Kategorier
Familie Hverdag

Forkælede børn..

Kære søde læsere,

I dag hentede jeg min pakke på posthuset. Jeg havde bestilt noget tøj til pigerne. De vokser så hurtigt, så de kan ikke få tøj nok.

Jeg nyder stadig, at jeg kan købe ens tøj til vores døtre på seks og otte år, det synes jeg er så sødt. Men jeg ved af erfaring fra min egen storesøster, at en dag vil de ikke være ens med deres lillesøster mere, og så må man jo respektere det, når den tid kommer 🙂

Jeg fik købt det meste tøj hos Ellos – jeg lægger lige et par links til tøjet, hvis nogen skulle blive inspireret og har døtre i samme alder. Jeg lægger også en video, fra da vores døtre åbnede pakken med tøj 🙂

Lyserød jumpsuit, Mørke blåt kanin sæt, Trøje og leggingsLyserød trøje , Rød trøje.

Minnie Mouse bluse leggings og stribet Minnie Mouse/Andersine bluse er fra H&M. Det købte vi i dag til vores døtre, så de kan være ens på onsdag, hvor de skal have taget søskende foto i skolen.

Det sjove fænomen på H&M blusen er, at du kan køre hånden over tegningen, og så skifter den fra Minnie Mouse til Andersine. Pigerne elsker den type bluser. De har et par stykker af dem, og de er alle købt i H&M.

God aften,

Knus Sanne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *