Kategorier
Uncategorized

Status på vores familie

Kære søde læsere,

Jeg har lige set, det er over et år siden, jeg sidst har skrevet på bloggen til jer. Men der har været så meget, men nu er jeg tilbage, og vil bestræbe mig på at skrive dagligt til jer.

I dag er det lørdag, jeg sidder her i soveværelset og ser ud af de store vinduer på vores græsplæne, hvor græsset er vokset al for højt. De sidste par uger har alle vores naboer haft gang i deres græsslåmaskine, det kan tydeligt høres for en, som er sensitiv med sin hørelse, som jeg er.

Jeg synes det er så smart med de næsten lydløse selvkørende græsslåmaskiner. Mine forældre har lige købt én, og jeg overvejer også selv at købe én, da vi ikke er have-mennesker overhovedet. Og så bliver man fri for larmen.

Nu kommer vores svigersøn om lidt og slår vores græsplæne… Mod betaling selvfølgelig 🙂 Det er dejligt, han gider, og samtidig tager han vores barnebarn Hollie med, som så kan lege med Sofia.

Malle har en veninde på besøg i dag, så det bliver godt for Sofia når Hollie kommer, så hun også har en at lege med.

Endelig er det, som om sommeren er på vej, efter et meget koldt forår. I næste uge er vi i juni måned, så det var også på tide 🙂

Vores spabad viser 31 grader, så jeg tror, vi skal i spa i eftermiddag og nyde det gode vejr.

Vores datter Nadia lider stadig af rygproblemer med mange smerter på trods af smertestillende medicin. Nadia er blevet skannet og venter på svar i næste uge fra Roskilde sygehus, om det er en diskopolaps, og om hun skal opereres. Det håber vi ikke, hun skal.

Thomas, som selv er læge, mener ikke, det er en diskopolaps. Han mener, det er et facetledssyndrom, og når man læser beskrivelsen, passer det meget godt på Nadias beskrivelse af smerter i lænden og om i maven. Men vi må se, hvad skanningen viser, men jeg håber Thomas har ret, for så skal Nadia ikke opereres.

Ellers har vi det alle godt, vi har været heldige at hverken os eller vores 6 døtre har været ramt af coronavirus eller andre alvorlige ting. Vi er heldigvis sunde og raske og trives alle godt, pånær Nadia som lige skal ovenpå. Det var lige en lille hurtig status på vores familie.

Tak fordi du ville læse med 🙂

God dag,

Knus Sanne

Kategorier
Uncategorized

Jeg var grædefærdig, da vi kom hjem fra London..

Kære søde læsere,

Vi kom hjem i går efter ti dage i London. Vi havde nogle skønne dage i London det eneste var at vi ikke kunne holde ud at være i vores lejlighed og bruge vores altan fra kl. 8 morgen til kl. 16 om eftermiddagen. Der var håndværkere på bygningen overfor som konstant borede og hamrede i væggen.

Vi var ikke på forhånd blevet oplyst om dette, da vi betalte kassen for at bo i den lejlighed og netop valgt én med altan, så vi kunne nyde vejret og morgenkaffen udenfor. Vi prøvede at få det bedste ud af situationen i London og var væk det meste af dagen, men det er selvfølgelig noget vi har tænkt os at klage over. Vi var netop taget på ferie, fordi vi var ved at få lagt tag på vores hus hjemme i Danmark og ikke orker stillads og larm.

Hjemrejsen var lidt af et mareridt – i Heathrow lufthavn i højsæsonen var der SÅ lange køer ved alt, før vi kom ud til flyet, og jeg havde fået mave problemer aftenen før.

Flyet var forsinket, men det er, hvad der kan ske. Så krydser man bare fingre for man ikke skider i bukserne i flyveren 🙂 Da vi endelig landede i Kastrup lufthavn, ventede vi en time ved bagagebåndet, men vores bagage var stadig ikke kommet på båndet. Og lige dér vil man bare gerne hjem.

Thomas stod i kø i en halv time for at høre, hvorfor ingen af vores 4 kufferter var kommet frem og hvor de var blevet af… Dem havde de såmænd kommet til at sende med et andet fly (heldigvis også et fly til Kastrup, som dog først landede 1½ time efter vores eget)!! Hvordan kan man komme til det?? Vi kunne forstå, hvis det var sket med et af “lavpris selskaberne”, men ikke med British Airways! Vi forstod ingenting men gik over og ventede ved bagagebåndet igen. Langt om længe begyndte vores kufferter at køre rundt på båndet, og vi fik hevet dem i land.

Nu ville vi bare hjem! Hjem til vores hus i Jyllinge, hvor der, alt imens vi havde brugt tre uger på ferie, var blevet lagt tag, så vi nu kunne komme hjem til et hus med nyt flot tag og nyde resten af sommeren og roen med vores børn.

Det var faktisk aldrig meningen, at vi ville rejse denne sommer, men det kan i læse mere om hér og hér.

Det er ikke et valg vi har taget. Vi lejer huset med aftale om, at kunne købe det på længere sigt. Vores udlejer tog beslutningen, lige som vi var flyttet ind. Ikke den fedeste ting, at blive oplyst om når man lige er flyttet ind.!!

Anyways, vi var i sommerhus i Marielyst én uge lige inden vi rejste til London i 10 dage, for så kunne de blive helt færdige med taget på huset imens. Og med ferien i London var der så næsten gået tre uger som aftalt. Vi kunne slet ikke vente med at komme hjem.

Jeg var grædefærdig da vi kom hjem!! Håndværkerne havde ikke nået en skid og det lignede en losseplads, med stillads rundt om huset, brædder med søm Allé vegne, sten, tegl, og jeg ved ikke hvad. Vi kunne dårligt låse os ind i vores hjem.

Hér til morgen blev vi vækket kl. 7 af håndværkerne. Som nu har fortalt, at de ikke kunne nå at blive færdige med taget pga. regnvejr i Danmark de sidste tre uger. De er end ikke begyndt at lægge tegl på endnu.!!

Vi har også fået ødelagt flere af vores møbler i stuen pga. vandskade, da de fjernede det gamle tag og ikke havde lagt presenningen ordentligt omkring vores skorsten på huset.

Så lige nu er vi ved at lede efter endnu et sommerhus, som vi kan leje i en uge for vi kan ikke bo hér så længe, det står på, og vores to små hunde gøer konstant. De kan ikke lide larmen, og vi kan ikke engang lukke dem ud i haven, når de skal tisse.

Lige nu er vi SÅ kede af det og trætte, men vi må prøve at få det bedste ud af situationen, men det er ikke nemt at finde noget at bo i midt i højsæsonen. Det blev ikke lige den sommer, vi drømte om….

God dag,

Knus Sanne

Kategorier
Uncategorized

Reklame:SanneVilleFamily’s nye web-shop :)

Kære søde læsere,

Jeg har simpelthen glædet mig så meget til at dele denne nyhed med jer allesammen! 🙂

Vi er mange gange og gennem lang tid blevet spurgt af vores følgere/fans på vores YouTube kanal “SanneVilleFamily” om der ikke var mulighed for det, og vi har længe gået og overvejet det og tænkt over, hvordan man mon gjorde sådan noget, og nu har vi endelig fået gjort det! Vi har netop åbnet vores egen web-shop, hvor vi netop har lagt de første designs op til vores eget merchandise, som kan købes i shoppen 🙂 Vi skal nok langsomt få udvidet sortimentet med flere designs, når vi får dem produceret.

Der kan købes alt fra t-shirts, bluser, hættetrøjer, jakker, tasker, huer, kasketter, hagesmækker, bamser, puder til kopper med tryk 🙂 Alt sammen i flotte, friske farver. Vi har 15% rabat de første 14 dage ved indløsning af bonus-koden, som kan findes øverst på hjemmesiden. Så skynd dig ind og se om der er noget, som kan friste – der er penge at spare 🙂

Her er linket til web-shoppen : https://shop.spreadshirt.dk/sannevillefamily-merchandise/

Og herunder er der også et par billeder af nogle af de ting, som kan købes i shoppen.

God aften 🙂

Knus Sanne

Kategorier
Uncategorized

Reklame for H.C Andersens Flyttefirma – Vores flytning og indretning i det nye hus..

Kære søde læsere,

Så fik vi flyttet alle vores ting i går, til vores nye hus i Jyllinge. Jeg ventede med vores datter Nadia & børnene i Jyllinge, imens min mand og svigersøn tog til Osted for at tage imod flyttebilen fra H. C Andersens Flyttefirma. 🙂

Det tog 3-4 timer at tømme huset i Osted for møbler og kasser, så derefter ankom den første flyttebil til Jyllinge. Ja, jeg skriver den første, for der kom hele tre af dem og fire flyttemænd. Tænk at man kan have så mange ting – Vi skal vist have sorteret lidt ud!

Der gik et par timer, så havde de venlige flyttemænd klaret at tømme tre flyttebiler med vores ting.

Man kunne bestemt godt mærke at flyttemændene havde meget erfaring. De var meget rutinerede og vidste hele tiden, hvem der gjorde hvad, så det gled bare så hurtigt og nemt. De havde også et godt fællesskab og en hyggelig og sjov sjagon, som jeg godt kunne lide. Det gør også, at flytningen bliver lidt sjovere, når der er en god energi, og alle er glade 🙂 De syntes iøvrigt også alle, at det var et flot hus, vi var flyttet ind i. 🙂

H.C. Andersens Flyttefirma kom også ud med alt, hvad vi skulle bruge inden vi flyttede, dvs. flyttekasser, tape, indpakningspapir og labels, og de henter også flyttekasserne igen efter nogle uger.

Som I kan læse, så havde vi en rigtig god flytteoplevelse med søde og venlige flyttemænd og god service. H.C. Andersens Flyttefirma’s motto “Vi gør din flytning til en god historie” passede ihvertfald perfekt på vores flytning!

Derfor, hvis nogen står og skal flytte, og mangler et flyttefirma, så kan H.C. Andersens Flyttefirma helt klart anbefales:
https://www.hcandersensflyttefirma.dk/

Som I kan se på billederne i stuen, så er vi kommet godt på plads, men vi mangler dog stadig meget i resten af huset, men man skal jo starte et sted. 🙂

God dag,

Knus Sanne

 

Kategorier
Uncategorized

Vores nye familiemedlem..

Kære søde læsere,

I dag var vi ude og hente vores nye hundehvalp, en Cavalier King Charles Spaniel blandet med en Griffon Petit Brabancon race.

Vi synes hun er så cute, hun vejer kun omkring 500 gram og var den mindste i kuldet på fem hvalpe, men også den mest glade og imødekommende af tæverne.

Vi havde længe snakket om en lille hund til, da vi har set hvordan Karla nyder at lege med andre hunde, når vi er i sommerhus.

Det gik så fint da vi kom hjem med vores nye lille hvalp som skal hedde Milla, Karla tog SÅ godt imod hende.

Det kan i se på vores Youtube “SanneVilleFamily” der har vi lavet en video lige fra vi træder ind af døren med vores nye hvalp, og hvordan vores chihuahua Karla tager imod hende.

God dag,

Knus

Sanne 

Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness Oplevelser Uncategorized

Frisør tid. Før og efter billeder..

20180530_140636Kære søde læsere,

Så kom jeg endelig til frisøren, jeg blev nødt til at få noget farve i bunden, jeg var jo ved at blive total grå håret, og det går bare ikke, det vil få mig til at se ti år ældre ud, og det har jeg ikke lyst til.

Men jeg må indrømme at det var en varm dag at gå til frisøren på, 27 grader og vindstille, jeg svedte for vildt under det plastik forklæde, jeg havde fået på.

Men se resultatet, det er da blevet pænt, det var det hele værd og så i næsten 30 graders varme. Min søde frisør er Frisør Ma-Lou i Ringsted, hun er dygtig og sød.

Næste gang om en måned tid, skal jeg have lavet noget rigtig spændende med mit hår, som kommer til at tage flere timer at få lavet, det viser jeg her på bloggen, om en måneds tid.

Nu vil jeg køre en tur i Ringsted centret og shoppe lidt.

God dag,

knus

Sanne
img_20180530_112531_65820180530_131838

Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness Oplevelser Uncategorized

En af de dage..

20180522_132609Kære søde læsere,

I går var en dum og lidt trist dag, ikke til at starte med, men fra det blev eftermiddag.

Pigerne havde bygget borg med alle vores pæne puder fra stuen, de havde slebt dem ud i haven, så jeg blev lidt sur, og sagde til dem, at det skulle de ikke gøre mere, og at de skulle rydde det op.

Efterfølgende mærkede jeg et savn efter min søster, det var stadig svært at forstå hun ikke var her på jorden sammen med os mere. Jeg sagde til Thomas og pigerne at jeg ville lægge mig lidt, måske havde jeg bare brug for en lille eftermiddags lur, tænkte jeg.

Men tankerne kørte rundt, da jeg lå i vores seng i soveværelset, og savnet og smerten efter hende blev større. Jeg så på min ring på min finger, jeg havde fået af hende for mange år siden. Tårerne løb ned af mine kinder. Jeg forstod ikke at det snart var fem år siden hun tog sit liv ved at hoppe ud foran et tog. Selvmord er bare noget af det væreste, for man forstår det ikke….og det tager mange år at bearbejde.

Havde hun nu bare taget piller, så kunne man måske havde nået at redde hende, men lige frem hoppe ud foran et lyn tog, så ønsker man at dø, og hvordan kunne hun dog have så stort et ønske om det, og bare forlade os alle sammen og hendes to børn, på så grusom/forfærdelig en måde, det er stadig ikke til at forstå…

Og uden at lade os vide at hun ikke havde det godt psykisk, og uden at give os en chance, så vi kunne hjælpe hende..Det var ikke fair…

Måske er der ikke noget at forstå, har flere mennesker sagt til mig efter det var sket, men jeg tror bare vi mennesker ønsker at forstå det, at få en forklaring. Men måske vidste min søster det ikke en gang selv, som jeg kunne læse i hendes afskedsbrev, havde hun det så dårligt psykisk, at hun ikke så nogen anden udvej..Og hun ønskede ikke hjælp…

Min søster Linda var blevet skilt, fået dårlig økonomi, ( hun er uddannet bankrådgiver), en forkert om gangskreds hvor hun havde lagt mange penge og kræfter i, og hun kæmpede for noget som ikke blev gengældt, så hun følte sig udnyttet…og derfor så hun ingen anden udvej.

Når jeg ser på Amalie og Sofia som leger sammen, kan jeg se min søster og jeg for mig, vi var tætte aldersmæssigt, 11 måneder var der imellem os. Vores mor strikkede altid ens trøjer til os, hun kunne godt lide når vi var ens. Og det samme gør jeg med Amalie og Sofia, jeg giver dem tit ens tøj på, det er sødt.

Heldigvis går der længere og længere tid imellem at jeg får de her små dyk, hvor jeg bare har brug for at være alene et par timer med mine følelser og mindes hende.

Og jeg ved jo også godt at når man dør, så dør man ikke rigtigt, men hun er stadig iblandt os, bare på et andet plan. ( Det hjælper meget på sorgen, med den indsigt.) Men derfor er der alligevel et savn fysisk, hvor man bare savner hende i hverdagene, at kunne ringe til hende, se hendes glade smil, høre hendes latter, hendes ironi, sjove humor og kunne give hende et kram osv.

Hun lignede mig så meget, jeg så meget af mig selv i hende. Men jeg er taknemmelig for at hun var min søster i 40 år af mit liv.

God dag,

knus

Sanne

 

Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness Oplevelser Uncategorized

En hyggedag med det hele..

Kære søde læsere,

I dag anden pinse dag, skulle være en rigtig slapper dag, men jeg synes alligevel at vi skulle være lidt praktiske, men samtidig skulle der være hygge tid med Amalie og Sofia.

Vi spiste morgenmad ude på terrassen, vi nyder virkelig denne maj måned som bare er så solrig og varm. Vores rododendron er ved at springe ud. Vi har boet her i tre år og den er aldrig sprunget ud før, måske fordi den blev kvalt i ukrudt de andre år, men det har vi heldigvis ikke mere af i vores bede, de er blevet så fine, så nyder at se den er ved at springe ud.

Efter morgenmaden læste Thomas højt for os af en god bog, vi er ved at læse sammen, jeg elsker at ligge i hans skød mens han læser højt, det minder mig om i starten af vores ægteskab for snart 10 år siden, der læste vi også bøger sammen, det er så hyggeligt. Men det er nu mest Thomas som læser højt, mens jeg ligger og lytter.

Vi tog små pauser indimellem i dag, hvor vi fik tømt opvaskemaskinen, og hængt vasketøj op, og så fik vi læst lidt igen. Og sådan gjorde vi igennem dagen, så ingen stress og jag, men heller ikke total afslapning. Jeg vil kalde det en hygge dag med det hele.

Inden aftensmaden gik vi tur på engen, og ned på en stor legeplads( pigernes gamle børnehave), jeg blev lidt vemodig ved tanken om at den periode var slut i vores døtres liv, de var begge blevet seks og otte år, og blevet skole og sfo børn. Og lidt mærkeligt at tænke på at de aldrig ville blive små igen og kunne gå i børnehave igen. Det med tiden der flyver det er svært at forstå, især når man er blevet mor.

Efter en times tid gik vi hjem, og badede børn og lavede aftensmad, og pigerne blev puttet kl. 20, for Amalie skal op i skole i morgen. Men lige om snart tager vi fire dage til Bornholm, det glæder vi os til.

God aften,

knus

Sanne

 

20180521_112711020180521_122258img_20180521_192842_894

Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness Oplevelser Uncategorized

Ingen tvivl, en af de bedste fødselsdage..

Kære søde læsere,

Vi var haft en skøn dag i dag, hvor vi fejrede vores datter Amalies otte års fødselsdag for familien. ( hun blev 8 år d. 12 maj.)

Jeg synes det var en meget vellykket fødselsdag, alle var glade og vi havde vejret med os, så vi ikke sad som sild i en tønde indenfor. Vi var trods alt ca. 20 mennesker. Men lækkert at vi kunne åbne døren til terrassen, så alle kunne gå i haven efter vi havde spist lagkage, boller, kage og drukket kaffen indenfor.

Udenfor tog vi øl, vand, chips, chokolade og slik. Ungerne legede på trampolinen, og gyngede på gynge stativet vi har i haven. De fik også leget med Amalies nye gaver.

Amalie fik så fine gaver, Shopkins hus, shopkins biler, penge, biograftur med overnatning, Wendy pude, Barbie dukke, Lego friends, My little pony, sæbe bobler og figur som kan lyse.

De sidste gæster tog hjem kl. 18.30 og nu mens jeg sidder og nyder kaffen med Thomas og pigerne, og spiser de boller som blev tilbage, sidder jeg med en taknemmeligheds følelse over, hvor heldige vi er at have sådan en skøn familie.

Family is everything…

God pinse,

knus

Sanne
20180520_13431220180520_13433720180520_14414620180520_14334220180520_143405

Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness Oplevelser Uncategorized

Mors dag 💐

Kære søde læsere ❤

I dag er det mors dag så jeg er blevet rigtig forkælet. Med tebirkes til morgenmad. Mine døtre, svigersønner og barnebarn kom på besøg og jeg fik de dejligste gaver.

Jeg fik bla. en sød ramme hvor der stod “Happy Mums Make Happy Families” og et fint armbånd hvor der står “mor” .

Det var så fin en solrig dag, så vi sad alle på terrassen og solede os, mens børnene badede i det store bade bassin.

God mors dag til alle andre mødre derude ❤

knus

Sanne ❤
20180513_11555920180513_101544