Kategorier
Familie

SAVNER DEM SÅ MEGET…..

Kære søde læsere,

Jeg sidder denne eftermiddag med kaffen, ser ud i haven på vintergækkerne og erantis, som er i fuld flor i vores have. Dejligt vi er gået ind i årets første forårsmåned. 🌱

Jeg burde være så glad, men alligevel fyldes mine øjne med tårer og et savn efter vores datter Nadia og barnebarn, som for nyligt flyttede, efter at have boet i Jyllinge, de sidste ca. 10 år, tæt på os. Dog ikke med deres gode vilje, men der var nogle omstændigheder, der gjorde, at det blev sådan!

Jeg har stadig svært ved at køre forbi deres lille rækkehus i Jyllinge, hvor vores barnebarn Hollie er født og vokset op. En masse minder har vi derfra. Nadia som altid sad i sit elskede køkken. Enten hæklede hun eller også lavede hun mad. Nadia er god til at lave mad, og tit inviterende hun os alle på aftensmad og endda hentede pigerne efter skole.🖤

Vores barnebarn Hollie går på samme skole som vores to efternølere Amalie og Sofia, så pigerne er meget tætte. De er nærmest vokset op som søskende. Det har også taget hårdt på Amalie og Sofia, at de ikke bor herude længere. Især Amalie, på snart 12 år, som havde set frem til, at hun nu var blevet så stor, at hun selv måtte gå hjem og besøge sin storesøster Nadia efter skole. Men sådan blev det desværre ikke.

Jeg har ligget og tænkt hele natten på, hvad man kunne gøre. Det er svært at komme ind og få en lejebolig i Jyllinge. De bliver revet væk med det samme. Nadia står ikke skrevet op i et boligselskab, og hvis hun gjorde det, så ville der gå 20 år, før de fik noget.

Vi bor i et dejligt hus, men desværre er der ikke nok værelser og plads nok til, at de kunne bo hos os. Vores kælder er mørk, og der er en gammel bar i kælderen, en bar som ikke bliver brugt, som var der, da vi flyttede ind for tre år siden. Jeg kan ikke byde nogen at bo i vores kælder. Så bor Nadia og familien bedre nu i en meget lys lejlighed med store vinduer. Men desværre er det ikke Jyllinge! Det er ca. 40 minutter væk i bil fra os.

Det tager også hårdt på Nadia. Hun savner sit elskede rækkehus og haven enormt meget. Alle de ting hun ikke satte pris på før, dem sætter hun stor pris på nu og drømmer sig tilbage til.

Nadia er så taknemmelig for den lejlighed, hun bor i nu. Bare det, at man har tag over hovedet. Hollie har sit eget store værelse og Nadias gode veninde bor også i bebyggelsen, hvilket betyder meget for Nadia. Det gør det mindre svært at starte forfra i en anden by.

Helt forfra bliver det aldrig, for Nadias hjerte er i Jyllinge. Nadia vil heller ikke have, at Hollie skal skifte skole, for Hollie elsker sin skole og holder meget af sine klassekammerater, lærerne, og at Amalie og Sofia går der.

Så Hollies far kører de 40 minutter hver dag til skolen og så videre på job og henter hende igen efter arbejde. Hollie trives fint med det, det er mere Nadia og Brian, som synes det er svært og savner Jyllinge og familien. For man kommer ikke lige forbi ligesom i gamle dage. Det kræver lidt mere planlægning.

Så mit håb er nok, hvis nogen fra Jyllinge læser dette blogindlæg og kender nogen, som vil leje deres 1 sal ud eller en lejlighed, så vil Nadia meget gerne leje det. Bare det ligger i Jyllinge 🖤

Tak fordi du læste med 🖤

4 kommentarer til “SAVNER DEM SÅ MEGET…..”

I like the valuable information you provide in your
articles. I’ll bookmark your weblog and check again here frequently.

I’m quite certain I will learn a lot of new stuff right
here! Best of luck for the next!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *