Kategorier
Business Familie Mindfulness Oplevelser

Reklame for Legoland Billund//På den røde løber..

Kære søde læsere,

Jeg sidder her i stuen søndag morgen og resten af huset sover, jeg har taget et bad, tændt levende lys og sidder nu med kaffen og skriver til jer om den fantastiske dag i går, på den røde løber i Legoland i Billund. Hvor vi var til Verdens premiere på Legofilmen 2, som vi var blevet inviteret til.

Det var en rigtig stor oplevelse for os og vores børn. Vi har ikke været på den røde løber før, så det var stort. Der var pyntet op til den helt store guldmedalje, man skulle bare følge den røde løber rundt i Legoland, til man fandt hvor man skulle være, og den var lang og med balloner allevegne.

Vi mødte en enkelt fan på den røde løber  som fik taget billede med os, det er simpelthen så sødt. De fleste børn ved hvem vi er, men jeg er ikke sikker på deres forældre gør. Jeg har mødt flere små børn på opholdet i Legoland som er stoppet op og bare stirret på os, men ikke sagt noget, men det kan jo også være overvældende for en fire årige som måske ser vores YouTube kanal hver dag, og pludselig står vi der foran hende. 🙂

Til receptionen kunne man spise og drikke som man havde lyst til, det er så god betjening og service. Vi kunne ikke spise noget, så vi nøjes med en cola zero, vi havde næsten lige spist frokost på restaurant Panorama lige inden.

Der var en tale før “Legofilmen 2” startede, og det var direktøren fra Legoland som skulle holde den, inden “verdens premieren på Legofilmen 2” gik i gang.

Jeg vil lige tilføje at vi kom ind i en stor biograf til ca. 400 mennesker, jeg anede ikke en gang at der fandtes en biograf i Legoland. Legoland er så stort, at man ikke drømmer om det, og helt fantastisk eventyrligt, man bliver som barn igen 🙂

Der var popcorn, slik og sodavand til filmen og der stod vagter klar, hvis ens små børn skulle på toilettet under filmen, så var de behjælpelige.

Legofilmen 2 var fantastisk god. Den var sjov, underholdende, flot lavet og så var der levende mennesker i den, det kunne jeg rigtig godt lide. Fantastisk musik var der også i filmen, vi begyndte at sidde og vrikke med i stolen til musikken, du kunne simpelthen ikke lade være.:-)

Vi grinede rigtig meget da en af Lego figurerne var den kendte creme konge “Ole Henriksens” stemme, det var så sjovt.

Som altid ender sådan en sød børnefilm godt, og jeg vil endda sige at den også er for voksne, du bliver godt underholdt.

Jeg kan kun anbefale at man ser den i biografen med sine børn i vinterferien, hvis man har mulighed for det.

Legofilmen 2 får fem stjerner af os. 🙂

God søndag,

Knus Sanne

 

 

 

Kategorier
Business Familie Mindfulness Oplevelser

Reklame for Legoland//Så typisk Sofia..

Kære søde læsere,

Vi er kommet godt til Legoland i Billund som er sponsoreret af Legoland. Vi bor på hotel Legoland, her så sjovt og eventyrligt.

Værelserne på hotellet er tema belagt, vi bor på værelset kingdom, du kan også bo på en anden gang/værelse hvor det er Legofriends. Der lå små Lego poser på pigernes hovedpuder og på vores dobbelt seng var der lavet et skjold ud af Lego som hænger på væggen over sengen. Vægge og gulvtæppet er lavet med Lego figurer på, det hele er så gennemført og flot, et eventyr vi aldrig vil glemme.

Og eventyret er kun lige begyndt. Vi var på restaurant Panorama, her på hotel Legoland til aften. Hold op det var lækkert mad. Thomas og jeg fik en steak hver, med pomfritter, salat og en fantastisk bearnaise sovs til.

Pigerne valgte at tage fra et “tage selv bord” for børn. De valgte nuggets og pomfritter, og selvfølgelig var pomfritterne formet som Legoklodser. 🙂

Sofia tog to bidder af sin mad og sagde “tak for mad” det er så typisk Sofia. Og da Thomas og jeg var ved at sætte tænderne i den lækreste steak, og romantisk ville skåle med hinanden i rødvin, sagde hun at hun skulle kaste op, så Thomas måtte hurtigt forlade bordet, og finde et wc med hende.

Gudskelov skulle Sofia ikke kaste op, hun havde bare drukket sin cola zero på nul komma fem, og derfor fået det lidt skidt, det er typisk Sofia. En sød tjener delte små Lego poser ud til børnene, så børnene kunne lege med det, mens forældrene spiste deres mad, super god ide.

Restaurant Panorama er en fin restaurant med hvide duge og tjenere allevegne. Du får lov at prøvesmage rødvinen før du beslutter dig til hvilken vin du bedst kan lide. Steaken nærmest smelter på tungen, og de pomfritter, de smagte fantastisk.

Det gode er, at selvom det er en fin restaurant er den børne venlig. Børnene kunne lege rundt omkring og på et tidspunkt lavede de balloner til børnene, så fin service.

Jeg genkendte et par enkelte kendisser fra bladene som var på restauranten og ellers så jeg et par youtubere som jeg også kunne genkende. Men de fleste kendte vi ikke. Det bliver spændende i morgen til verdens premieren på Legofilmen 2 og på den røde løber. 🙂

Efter restauranten shoppede vi fredags slik ind i butikken her på hotellet. Og lige nu er vi på hotelværelset, vi hygger med slik, og vi skal se vores yndlings program Xfactor. 🙂

Vi glæder os til at vågne op i morgen til endnu en eventyrlig dag i Legoland i Billund, og mest af alt at se Verdens Premiere på Legofilmen 2.:-)

God fredag, jeg skriver i morgen hvordan lørdagen forløber med alt det spændende der skal ske. 🙂

Knus Sanne

Kategorier
Business Familie Oplevelser

Reklame for Legoland. Verdenspremiere på Legofilmen 2

Kære søde læsere,

Vi har været så heldige at få sponsoreret et ophold i weekenden på hotel Legoland i Billund, hvor vi er inviteret med til verdenspremiere på Legofilmen 2.

Det bliver rigtig sjovt, det glæder vi os meget til, især vores døtre Amalie og Sofia på seks og otte år. Vi var i Legoland sidste år, men dér boede vi på et hotel lidt væk fra Legoland.

Denne gang skal vi bo på Hotel Legoland dvs. inde i selve Legoland, det bliver sjovt at prøve. Vi glæder os også meget til at se Legofilmen 2 – Legofilmen 1 var ihvertfald rigtig god og sjov. 🙂

Vi kommer også på den røde løber, hvor der vil være mulighed for at få taget billeder med nogle af heltende fra filmen. 🙂

Vi vil også få mulighed for at komme med på en guidet tur til det nye Castle Hotel i Legoland. Jeg forestiller mig et slot, hvor man fremover kan booke overnatning, hvis man ønsker et ophold i Legoland, og hvem vil ikke gerne bo på et slot. 🙂

Det var lidt om det, som kommer til at ske for os i weekenden. Vi kører allerede hjemmefra i morgen kl. 12, og vi krydser fingre for, at der ikke kommer for meget sne, da vi skal køre i bil derhen.

God torsdag,

Knus Sanne

Kategorier
Business Hverdag

Reklame for Loop fitness, jeg er rystet over min metaboliske alder..

Kære søde læsere,

Så fik vi taget os sammen til at komme i fitness center. Det var som sagt første gang for min mand, jeg har prøvet det før for ca. 20 år siden.

Jeg må indrømme i starten skulle jeg bare have det overstået og så måtte vi se om det var noget vi gad igen. Jeg er ikke fan af at svede, og skal man smide nogle kilo, så kræver det ligesom lidt sved på panden.

Det hjalp meget på motivationen at se så mange ældre i trænings centeret, nok fordi jeg ikke selv er i god form. Grunden til at det næsten kun var ældre mennesker, er nok fordi vi kom om formiddagen på en hverdag, hvor de fleste i vores alder er på arbejde.

Der var sat omkring 20 maskiner op i en ring, det er derfor det hedder “Loop”, gætter jeg på. Og så har man ca. 45 SEK. ved hver maskine, og så lyder der en bib lyd, og så er det tid til at skifte maskine.

Det tager ca. 22 min. at prøve alle maskinerne. To gange rundt, burde være rigeligt, og har man lyst til mere, har man ikke gjort det godt nok..

Men først skulle vi opvarme på nogle motions cykler. Jeg følte Thomas var i bedre form end jeg var. Men han har også sin grund form i orden, ved at han løber hver forår til efterår.

Vi fik en rigtig god prøve træning med den sødeste træner. Så næste gang vi kommer er vi ikke i tvivl om hvordan vi anvender maskinerne. Det som er farvet med gult på maskinerne, er det man skal regulere ved, så det passer til ens eget højde osv.

Jeg gav den lidt for meget gas ved ro maskinen, så meget at jeg fik kvalme og følte pludselig at jeg skulle kaste op. Men det hjalp at drikke lidt vand. Pludselig fik Thomas det på samme måde, det hjalp også ham med vand og en lille pause. Måske var det fordi vi havde spist skyr hjemmefra.

Efter træningen blev vi vejet og vi fik vores metaboliske alder at vide. Jeg må sige at jeg er rystet. Jeg troede jeg vejede 79 kg, ihvertfald på vores gamle vægt derhjemme, som vi har brugt, men nu har smidt ud, da den ikke var helt stabil.

Men jeg havde tænkt at jeg nok havde tabt mig, da jeg har ændret livsstil i det her år, og ikke har rørt sukker, men nærmest levede som en kanin af salat.

Vores søde træner vejede mig og min mand efter træningen og lavede en udregning så vi kunne se hvordan det stod til.

Man plejer at veje folk før træningen og hvor man ikke har spist morgenmad hjemmefra, sagde hun, så vi skulle vide at det hun kom med, var cirka mål.

Jeg vejede 83,5 kg. Og min metaboliske var 61 år. 61 år… Jeg er rystet. For det første synes jeg jo ikke selv at jeg ser tyk ud, jeg ved godt at jeg har lidt på sidebenene, men hvem har ikke det.

Men her vågnede min mand og jeg op, det er ikke nok at omlægge sin kost. Det er lige så vigtigt at holde sin fysik i gang med træning. Så efter denne her rystende besked, vil vi træne to gange om ugen.

Jeg vil løbende lave blog indlæg hvor i kan følge med i min vægt og min metabolisme alder, for det var noget af en opvågning. Vi har lavet en video i kan se her

God dag,

Knus Sanne

 

 

Kategorier
Business

Reklame for Chiquelle, med RABATKODE til jer..

Kære søde læsere,

I dag fik jeg lavet reklame for Chiquelle som er et af Sveriges største fashion online brands, nu også i Danmark på www.chiquelle.dk. Med en til tre dages levering.

Jeg elsker det tøj fra Chiquelle, det er lækkert, moderne og kvaliteten er i top. Der er mange andre lækre ting end tøj på deres hjemmeside. Lige fra bikini, makeup og tasker osv.

Det er nu sjette gang jeg er så heldig at få sponsoreret deres lækre tøj, og jeg kan kun anbefale det. Jeg har også fået en rabatkode til jer, så i kan shoppe løs, og nyde den høje rabat de giver her i starten af det nye år.

Rabatkoden finder du i min video på vores YouTube SanneVilleFamily. I kan se videoen her:-)

 

Husk når i køber tøj på Chiquelle.dk, at skrive Rabatkoden inden i betaler, så i kan få meget rabat.

God fornøjelse med at shoppe:-)

Knus

Sanne<3

 

Kategorier
Business Familie Hverdag Oplevelser

Reklame for Games4u – Vampyrjagten

// Reklame for Games4U

Hjemmeside : https://www.games4u.eu/

Facebook: https://www.facebook.com/games4ueu/

 

Kære søde læsere,

Vi har været så heldige at få sponsoreret et sjovt familie brætspil “Vampyrjagten” fra Games4U, som vi spillede forleden dag med vores to døtre på seks og otte år.

Jeg må sige, at vi hyggede os SÅ meget sammen. Det er længe siden, at vi har grinet så meget allesammen og fællesskabet omkring det, var jeg helt vild med. Især i disse tider hvor børn sidder mest på deres iPad og spiller spil.

Der er noget over at spille et brætspil hele familien! Det er så hyggeligt, og man er nærværende sammen på en helt anden måde.

Vampyrjagten er et rigtig sjovt spil. Det er et rigtig familie spil men er også nemt at spille for børn.

Det er et spændende spil, der gælder om at få nøglen så man kan slippe ud fra vampyrslottet, inden man bliver bidt af en vampyr. Bliver man bidt, bliver man også selv til en vampyr, og så gælder det om at jagte de andre deltagere, inden de slipper ud af slottet.

Vi levede os alle ind i det, og vi voksne syntes, ligesom børnene, at det var så spændende og sjovt, at vi blev som børn igen. Man kan være op til seks deltagere, og det går fra alderen 5 år og op. Det er en fantastisk julegave ide og også god som mandelgaven i år.

Du kan være heldig at vinde det i vores GIVEAWAY på vores Youtube “SanneVilleFamily”

For at deltage i vores GIVEAWAY er du nødt til at se videoen på YouTube, så du kan like og kommentere den.

Regler for giveaway:

  • like videoen
  • skriv i kommentar feltet på videoen, hvad du godt kan lide ved at samles om et fysisk spil
  • Vinderen trækkes og får besked om én uge.

Hér kan du se videoen 🙂

God dag,

Knus Sanne

 

Kategorier
Business

Reklame fra Chiquelle, lækkert her til vinter..

Kære søde læsere,

Så fik jeg sponsoreret lækre efterårs trøjer/sweater fra Chiquelle. Chiquelle er et af Sveriges største online fasion brand og nu også i Danmark, på www.chiquelle.dk. Der er 1 til 3 dages levering.

Jeg er vild med Chiquelle, og deres net butik, de har alt fra tøj, støvler, sutsko, make up, tasker, solbriller osv. Det er meget den nyeste mode, og det er en god kvalitet.

Jeg har lavet en video, hvor i kan se at jeg viser tøjet på. Jeg har også en rabat kode til jer, som i kan se i video beskrivelsen. Så i kan shoppe amok på www.chiquelle.dk. 🙂

Rabat koden gælder i 5 dage. Så skynd jer, der er meget lækkert derinde. 🙂

God dag,

Knus Sanne 

Kategorier
Business

Reklame//Tøj fra Chiquelle.dk

Kære søde læsere,

Så har jeg været så heldig endnu en gang at få sponsoreret tøj fra Chiquelle.dk. Chiquelle er et af Sveriges største fashion brands og nu også i Danmark.

Jeg er vild med tøjet, specielt den turkise blå sweater, den er vild lækker syntes jeg, især nu vi går vinteren i møde.

Jeg er også vild med lange sorte cardigan, den er helt blød, og godt at have hjemme, især nu vi går den kolde tid i møde, så vil den passe godt til en kjole. Det er smart med kjole og en lang cardigan til. Og så fryser man ikke:-)

Den beige strik trøje, den er rigtig dejlig vamset. Og så sød med en hætte på. Jeg bliver lidt mere ungdommelig at se på, når jeg har en striktrøje med hætte på:-)

Den mørke grønne kjole er også rigtig fin og silkeblød. Og nu går vi snart julen i møde, så passer grøn kjole godt til Bla. Jule arrangementer.

Jeg har også en god rabat kode til jer, som gælder i fem dage fra i dag min YouTube video er blevet udgivet, på vores YouTube “SanneVilleFamily”.

Se video, der er links til tøjet og en god RABAT kode, og gå så på shopping på Chiquelle.dk

God fornøjelse 🙂

Knus Sanne

 

Kategorier
Business Mindfulness

Vis verden hvem du er og lad din sjæl skinne igennem

Godmorgen søde læsere ❤

Jeg kom til at tænke på her til morgen, hvor vigtigt det er at turde vise verden hvem man er 😊At turde fortælle om sine erfaringer, ønsker, drømme & oplevelser 😊

Give al den visdom videre man har 😊Jeg ved godt det ikke er alle der har det behov og gemmer det kun til de tætteste.

Men jeg lader gerne verden vide hvem jeg er, for jeg er stolt af hvem jeg er, og hvad jeg har udrettet indtil nu, i mit 45 årige liv 🙌

Jeg er så stolt over at kunne sige at jeg har født 6 døtre …ja født…enhver kvinde som er mor ved hvad man går igennem for at få sine børn, Så 6 børn siger ikke så lidt om den power vi inderholder som mennesker og at jeg har kunne skabe 6 liv og være der for dem som en god & kærlig mor, selvom pengene var små til tider, det er nok det jeg er mest stolt & taknemmelig for 🙏

Jeg ved faktisk ikke hvad jeg havde gjort, hvis det havde vist sig at jeg ikke kunne blive gravid, og få den oplevelse af at blive mor, som nok er den allerstørste livet har at byde på. Jo så havde jeg nok adopteret en masse skønne børn fra de fattige lande som havde brug for en kærlig mor ❤

For i virkeligheden handler det jo om kærlighed og ikke kun at kopiere sig selv.

Udover det, elsker jeg hvis jeg kan gøre en forskel, at kunne hjælpe andre mennesker er nok noget af det mest givende 😊Du får så meget igen ved at hjælpe andre, kunne inspirere andre, og gøre en forskel 😊

En ting som ligger så dybt i mig er at smile til folk og hilse, også selvom jeg ikke kender dem, for tænk hvad et smil kan gøre..måske er det højdepunktet for en ensom hjemløs som har siddet på en bænk hele dagen 😊Det betyder så meget, og som regel bliver folk glade for at få et smil og hilser så venligt igen…I virkeligheden handler det nok om næste kærlighed ❤

Det var lige lidt tanker fra mig til jer❤

God dag 😊Husk at smile 😊

SMILE TO THE WORLD AND THE WORLD WILL SMILE BACK TO YOU 😊

KNUS

Smilende Sanne😊

 

20170906_110413

Kategorier
Business Familie Hverdag Mindfulness Oplevelser

Den dejligste aften tur 🙌🌻🌻

God aften søde læsere ❤

Så kom jeg hjem fra min 3 km gåtur som jeg prøver at gå dagligt for det giver mig så meget godt i min sjæl🙌😊

Og den her sensommer aften var bare så smuk og varm☉

Jeg går som regel med min hund, ikke med andre. Jo jeg går også næsten dagligt med min mand og børn til en legeplads eller gadekæret som ligger overfor hvor vi bor.

Men en gang om dagen ønsker jeg at gå alene med vores hund…det er selvforkælelse😊 Hvor jeg bare går og nyder naturen og ser æbletræer og blomme træer som så fint nu her i sensommeren er sprunget ud 🍏🍑🍒🌾

Jeg nyder den ro i mit hoved det er nærmest som terapi for mig, nogen meditere og jeg går tur 😊( det er vel også en form for meditation)

Jeg elsker på den måde at følge med i årstiderne og få sensommerens sidste sol stråler og jeg takker som regel universitet på min gåtur for al det jeg har at være taknemmelig for 🙏💫

Udover det får jeg som regel nye gode ideer på min gåtur, som regel for min forretning og al det jeg gerne vil udrette nu pigerne er blevet større🙌💫💫💎

Alle de rejser & oplevelser som venter forude💎

Og med alle de gode drømme og tanker er jeg lige pludselig hjemme igen . Og på den måde får jeg også dyrket motion så jeg kan tabe mig( mangler stadig 10 kg)

Men er ikke til motionscenter, så jeg nøjes med min gåtur, men vil med tiden gerne begynde at løbe😊

Det var lige en lille aften hilsen herfra❤

God aften 💫💫

Knus

Smilende Sanne 😊

 

 

20170821_164651