Kategorier
Familie

En dårlig cocktail….

Kære søde læsere,

Jeg har haft endnu en møg nat, min uro i benene har været forfærdelige i nat. Jeg sov først kl.5 til morgen, og samtidig at have en senehindebetændt skulder er virkelig en dårlig cocktail.

Jeg ved ikke, hvad der er værst, skulderen eller benene. Jeg ved bare, at det er noget langvarigt noget. Men lige nu kan jeg ikke overskue en operation i skulderen. Jeg har også stadig et håb om, at skulderen går i sig selv igen, for jeg har fejlet fuldstændig det samme i venstre skulder, og den er helt normal igen.

Jeg vil ikke brokke mig for meget, selvom det er hårdt ikke at få sin nattesøvn. Det heldigvis ikke alvorligt, og noget man dør af, så jeg skal tænke positive tanker, for man får, hvad man tænker på. Især hvis det er gentagelser.

Lyset kommer ind fra vores store vinduer i soveværelset. Jeg kan ikke få trukket gardinerne hurtigt nok fra, når jeg vågner. Jeg elsker lys.

Thomas har været inde med morgenkaffen, så dejligt med min mand, som altid er sød og opmærksom på mig. Jeg prissætter så meget, at vi begge kan arbejde hjemmefra. Det er virkelig en gave.

Jeg takker universet for endnu en ny dejlig dag og sender en velsignelse til de stakkels mennesker i Ukraine. Man har i virkeligheden så meget at være taknemmelig for. Det skal jeg minde mig selv om indimellem, når nattesøvnen har været noget rod.

Jeg ligger med min nye julebog, som jeg lige har købt på udsalg. New York Christmas står der som overskrift. Jeg elsker jul og har altid været fascineret af New York, især ved juletid tror jeg, det er helt fantastisk.

Jeg ved godt, det ikke er jul mere, men det gør mig glad at ligge og kigge på de smukke billeder af New York i et snebeklædt landskab, ligesom man ser det på film. Jeg er et meget visuelt menneske, og smukke billeder gør mig glad. Jeg skal helt klart tilføje New York til vores bucket liste. Det må vi opleve en dag.

Det er snart tid til at stå op. Jeg tror lige, jeg tager en kop kaffe mere og læser lidt mere i min smukke bog, som allerede får mig til at glæde mig til jul igen.

Vi skal besøge vores datter Michelle & barnebarn Mason i dag, det glæder jeg mig meget til. Så vi henter pigerne efter skole og kører derefter ud og ser deres nye lejlighed.

Tak fordi du læste med 🖤

6 kommentarer til “En dårlig cocktail….”

Giver dig en varm kram kender til det med benet om natten eller når man skal sove ❤️🙂 men i må have en god dag

Undskyld hved godt det ik handler om det men hvilken race er jeres hund Mila elsker alle jeres hunde men har altid tænk på hvilken race Mila er
Ps er jeres største fan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *