Kategorier
Familie Hverdag Oplevelser

Jeg bliver kimmet ned fra morgen til aften..

Kære søde læsere,

Jeg sidder her og nyder morgen kaffen. Jeg har rengørings dag i dag, så hele huset skal gøres rent. 180 kvm i to plan så det kan godt tage nogle timer for mig, men jeg plejer at holde nogle pauser indimellem, hvor jeg også går en tur med hundene, så er det ikke så hårdt.

Men her til morgen ringer min mobil flere gange fra samme nummer, ligesom den har gjort konstant den sidste uge. Når jeg så tager den, er det fans af vores YouTube kanal “SanneVilleFamily”, som ringer for at fortælle mig, at de elsker os osv… Jeg får sagt tak, og at jeg ikke har tid til at snakke og får afsluttet hurtigt derefter.

Jeg tager telefonen her til morgen, fordi jeg altid tager den, når vores døtre på seks og otte ikke er hjemme. Jeg får lidt angst, når samme nummer har ringet 21 gange, for så tror jeg straks, at der må være sket noget alvorligt.

Det var igen en fan, som sagde “hej”. Jeg er holdt op med høfligt at svare tilbage, lægger røret på og blokkerer nummeret. For hver dag bliver der ringet fra flere forskellige numre, og det er stort set fra morgen til aften. Det er børn på omkring 10 år, som er fans af os.

Som sagt, så har vi jo en YouTube kanal (“SanneVilleFamily”) med 3,5 millioner visninger om måneden. Så vi har rigtig mange børn, som følger os og elsker vores familie, hvilket vi er meget glade og taknemmelige for. Men efterhånden kan jeg stort set ikke lave videoer eller skrive et blog indlæg færdigt, uden at der kommer en opringning, som forstyrrer mit arbejde.

Vi elsker vores fans, og vi giver altid kram, når vi er ude og stiller gerne op til et foto, men jeg synes, det har taget overhånd at ringe konstant til os. Så vi har nu fået hemmeligt nummer og adresse.

Jeg ved godt, det bare er søde uskyldige børn, som ringer til os, og som synes det er sjovt, når jeg tager mobilen og siger mit navn. Men det er ikke sjovt at blive forstyrret fra morgen til aften. For som sagt, så kan jeg godt få lidt angst, hvis jeg ser det samme nummer, har ringet mange gange, for så tænker jeg, om der er sket noget i skolen med vores børn.

Nåh nok om det! Det var den rengøring, jeg kom fra 🙂

God dag,

Knus Sanne

Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness Oplevelser

Jeg blev meget skuffet…

Kære søde læsere,

I går var vi ude med vores døtre hos vores voksne datter Nadia, så hun kunne passe dem en times tid, og når vi så kom tilbage, skulle vi spise aftensmad sammen.

Thomas og jeg skulle ud og se på et stort hus i Roskilde, som var til leje. Jeg havde skrevet sammen med ejendomsmægleren i går, og alle detaljer var på plads, vi skulle bare se huset.

Jeg var helt solgt, store rum alle vegne, det var totalt nyistandsat, og der var kig til Roskilde fjord. Beliggenheden var perfekt, for enden af en lukket vej og kort til skole.

Efter at have forelsket mig i det store hus på over 200 kvm i min fødeby Roskilde, får Thomas så spurgt ejendomsmægleren, om dem som ejer huset, hvor de bor osv.

Det viser sig, at de bor i udlandet i ca. to til tre år, og så vil ejer gerne hjem og have sit hus tilbage. Jeg blev så skuffet.!!

Her stod vi med drømmehuset, og der stod UBEGRÆNSET leje periode i selve annoncen. Vi ville aldrig tage ud og se på noget, som ikke var ubegrænset, for vi har ikke lyst til at skulle flytte igen om to år, specielt ikke når vi har børn, som vi gerne vil give nogle stabile rammer.

Vores tanke var at leje huset af dem i en årrække og så evt. købe huset af dem (mange huse som står til leje er jo huse, som tidligere har været til salg og som ikke har kunnet sælges til den forventede pris). For så ville vi kunne nå, mens vi boede til leje der, at spare op til selv at kunne købe huset af dem. På den måde ville det være et hus, vi altid ville kunne blive boende i, blive gamle i og blive vores børns barndomshjem.

Men sådan skulle det åbenbart ikke gå, jeg var skuffet, da vi sad ude i bilen igen på vej til Jyllinge. Vi skulle tilbage og spise aftensmad med vores voksne datter Nadia og hente vores to yngste døtre. Og så tidligt hjem og se Forsidefruer i tv. Vores børn skulle også tidligt i seng, for de er altid så trætte sidst på ugen.

Jeg er en spirituel person og er sikker på at grunden til, vi ikke fik lejet huset, var fordi at universet har noget som ligger og venter på os, og som er det helt rette for vores familie.

God dag,

Knus Sanne

 

Kategorier
Familie Hverdag Oplevelser

Hygge dag på Fisketorvet med ham her..

Kære søde læsere,

I dag havde jeg hygge dag med min skønne mand. Jeg havde et møde i København, og bagefter kørte vi til Fisketorvet.

Det er nok et par år siden, vi har været på Fisketorvet sidst. Jeg elsker store shopping centre. På Fisketorvet er der mange forretninger og masser af spisesteder, selvom vi havde lidt svært ved at finde dem i starten 🙂

Fisketorvet er et eksklusivt sted i flere etager og med flotte dekorationer. Der er også biograf.

Vi fandt et lækkert spisested, hvor vi kunne sidde og se ud over det hele. Vi fik en grillet kyllinge burger menu og et iskoldt glas cola til. Det var så lækkert.

Meningen var, at vi skulle finde en efterårs jakke til Thomas, men det nåede vi ikke. Efter vi fik shoppet i Føtex, som også ligger på Fisketorvet, var klokken blevet så mange, at det var tid til at køre mod Osted igen, så vi sammen kunne hente vores børn på sfo’en.

Jeg køber som regel altid noget til vores børn. Jeg kan ikke lade være, for jeg elsker vores guldklumper. Det er dejligt, at vi har muligheden for at forkæle dem og shoppe ind sammen til vores børn. Det nyder jeg rigtig meget.

I dag fandt jeg nogle sjove puder i Føtex med emojis på, som kan ændre sig fra glad til surt ansigt, når man kører hånden over puden. Pigerne er vilde med den nye mode med det sjove fænomen. Pigerne har også trøjer med det på.

Vi købte også lidt tøj, de manglede, og nogle sjove legetøjs figurer med vand og  bobler i. Det var lige sagen, da de fik gaverne, efter vi hentede dem på sfo’en.

Her til eftermiddag har vi hygget herhjemme, og pigerne har taget hver sin sjove pude og placeret på deres senge på deres værelse.

Nu spiser vi lidt reste mad, som blev tilbage fra aftensmaden i går, hvor vi fik kinesisk mad inkl. sushi, det er så lækkert.

God aften,

Knus Sanne

Kategorier
Familie Hverdag

Nyt tøj…

Kære søde læsere,

Jeg har fået købt nyt smart tøj over nettet og dette er ikke sponsoreret, men jeg tænkte jeg ville vise det, hvis i skulle blive inspireret.

Jeg er desværre ikke så meget til cowboy bukser, de dage jeg er lidt magelig, så har jeg lyst til slapper tøj. Jeg fandt disse lækre leggings med en fin stof kant med knapper på langs siden. Det gør at bukserne er magelige at have på, men at jeg stadig føler mig smart.

Den beige farvet bluse faldt jeg for med det samme, pga. de lidt frække huller/åbninger i blusen og samtidig er den elegant fordi der er blonde på.

Begge dele er på tilbud hos Zanca sonne.

Så det tøj har jeg taget på i dag. vi er på vej til Kbh. hvor jeg har et møde. Min mand har taget med mig, så vi kan shoppe sammen bagefter.

God dag,

Knus Sanne

Kategorier
Familie Hverdag

Nye ting…

Kære søde læsere,

I dag kom der to pakker til mig. Jeg elsker at bestille over nettet og modtage pakker. Min mand er ved at være dus med posten, for han kommer stort set med pakker til os hver dag.

Hvis ikke det er fanpost, så er det mig som har bestilt og jeg elsker det. Det er lidt som juleaften bare hver dag 🙂

Det er ikke kun til mig selv jeg bestiller, jeg tror faktisk det er mest til vores børn. Og så Interiør til hjemmet, er vild med brandet “Riviera Maison”.

I dag blev det til et stort badekar, som er så stort at vi voksne også kan sidde i det. For hvem vil ikke nyde et varm karbad en kold vinterdag. Det har været tiltrængt længe med et større badekar.

Pigerne bruger stadig deres baby badekar, selvom de næsten ikke kan sidde i det mere, men de er ikke så vilde med brusebad.

Jeg fik også købt nogle nye efterårs støvler, jeg er helt vilde med dem. De har lige været udsolgt i farven beige, men da de fik dem på lager igen, så slog jeg til og købte dem.

Nu glæder jeg mig til at gå en tur med hundene med de nye støvler på, og i aften få et varmt karbad.

God dag,

Knus Sanne 

Kategorier
Familie Hverdag

En hygge dag med det hele…

Kære søde læsere,

Efter vores hygge tur på Ros Torv tog Nadia med mig ud og hentede børn på sfoen, og så hjem til os i Osted og hygge bagefter.

Nadias kæreste ville komme ud til os senere med vores barnebarn, så vi alle kunne spise aftensmad sammen. Det er så hyggeligt.

Vi lavede to mørbrad med pikant ost i og bacon om, det røg ca. 30 min i ovnen på varmluft ca. 190 grader med pomfritterne. Så det var nemt at lave mad og det smagte skønt med bearnaise sovs til.

Desserten var det bedste, nemlig churros, det er vi alle helt vilde med. Vi plejer at købe det på Dyrehavsbakken, når vi er derinde et par gange om året, så det er ikke så tit vi spiser det.

I perioder har jeg fundet det frossent i Netto, hvor vi så selv har lavet det ligesom i dag. Men i dag fandt vi churros i Føtex, så vi købte to pakker og 1 L. vanilje is.

Det er meget nemt at lave de frosne churros, de fik kun 3 minutter i 200 grader varm ovn. Og en is på bordet, så var vi helt vilde, især børnene. De kunne slet ikke få nok, så godt smagte det. Jeg må have købt et lager af churros til min nye store fryser, så man altid har en lækker dessert ved hånden.

Det var meningen at vi skulle have set klovn i tv sammen, men børnene var så overtrætte, så Nadia tog hjem efter desserten. Vores børn fik også børstet tænder og blev puttet. Nu vi har skole børn og de er tidligt oppe og igang hele dagen bliver de tidligt trætte om aftenen, så vi putter dem kl. 20.

God aften, nu vil Thomas læse højt for mig, det er så hyggeligt. At blive læst højt for, oppe i vores seng og som regel falder jeg i søvn midt i historien. Vi er ved at læse en selvbiografi om Linse.

Knus

Sanne

Kategorier
Familie Hverdag Oplevelser

Se mit nye hår..

Kære søde læsere,

I dag var jeg til frisør Unique på Ros Torv og fik farvet hår. Det blev rigtig flot, lidt mørkere, end det var før, men jeg er godt tilfreds.

Jeg fik jo min datter til at farve mit hår sidst, for ca. fire uger siden, hvor jeg panikkede en søndag, over grå hår, som tittede frem i hovedbunden. Da man ikke kan komme til frisøren på en søndag, farvede vi selv mit hår.

Men man kan godt mærke forskel på håret, når frisøren har gjort det med hendes gode produkter, og når man selv gør det. Jeg er glad for, frisøren fik givet mit hår en hårkur, farvet det, klippet det og farvet mine bryn, så jeg kan se lækker ud igen.

Jeg ønsker et langt hår, og det er ikke pænt, hvis det ikke ser sundt ud. Og nu føles mit hår dejligt sundt og flot, så der kommer jeg fremover.

Mit datter Nadia var med mig til frisør, hun fik også farvet sine bryn. Nu sidder vi og hygger med en god frokost på Vivaldi på Ros Torv i Roskilde.

God dag,

Knus Sanne 

Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness

Jeg vil flytte tilbage til min fødeby..

Kære søde læsere,

I dag gik jeg tur med hundene i det fine sensommer vejr. Hestene stod ude på marken, og kastanje træerne havde allerede tabt en del kastanjer.

Jeg stod der midt i landskabet og samlede et par kastanjer op og lagde i min lomme, så jeg snart kunne gemme min dekorationen med muslingeskaller væk og erstatte den med efterårs pynt.

Jeg burde føle mig som verdens lykkeligste kvinde med en dejlig mand, seks døtre, arbejde hjemmefra sammen med min mand, kunne rejse når vi har lyst og selv styre, hvornår vi vil arbejde. Et rigtig drømmeliv for os for jeg elsker at have tid til min mand, vores seks døtre og vores to små hunde.

Men jeg har længe haft en længsel efter at komme tilbage og bo i min fødeby Roskilde, og den længsel er blevet stærkere. Jeg endte med at tage mig selv i at tudbrøle ude på marken, for hvordan skulle jeg kunne forklare Thomas, at jeg vil tilbage til Roskilde og bo. Jeg ønsker, at vi skal blive gamle dér ligesom mine forfædre. Amalie og Sofia skal også nå at have barndoms minder derfra.

Men svært at sige til sin mand når vi er faldet så godt til i vores stråtækte hus i Osted, hvor vi snart har boet i fire år.

Pigerne er glade for deres skole og sfo, og man flytter jo ikke bare når ens børn er så store og går i skole. De har etableret sig der og fået venner osv. Vores børns ve og vel betyder alt for mig. Jeg tror også det er derfor, jeg i det sidste års tid har prøvet at skyde den længsel efter Roskilde væk.

Jeg kan blive sur på mig selv over at have følelser for en bestemt by og især for sådan en dyr by som Roskilde. Men sådan er det nu engang, jeg kan kun give udtryk for det, jeg føler dybt i mit hjerte.

Jeg gik min tur færdig, og da jeg kom hjem til Thomas og pigerne, fortalte jeg grædende Thomas oppe i vores soveværelse, hvad jeg følte, og hvordan jeg havde grædt ude på marken i dag, fordi jeg ville tilbage til mine rødder til min fødeby Roskilde.

Thomas blev bestemt ikke overrasket. Han ved, at jeg elsker Roskilde, og han er den eneste person, som nogensinde har kunnet få mig til at flytte væk fra Roskilde.

Grunden til vi egentlig flyttede væk fra Roskilde i sin tid var fordi, vi betalte af på en hus gæld, da vi i sin tid ejede to huse og fik et økonomisk tab i forbindelse med salg.

Så vi følte, at vi kunne spare nogle penge og afdrage mere på vores hus gæld, hvis vi flyttede lidt ud på landet. Det er grunden, det koster kassen at bo i Roskilde.

Jeg har været ret træt af folks dumme kommentarer på de sociale medier og fra andre mennesker, fordi vi i en periode flyttede en del gange. Mest af alt fordi de ikke har kendt grunden til det. Det er så nemt at dømme andre mennesker. Det er nok også derfor, jeg omgiver mig mest med ikke dømmende mennesker.

Men nu er vores økonomi også et helt andet sted, end den var for fire år siden, så vi kan sagtens få råd til at bo i Roskilde, hvis det rigtige hus kommer, og pigerne kan stadig gå i skole på Osted skole og sfo, hvis de har lyst til det. Jeg kører dem gerne frem og tilbage – det tager ca. 15. minutter i bil hver vej.

Thomas krammede mig og sagde, at han er lykkelig, hvis jeg er lykkelig. Så på et tidspunkt flytter vi tilbage til Roskilde igen, jeg håber det bliver indenfor et år. Det eneste krav Thomas har, er at det bliver et hus, som er mindst ligeså stort, som det vi bor i nu. Det vi bor i nu er 175 kvm. Så vi håber at finde et hus på ca. 175-200 kvm i Roskilde.

Det hjalp meget at snakke med min mand om det. Dejligt han elsker mig så højt og bare vil være sammen med mig. Han har ikke følelser for et bestemt sted. Han vil bare være sammen med mig, og hvis jeg er glad og trives, så er han glad.

God søndag,

Knus Sanne

Kategorier
Familie Hverdag

I dag lever jeg af vand og juice..

Kære søde læsere,

I går var vores voksne datter på besøg. Jeg køber altid stort ind, når jeg ved, at vores voksne døtre kommer på besøg. Der skal ikke mangle noget.

Så i går spiste vi frokost sammen, dvs. smørrebrød. Jeg havde købt en drømmekage til bagefter uden at vide, at min datter også havde købt min ynglings kage med, nemlig jordbærkage.

Så efter et stort måltid frokost blev kagerne sat på bordet, og vi så en god film sammen (En romantisk film).

Selvom vi alle var overmætte, skulle vi selvfølgelig have aftensmad. Så vi lavede oksecuvette, pomfritter og salat.

Efter aftensmaden havde jeg handlet ind til chokolade budding, så det var klart, det skulle vi da også have. Man skal da have dessert 🙂

Efter desserten så vi en gyser film, da vores to yngste døtre var blevet puttet. Jeg duer ikke til gyserfilm, og der skal gå lang tid, før jeg ser en gyser film igen.

Den var så uhyggelig, at jeg var nødt til at sidde med min mobil og se på den for at aflede opmærksomheden på noget andet, og indimellem når de skreg højt i filmen, slap jeg alt, hvad jeg havde i hænderne, og holdt mig for ørene, så jeg intet kunne høre.

Vi skulle da også have Ben og Jerrys is til filmen, da jeg ved, at det er vores datters yndlings is. Og slik skal da også på bordet til film hygge.

Så efter al det spiseri i går vil jeg bare leve af vand og grønsags juice i dag. Jeg skal også ud på en gå tur med vores hunde til vores netto her i Osted og hjem igen, der er ca. 4 km.

Hvad skal i lave i dag?

God søndag,

Knus Sanne

Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness Oplevelser

Der er en bagside af medaljen..

Kære søde læsere,

Nu sidder jeg i sofaen og nyder morgen kaffen og roen. Roen varede ikke så længe, da vores to små hunde leger tagfat. Det gør de hver morgen efter en god lang nattesøvn, så skal de rigtig afreagere.

Vi har jo en YouTube Kanal SanneVilleFamily, som er vokset rigtig meget. Med snart 19.000 abonnenter og 3,5 million visninger om måneden er der meget aktivitet på vores kanal, hvilket vi er super glade og taknemlige for, og det motiverer os selvfølgelig også til at lave mere.

Men der er altid en bagside af medaljen, som de fleste mennesker ved, hvis de bruger de sociale medier meget. Der vil altid være haters,og da jeg er et positivt og meget følsomt menneske, bliver jeg ofte påvirket af de negative kommentarer, også selvom det måske kun er én dum kommentar ud af 100-200 søde. Derfor er jeg stoppet helt med at læse kommentarer på vores Youtube SanneVilleFamily.

Min mand, Thomas, læser dem alle, for han bliver ikke nær så påvirket, af negative kommentarer. Han fortæller mig næsten dagligt om alle de søde beskeder vi heldigvis også får, og hvor elsket vi er. Det gør mig glad og giver mig endnu mere lyst til at lave mere underholdning om vores familie. Det er jo autentisk underholdning, det er vlogs jeg laver hver dag som mor til seks døtre.

I starten på vores kanal sad jeg dagligt, og svarede alle tilbage og skrev tillykke, når de havde fødselsdag osv. Men som kanalen voksede, havde jeg ikke længere tiden til at svare alle tilbage, hvis der også skulle være tid til at lave videoer.

Jeg vil sige, at det heldigvis kun er meget få negative kommentarer, vi har fået, men nok til at påvirke mig. Så på et tidspunkt, da vi fik kommentarer om mord trusler, fik det mig nærmest til at lukke vores Youtube kanal. Men det skal andre ikke have lov at ødelægge, så jeg besindede mig, for det er vores passion, og det er det, vi elsker at lave som familie.

Min mand overtog kommentarerne på vores Youtube kanal, så jeg bare kunne koncentrere mig om, at lave det jeg elsker, nemlig videoer.

Det var lidt om dagens tanker til jer fra mig. 🙂

God dag,

Knus Sanne