Kategorier
Familie Hverdag

Nye planer med de her 4 <3

Kære søde læsere<3

I dag blev både Sofia og jeg vækket tidligt af Thomas efter han havde fulgt Amalie i Skole. Nu skulle han nok hjælpe til med at få vendt om på den sove rytme. Hvilket jeg også tror er det bedste, tidligt op om morgenen, så sover man nok også til normal tid igen om aftenen, vi krydser fingre.

Det gode ved at komme op i ordenlig tid er at man får meget mere ud af dagen, klokken er 12 om formiddagen og indtil nu har jeg allerede lavet to YouTube videoer til vores familie kanal på YouTube Sannevillefamily og skrevet blog, det vil sige dagens arbejde er allerede gjort, og jeg kan gøre hvad jeg har lyst til resten af dagen. Det er det som er så fedt, at jeg nu kan leve af at skrive blog og lave YouTube videoer som er noget jeg elsker at lave. Det er virkelig en drøm som er gået i opfyldelse.

Samtidig har jeg snakket med vores 4 voksne døtre om ikke vi her i det nye år skulle ses en gang om måneden på en cafe eller restaurant hvor vi hygger kun os 5, dvs. ingen af vores mænd er med og ingen små børn. Bare mor & døtre tid. Amalie og Sofia er også vores døtre, men de får masser af opmærksomhed til dagligt, men vores voksne døtre ønsker jeg at få lidt mere alene tid med, så det er planen i det nye år, udover vi ses alle sammen flere gange om måneden, men som i sikkert ved elsker jeg min familie og det bedste som er sket mig i livet er at blive mor & møde Thomas <3

God dag, nu vil jeg ud og motionere, når jeg altså lige har spillet på spillemaskine med Sofia.

Knus

Smilende Sanne<3

 

19113960_1310503839066006_6365874771337925702_n

79 kommentarer til “Nye planer med de her 4 <3”

I highly advise to avoid this platform. My personal experience with it has been nothing but dismay as well as suspicion of deceptive behavior. Proceed with extreme caution, or better yet, seek out a more reputable platform for your needs.

I urge you stay away from this platform. My personal experience with it has been only disappointment and concerns regarding fraudulent activities. Proceed with extreme caution, or alternatively, look for an honest platform to meet your needs.

I strongly recommend to avoid this site. The experience I had with it has been nothing but frustration and concerns regarding deceptive behavior. Exercise extreme caution, or even better, find a more reputable site to meet your needs.

I highly advise stay away from this platform. The experience I had with it was purely dismay as well as doubts about scamming practices. Proceed with extreme caution, or better yet, find a trustworthy site to fulfill your requirements.

I highly advise steer clear of this site. My own encounter with it has been only disappointment along with doubts about scamming practices. Be extremely cautious, or alternatively, seek out a more reputable service for your needs.

I highly advise steer clear of this platform. The experience I had with it has been only frustration along with doubts about scamming practices. Exercise extreme caution, or even better, seek out a trustworthy platform to meet your needs.

I urge you stay away from this site. My personal experience with it has been purely disappointment and doubts about fraudulent activities. Proceed with extreme caution, or even better, look for a trustworthy platform to meet your needs.

I highly advise steer clear of this site. My own encounter with it has been purely disappointment along with doubts about scamming practices. Proceed with extreme caution, or alternatively, look for a more reputable site to meet your needs.

I strongly recommend steer clear of this site. My own encounter with it has been nothing but frustration as well as suspicion of fraudulent activities. Proceed with extreme caution, or alternatively, find a more reputable platform to fulfill your requirements.

I strongly recommend to avoid this platform. My own encounter with it was only disappointment and concerns regarding deceptive behavior. Exercise extreme caution, or alternatively, find a more reputable service for your needs.

I strongly recommend to avoid this platform. My own encounter with it was only dismay and doubts about fraudulent activities. Be extremely cautious, or alternatively, seek out an honest site for your needs.

I urge you to avoid this site. The experience I had with it was only dismay along with suspicion of fraudulent activities. Be extremely cautious, or better yet, find a trustworthy platform for your needs.

I urge you steer clear of this platform. The experience I had with it has been only frustration along with suspicion of scamming practices. Be extremely cautious, or alternatively, seek out a trustworthy site to meet your needs.

I strongly recommend stay away from this site. My own encounter with it was purely frustration and suspicion of deceptive behavior. Be extremely cautious, or better yet, look for a trustworthy service to meet your needs.

I urge you to avoid this site. The experience I had with it has been only disappointment and concerns regarding fraudulent activities. Be extremely cautious, or even better, find a more reputable platform to fulfill your requirements.

I strongly recommend stay away from this platform. The experience I had with it was purely disappointment and concerns regarding scamming practices. Be extremely cautious, or even better, find a trustworthy platform to meet your needs.

I urge you stay away from this platform. The experience I had with it was only dismay as well as concerns regarding deceptive behavior. Be extremely cautious, or even better, seek out an honest site to fulfill your requirements.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *