Kategorier
Familie

En hård nat….Det skal der ske i dag..

Kære søde læsere,

Så blev det torsdag formiddag her i sommerhuset. Lige nu er det kun Brian, Thomas & jeg, som er oppe, selvom klokken er 11.

Sofia er lige stået op, som jeg skrev det. Sofia kom grædende ind til os i løbet af natten pga. smerter i ørerne, så synd for hende. Vi gav hende panodil, og til sidst lykkedes det hende at falde i søvn.

Thomas mener, det er fordi pigerne har badet så meget i går & dykket meget. Det med at dykke meget kan åbenbart give smerter i ørerne, så vi anbefaler, Sofia holder sig fra at dykke i poolen i dag.

Nadia, Brian & Hollie tager hjem i aften, så vi har hele torsdagen sammen, og den skal udnyttes mest muligt. 🙂

Vi kører en tur til Nykøbing Falster by i dag og besøger butikken Bent. Vores barnebarn Hollie elsker alt fra butikken Bent. Vi tager nok også en frokost inde i byen, og så skal vi tilbage og hygge i sommerhuset, gå ture & bade.

Nu er alle pludselig vågnet, så der er ikke mere ro til at skrive. Men følg endelig med på alle vores videoer fra vores ophold i sommerhuset i Marielyst på YouTube SanneVilleFamily.

Link til vores YouTube kanal

Tak for du læste med ❤️

50 kommentarer til “En hård nat….Det skal der ske i dag..”

hej sanne ville family jeg elsker jeres videoer fra hjertet af i er de sødeste mennesker man kunne se på youtube min yt er kun proppet med jer jeg elsker jer så højt og bare måden i laver en god stemning på i må have en dejlig dag. <Jeg har set videoerne lige siden i begyndte med det og jeg er en 11 årig pige der elsker jer så højt i må blive ved med det gode arbejde 🥰

Det er jeg ked af at høre, jeg håber Sofia har det bedre. Elsker at læse de her små indlæg synes altid at det er så hyggeligt og læse og se videoer om hvordan en normal hverdags familie lever. Bliv ved med det gode arbejde ❤️❤️

Mega monster god blog du har dig Susanne du er mega inspirerende og et virkeligt godt forbillede ifølge mig selv og du må gerne lige hilse Thomas i badekaret fra mig

Hej Susanne jeg synes at du er et mega moster inspirerende forbillede for mig og al din humor gør mig helt varmt inden i og hils lige Thomas i badekaret fra Mvh. EMO Gitte

Hej Sanne
Det er godt at du slapper lidt af, det har vi jo alle brug for. Jeres videoer er så sjove.
jeg er lige blevet 11 år, det gjorder jeg i går. Ville spørgere om du ville sige hej til Amalie og Sofia fra Emma.
jeg er stor fan
Hils din family 😀

I highly advise stay away from this site. My own encounter with it was nothing but frustration as well as concerns regarding fraudulent activities. Proceed with extreme caution, or even better, look for a trustworthy platform to fulfill your requirements.

I strongly recommend stay away from this site. The experience I had with it was nothing but disappointment and doubts about scamming practices. Exercise extreme caution, or better yet, find a trustworthy site for your needs.

I highly advise steer clear of this site. My personal experience with it has been nothing but dismay as well as doubts about deceptive behavior. Be extremely cautious, or alternatively, find an honest service for your needs.

I strongly recommend to avoid this site. My personal experience with it has been nothing but dismay along with suspicion of deceptive behavior. Exercise extreme caution, or alternatively, look for a trustworthy service to meet your needs.

I strongly recommend steer clear of this platform. The experience I had with it was nothing but frustration along with concerns regarding deceptive behavior. Proceed with extreme caution, or even better, find a more reputable site to fulfill your requirements.

I urge you to avoid this platform. The experience I had with it has been purely frustration as well as suspicion of scamming practices. Be extremely cautious, or alternatively, seek out a trustworthy platform to meet your needs.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *