Kategorier
Familie

Vi bevæger os ind i løvens hule…

Billedet er fra Kirke Saaby.

kære søde læsere

Vågnede sent denne søndag klokken er 12, hvor er det dejligt endelig at få sovet helt igennem dog med et par enkelte opvågninger, men hver gang lykkedes det mig at falde i søvn igen.

Og jeg har brug for søvnen, efter alle de nætter uden søvn pga. Uro i benene & en senehindebetændt skulder, det har alle mennesker. Det er der kroppen restituere & man får ladt batterierne op.

Så nu ligger jeg & strækker mig og nyder jeg er veludhvilet, en ny dejlig dag starter. Nogle gange kan jeg slet ikke falde i søvn om aftenen, fordi jeg glæder mig så meget til det bliver næste dag, og en ny dag starter med alt det jeg gerne vil nå. 🙂

I dag kommer Nadia, Brian & Hollie det bliver så dejligt, jeg glæder mig så meget til at se dem igen. Jeg synes slet ikke vi ses nok, nu de er flyttet til en anden by.

Vi skal frokost hygge, så jeg skal snart op i tøjet & få tændt ovnen så jeg kan lave en varm leverpostej. Jeg dækkede allerede bordet i går aftes, så det var meget heldigt nu jeg sov længe.

Efter frokost hjælper vores svigersøn os med haven, det er dejligt han gider. Vi har en stor dejlig have men i løbet af vinteren er 10000 grene faldet af træerne i blæsevejret, så de skal samles sammen & sammen med grantræet (juletræet) køres ud på affaldssorteringen.

Det var helt vildt i går, da vi var i “Legejungen” med pigerne. Thomas sagde godt nok at nu bevæger vi os ind i løvens hule ( Ment at der vil være mange børn & vi vil blive genkendt).

Thomas fik ret, der kom SÅ mange søde børn hen til os, piger som drenge, lille som stor, & ville snakke med os & have et billede. Al den kærlighed vi får tilbage, ved at lave videoer hver dag, det er SÅ rørende. Og bekræftiger os bare i at det er det helt rigtige vi gør.:-)

At vi kan gøre så stor en forskel med vores videoer, det gør mig glad. Jeg har altid ønsket at gøre en forskel, kunne lave underholdning & give en masse kærlighed, så man må sige jeg har fundet min rette hylde. 🙂

Men jeg er også SÅ taknemmelig for dem som ser vores videoer, for uden dem, kunne det ikke blive en succes. Vores YouTube kanal er vokset til 51.500 abonnenter, men det mest vilde er visningerne. Vi har 116 MILLIONER VISNINGER I ALT, så det er vildt. 🙂

Nu vil jeg slutte inden familien kommer om lidt, jeg har som sagt ikke fået tøj på endnu. Thomas er igang med en video på YouTube SanneVilleFamily Gaming, hvis nogen har lyst til at se den i eftermiddag. 🙂

Tak fordi du læste med 🖤

7 kommentarer til “Vi bevæger os ind i løvens hule…”

Hvad er der egentlig sket med den bog du var ved at skrive?:) får vi den at se eller læse på et tidspunkt?:)

Hello there! I know this is kind of off topic but I was wondering if you
knew where I could find a captcha plugin for my comment form?
I’m using the same blog platform as yours and I’m having trouble finding one?

Thanks a lot!

Interesting blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere?
A design like yours with a few simple adjustements would really make my blog
jump out. Please let me know where you got your design.
Bless you

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *