Kategorier
Familie

Trækker stikket ud….

Her til formiddag slapper jeg af med levende lys & blade 🙂

Kære søde læsere,

Der sker rigtig meget lige for tiden. Vores kalender er nærmest booket op 2 måneder frem, dog med en påskeferie lige om hjørnet. Det er også dejligt, for så sker der noget, og når man lever af at være YouTuber & Blogger, er det også godt, der sker noget. 🙂

I går skulle jeg virkelig have tungen lige i munden. Der skete stort set noget fra jeg stod ud ad min seng. Vi havde et samarbejde med XJump, og vi fik et nyt medlem af SanneVilleFamily, nemlig en lille undulat unge. 🙂

Det lyder måske ikke af noget, men vi var på fra morgen til aften med videoer for lige at fange ” The moment”. Vi styrer det selvfølgelig selv, men jeg er sådan en type, der kan knokle på til jeg segner om. Thomas har tit sagt til mig, vi når også noget i morgen. 🙂

Men jeg tror også, at det kræver et drive og gåpåmod, hvis man skal have succes og leve af at være selvstændig, og det man elsker at lave. Så er det godt, jeg har det drive, selvom fysikken ikke altid kan følge med længere. Det mærkede vi i XJump i går. Der kunne Thomas og jeg godt mærke på fysikken, vi snart nærmer os de 50 år.

I dag er en slapper dag. Jeg tror, det er vigtigt, når der er et hul i kalenderen, bare at tage dyne & pude ind på sofaen i stuen og se en tv serie eller bare slappe af med levende lys og yndlings magaziner, som jeg gør nu.

Jeg elsker at have noget at lave men elsker også, når der er tid til bare at trække stikket ud og slappe af, tillade sig selv at slappe af og lade op. Det kan godt være svært til tider, når man er vant til at have gang i mange ting.

Jeg er typen der lever livet fuldt ud. Livet er lidt som et eventyr for mig hver dag, fordi jeg vælger at gøre det til det. 🙂

Nu må jeg hellere slappe af. 😉

Tak fordi du læste med 🖤

26 kommentarer til “Trækker stikket ud….”

Sanne du er pæn og hvor går dine børn i skole fordi jeg vil gerne med dine børn og dig og Thomas og gå med ss.fo med dem fordi jeg har drømt om at mødte jer

hej Dina
jeg tror ikke at Sanne gider at give dig den skole fia og malle går på fordi det kan være farligt hvis man fortælle hvilken skole man går på og hvor man bor.
håber det hjalp.
kh Emma

Jeg ønsker også være YouTuber men ved du hvad man skal sige til din forældre Hvis man kan være YouTuber at man ikke må og jeg er 9 år Hvor gammel er Sofia

Hej jeg er stor fan og det kunne vare fedt at hvide hvordan i passer jeres fugle nor i er i sommerhus/ ferie

Hej Sanne
Det er godt du slapper lidt af, det har vi jo lidt alle brug for nogle gange. Det er nogle vilde videoer i laver. I er så sjove.
hils din family 😀

Hej sannevillefamily jeg hedder Frederikke og jeg er 16 år gammel og og jeg er kæmpe fan af jer og din familie og jeg kunne godt tænke mig at få din autograf k.h Frederikke majdal krintel

Hej Sanne
Det er godt at du slapper lidt af, det har vi jo alle brug for. Jeres videoer er så sjove.
jeg er lige blevet 11 år, det gjorder jeg i går. Ville spørgere om du ville sige hej til Amalie og Sofia fra Emma.
Hils din family 😀

Hej Sannee
Det er godt at du slapper lidt af, det har vi jo alle brug for. Jeres videoer er så sjove.
jeg er lige blevet 11 år, det gjorder jeg i går. Ville spørgere om du ville sige hej til Amalie og Sofia fra Emma.
Hils din family 😀

Hej Sanne
Det er godt at du slapper lidt af, det har vi jo alle brug for. Jeres videoer er så sjove.
jeg er lige blevet 11 år, det gjorder jeg i går. Ville spørgere om du ville sige hej til Amalie og Sofia fra Emma.
jeg er stor fan
Hils din family 😀

Hej Sannee
Det er godt at du slapper lidt af, det har vi jo alle brug for. Jeres videoer er så sjove.
jeg er lige blevet 11 år, det gjorder jeg i går. Ville spørgere om du ville sige hej til Amalie og Sofia fra Emma.
jeg er stor fan
Hils din family 😀

Hej Sannevillefamily. Jeg er en er jeres aller største fan. Jeg vil ønske at jeg kunne møde jer en dag. Jeg hedder Eva og jeg er 8 år gammel. Jeg ønsker mig også en undulat men jeg har ikke fået en i nu. Jeg har også lavede en video til jer. Jeg håber i har det vildt godt. De Kærligste hilsner Eva 💗💗💗❤️❤️❤️

Hej jeg hedder Frederikke og jeg er 16 år gammel og jeg bor I struer bremdal og jeg er jeres aller største fan og jeg håber virkelig at jeg kommer til at møde jer en dag
K.h Frederikke majdal krintel

Kære Sanne
Jeg har en datter der forguder dig og din familie 😊, hun skal konfirmeres på lørdag d 23, og ville derfor spørge om det er muligt at købe en video hilsen fra jer, det ville betyde alt i verden. Kærligst Anne Jensen

It’s actually a nice and useful piece of info. I am satisfied that you just shared this helpful information with
us. Please stay us up to date like this. Thanks for
sharing.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *