr på min egen alder og fortalt ham at jeg havde et ønske om 4 børn lige i træk. Det krævede en moden mand.

Så det var lidt om hvordan det kunne lade sig gøre med så mange børn lige i træk i så ung en alder. I dag er jeg lykkelig gift med Thomas som jeg fik to efternølere med ( Amalie 7 år og Sofia 5 år) lige inden jeg fyldte 40 år. Så det er lidt sjovt med to kuld børn, nu mine 4 andre børn er voksne.

Det var lidt om dagens tanker fra mig til jer <3

God torsdag, nu vil jeg ud og gå mine daglige 3 km inden det bliver snevejr.

Knus

Smilende Sanne

 

 

 

 

26731310_1527860953996959_7580376445801702322_n26815293_1527860983996956_5338591250345009362_n

Kategorier
Familie Hverdag

Skal jeg gå en operation igennem…

Kære søde læsere ❤

Som i sikkert ved døjer jeg med nogle små skavanker ikke noget alvorligt, så jeg skal ikke klage, men godt jeg blev gift med en læge, for ellers ville jeg da rende den praktiserende læge på døren konstant.

Jeg er i tvivl med mine øjne, jeg har desværre et dårligt syn, -7 på begge øjne så er man meget nærsynet. Det ligger desværre til familien, heldigvis ser alle mine 6 døtre fint. Men jeg tænker på at få en øjen operation så jeg kan se helt normalt. Så vidt jeg kan forstå vil jeg få operationen gratis, da jeg er så nærsynet, så staten betaler det.

Jeg har tænkt i flere år over det, og oplevet andre som har gennemgået det, og været super lykkelige for at de nu kunne se uden briller eller linser.

Jeg har hele tiden sagt at så længe jeg kan se med mine linser er det fint, men kommer der en dag hvor jeg ikke kan længere, ønsker jeg den operation. Og da min allergi i øjnene er blevet værre de sidste par somre, så jeg ikke kunne have mine linser på, besluttede jeg mig for en øjen operation.

Men da jeg efter lang ventetid kom ind til øjenlægen ville han IKKE give mig nogle henvisning på en operation, han forklarede ikke rigtig hvorfor…det var noget med min alder osv.. men jeg var velkommen til at finde en anden øjenlæge sagde han og det var de 2 min jeg fik hos ham, jeg kørte skuffet hjem, endelig havde jeg taget mig sammen og så fik jeg ingen henvisning.

Thomas sagde da jeg kom hjem, at så finder vi bare en anden øjenlæge, men kender i det…nu er jeg i tvivl…

En i vores familie begyndte også at fortælle at hans mor havde fået en øjen operation men det gik galt, og hun endte med et glas øje.

En dame jeg spurgte til råds i en optiker forretning sagde at hun selv havde -7 på begge øjne og turde bestemt ikke få en øjen operation og hun så en del  ..hun mente nok inddirekte, hvor det havde gået galt.

Så vi må se her i det nye år, om jeg får gennemgået en øjen operation eller ej…

God onsdag ❤

Knus

Smilende Sanne ❤20170812_130629