Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness

Store bagedag..

Kære søde læsere,

I dag var det tid til at hygge lidt med pigerne og have store bagedag i køkkenet, og det er der kommet mange sjove videoer ud af i løbet af dagen til YouTube.

Vi får vores datter og barnebarn på besøg i morgen og jeg tænkte at vi så kunne bage en masse i dag, så der var lidt at byde på i morgen. Og hyggeligt er det jo, samtidig med at det er sommerferie og der skal ske lidt, så ikke vores piger sidder med deres ipads hele dagen.

Vi kommer jo ikke sydpå i denne sommer, da vi har valgt at få en hundehvalp. Men om få dage går turen til Marielyst, hvor vi har lejet et sommerhus, hvor vi kan tage hundene med, det glæder vi os meget til. Og rart at vi har en som kan bo i vores hus imens, og vande blomster og hvad der ellers skal passes.

Vores datter Michelle fylder 24 år i dag, Tænk hvor tiden løber. Jeg kan huske da jeg ventede hende i 1994, og jeg boede dengang i en lejlighed i Roskildevænget. Jeg var kun 22 år og ventede mit tredje barn. Lidt vildt at tænkte på hvor ung jeg var, og at jeg faktisk endte med at føde tre døtre mere i årene efter. Jeg gik 11 dage over tid med Michelle, det håber vi ikke sker for hende, hun har termin d. 22 november i år.

God aften,

Knus Sanne

3 kommentarer til “Store bagedag..”

Heej Sanne, Tak for en skøn blog og youtubekanal. Jeg vil høre om du en dag vil lave et blogindlæg eller video om dine børn, hvor gamle de er og om de alle har samme far. Du ser brænd godt ud og er en ung mor til dine ældste piger, kan du fortælle lidt om det og om valget om at få 6 børn med mange års mellemrum? <3 mange knus!

Hej Mille, ja det vil jeg gerne lave et blog indlæg om, jeg tror nu jeg har lavet det før, men jeg gør det gerne igen😊. Knus Sanne🌺

Svar

ラブドール販売 普段よりも小さいダッチワイフを活用するアプローチESドールを購入したクライアントのセンセーションダッチワイフを購入して性生活を整える実用的なダッチワイフを購入するダッチワイフを愛する男は240体の品揃え!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *