Kategorier
Familie Hverdag Mindfulness

Ferie i Marielyst..

Kære søde læsere,

Jeg beklager hvis jeg ikke har været så flink til at skrive blog på det sidste. Mit fokus har været mere på vores YouTube SanneVilleFamily.

Nu er vi på ferie i Marielyst, vi kom i går. Vi har lejet et sommerhus hernede. Vi elsker Marielyst, vi har været her mange gange, vi kommer her ca. to gange om året, vi er vilde med at holde ferie hernede. Vi lejer som regel et nyt sommerhus hernede hver gang, det er sjovt at prøve lidt forskellige huse.

Vi var en tur i Marielyst by i går, en lille ferie by, med gang i, en lørdag aften som i går. Vi tog på Larsens plads med børnene, de elsker stedet, da der er forlystelser og en stor hoppepude til børn. Vi tog en kold øl, mens børnene straks kom i snak med andre børn og så blev der hoppet og leget.

Jeg må indrømme at vi bliver genkendt ret ofte hvor vi end er på ferie, pga. af vi er Youtubere. Men alle er så søde og kommer hen med gaver til os, eller spørg om de må få et billede med os, det er sket begge dage vi har været her. Det er meget rørende.

I dag var vi en tur i Nykøbing Falster by, men vi havde glemt det var søndag og butikkerne havde lukket, så vi kørte ret hurtigt videre til Guldborgsundcenteret, og der var åbent. Vi tog frokosten på Burger King til pigernes store fornøjelse.

Til aften gik vi til stranden, vi bor ca. 1 km derfra. Vi havde taget børn og begge vores hunde med. Vores hundehvalp Milla var for første gang ude at bade, det var sødt, det kan ses på Vores Youtube sannevillefamily.

Her til aften blev der også tid til romantik, Thomas og jeg tog et glas vin med ud på terrassen, og nød den smukke solnedgang.

God aften,

Knus

Sanne

2 kommentarer til “Ferie i Marielyst..”

ラブドール 格安 アジアのダッチワイフ対黒のダッチワイフ。どちらがセクシーですか?ペニーを使わずにシリコーン人形を扱う方法日本のダッチワイフは孤独を克服するために考えられますか?合理的なダッチワイフは男性の心理にどのように影響しますか?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *