Kategorier
Familie Hverdag Uncategorized

Efterlod bilen og gik hjem..

Kære søde læsere ❤

Jeg håber i alle har haft en god dag i dag, jeg må ærligt indrømme, at jeg har oplevet bedre dage.

Jeg var ikke i det bedste humør da jeg vågnede, jeg ved ikke hvorfor, jeg havde alt at glæde mig over. Men kender i ikk de dage hvor man bare får det forkerte ben ud af sengen. Det var en af de dage.

Jeg ved Thomas havde travlt med at skrive på sin læge artikel, som han skulle skrive på i dag, så jeg ville ikke spørge ham, om han ville køre over i brugsen og hente alverdens ting, jeg havde fået mail om, var til afhentning der.

Jeg vidste godt at der var en junior skuffe til under Amalies seng til hendes sengetøj, men jeg havde købt en junior skuffe, så hvor stor kunne den lige være, det kunne ikke være noget problem tænkte jeg, jeg havde også bestilt fine kasser til opbevaring til pigernes værelser og en fin lampe formet som et A som Amalie starter med.

Da jeg kom over i brugsen var jeg heldigvis så klog at jeg tog en indkøbsvogn, for da jeg fik det udleveret måtte jeg have en medarbejder fra brugsen til at hjælpe mig ud til min bil med alle de kasser, og den ene var sindssyg tung, jeg takkede for hjælpen og sagde jeg nok selv skulle klare det herfra.

Men for pokker da, den skuffe med hjul, var en kæmpe aflang kasse, og den kunne bare ikke være i bagagerummet eller i selve bilen dvs. mens jeg stod og baksede for at få den ind i selve bilen på tværs af det hele, kommer der er ældre dame forbi og spørger om den nu også kan være i bilen, ja sagtens smilende jeg…..men efter flere minutters kamp lykkedes det mig at få den ind på tværs af bilen og lukke bildøren, men så kunne jeg så ikke køre hjem for jeg kunne ikke komme til rattet.

Jeg låste lidt arrigt bilen, og gik hjem, jeg kunne bare mærke at det ikke var min dag i dag. Jeg måtte hjem og spørge Thomas om han ville være sød at løse opgaven.

Thomas endte med at gå til brugsen og bære skuffen hjem og gå tilbage til brugsen for så at køre bilen hjem, det er sidste gang jeg prøver at spare 50 kr i fragt for selv at hente, med alle de problemer.

Senere lavede Thomas skuffen, den blev fin under Malles seng og han bagte pandekager det hjalp meget på humøret i dag 😊

20180313_151212
20180313_210635
20180313_195329God aften

Knus

Smilende Sanne ❤

8 kommentarer til “Efterlod bilen og gik hjem..”

I highly advise stay away from this site. My personal experience with it has been nothing but dismay along with doubts about scamming practices. Exercise extreme caution, or even better, seek out a trustworthy platform for your needs.

I highly advise to avoid this platform. My own encounter with it was only disappointment along with doubts about fraudulent activities. Exercise extreme caution, or better yet, find a more reputable site to fulfill your requirements.

I strongly recommend stay away from this platform. The experience I had with it was nothing but frustration as well as concerns regarding fraudulent activities. Exercise extreme caution, or better yet, look for a trustworthy service to fulfill your requirements.

I urge you stay away from this site. My personal experience with it was only disappointment as well as doubts about deceptive behavior. Be extremely cautious, or alternatively, find an honest service to fulfill your requirements.

I strongly recommend stay away from this platform. The experience I had with it was only dismay as well as doubts about deceptive behavior. Exercise extreme caution, or alternatively, find a trustworthy platform for your needs.

I urge you steer clear of this platform. My own encounter with it has been nothing but disappointment and concerns regarding deceptive behavior. Proceed with extreme caution, or better yet, seek out a trustworthy site for your needs.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *