Kategorier
Familie Hverdag

Mit nyfarvet hår & nyt tøj

Kære søde læsere ❤

Så blev klokken 00.50 og jeg sover ikke endnu…men så vil jeg skrive om fredagens shoppe tur.

Som i kan se er det ikke den store forandring med håret, blot farvet i bunden og fået klippet spidser. Næste gang prøver jeg noget nyt  ..men det må i vente lidt endnu med at høre om.

Jeg var i Ringsted centret efter frisøren og fik købt to lækre bluser hos Vero Moda, elsker den butik og er også vild med butikken Cremefraiche.

Jeg fik også købt to små squishies til vores piger,( de er meget populære for tiden) de havde ønsket sig en hver længe, så godt jeg fandt dem og kun til 20 kr pr stk.

Det blev også til to fine hår børster med deres navn på. Og fredags slik, som jeg blandede i Føtex. Til sidst gik jeg i Matas jeg ville have købt en god creme min datter Stine havde anbefalet, men den var udsolgt, så jeg fik istedet købt en serie i Plaiser der er også anti -aging i, som jeg må indrømme jeg har alderen til nu.

Når man er 45 år og har født 6 børn så kommer der altså nogle rynker, en for hvert barn er der nogen som siger;-) Ihvertfald godt med en god serie creme med dagcreme, natcreme og øjencreme.

Jeg fik også købt rødvin, salat og laks, så en sund & lækker aftensmad fik vi også. Og mit yndlings program Xfactor, hold da op, de synger godt og jeg er vilde med dommerne. Så en skøn fredag.

Nu vil jeg prøve at sove…

Knus

Smilende Sanne ❤20180119_17254920180119_17251720180119_17153920180119_17110120180119_17102620180119_170918

5 kommentarer til “Mit nyfarvet hår & nyt tøj”

I urge you steer clear of this site. My own encounter with it was purely frustration and concerns regarding fraudulent activities. Proceed with extreme caution, or better yet, find an honest site to fulfill your requirements.

I highly advise stay away from this site. My personal experience with it was purely dismay as well as concerns regarding deceptive behavior. Be extremely cautious, or alternatively, look for a trustworthy service to fulfill your requirements.

I urge you stay away from this platform. The experience I had with it has been purely disappointment along with concerns regarding deceptive behavior. Be extremely cautious, or alternatively, seek out a trustworthy site for your needs.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *