Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness

Gravid og et barn mere…

fb_img_1521621122649fb_img_1521621088282fb_img_1521621112969

Kære søde læsere ❤

Jeg er blevet spurgt af flere af vores søde fans på YouTube (Sannevillefamily) om vi skal have flere børn… Jeg er lidt overrasket over spørgsmålet, for jeg er jo 45 år og har seks døtre i forvejen.

Jeg vil sige, at jeg elsker babyer, og al den kærlighed man får af sådan en lille størrelse, men når det så er sagt. Så skal vi ikke have flere børn.!

Jeg tror jeg ville dø, hvis jeg fik flere små børn og skulle op om natten og al det arbejde, som hører med til det at have små børn.

Jeg vil så også sige, når man har født seks døtre, så har jeg vist også gjort det godt. Ingen tvivl om at det er det, jeg er mest stolt og taknemmelig for her i livet.

Men jeg gik meget op i da jeg mødte Thomas som 36 årig, at hvis vi skulle få to børn sammen, så skulle det være inden jeg fyldte 40 år, da jeg helst ikke ville have flere børn, efter jeg havde rundet de 40 år. Jeg vil også gerne kunne nyde min tredje alder på et tidspunkt i ro og mag😊

Når det så er sagt, synes jeg, at det er fint, at andre kvinder får børn, når de er over 40 år, men jeg ville personligt ikke orke det. Med seks døtre kender man det arbejde og ansvar som ligger bag.

Thomas og jeg nåede at få vores to børn inden jeg fyldte 40 år, så det var heldigt. Jeg synes faktisk, jeg er en bedre mor her i den senere alder, hvor jeg fik to børn, end da jeg var helt ung. For da jeg var helt ung, var jeg stadig i gang med en selvrealisering. Jeg tog to uddannelser, mens jeg var alene med fire børn, jeg blev skilt osv.

Her da jeg var i slutningen af 30’erne, da jeg fik vores to sidste børn, havde jeg været igennem denne selvrealisering. Og det som mig og Thomas går op i er at nyde vores børn 100 procent, og gøre alt for at de er glade og trives godt. Ens ego bliver nok mindre med årene.

God dag

Knus

Smilende Sanne ❤

6 kommentarer til “Gravid og et barn mere…”

Kære samme jeg synes at i er de bedste youtuber i hele verden og Thomas du er en god far Amalie du er en sød storesøster og Sofia du er en god lillesøster kærlig hilsen Katrine

Kære sanne jeg synes at i er de bedste youtuber i hele verden og Thomas du er en god far Amalie du er en sød storesøster og Sofia du er en god lillesøster kærlig hilsen Katrine

Ein fesselnder Einblick in die Welt der
Luftbetten! Dieser Beitrag hat nicht nur meine Augen für die unglaubliche Vielfalt an Optionen geöffnet, sondern auch den Stellenwert von Komfort und Qualität beim Kauf hervorgehoben. Die praktischen Tipps und tiefgehenden Vergleiche bieten eine solide Grundlage für eine informierte Entscheidung.

Es ist beeindruckend, wie detailliert und umfassend die
verschiedenen Aspekte, von Material bis hin zu Pflegehinweisen, abgedeckt
werden. Ein wertvoller Leitfaden für jeden, der auf der Suche nach dem perfekten Luftbett ist.
Großartige Arbeit!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *